Bu altı 7 ay önce bende çıkmaya başladı önce rengi mor değildi beyaz bi ucu vardı daha sonra çok buyuyo birden yok oldu sonra yine çıktı bu sefer mor bi şekilde şimdi de morluk kaldı altında yine bi şişlik var yana sıçradı. Yaşayan lütfen yardım etsin bana bıktım artık
Kasığımdaki bu yağ bezesi nasıl geçer lütfen yaşayan bilen cevaplasın?
Aslında bir uzmana görünmeni tavsiye ederim fakat yine de öneri almak istiyorsan verebilirim. Bir kabın içerisine sıcak su ve ufak miktarda yumuşatıcı bir krem/yağ ekleyip karıştır. Spa taşlarını (ısıyı absorbe ettiği için spa taşı önerilir) yerleştir ve her gün yağ bezesinin üzerinde gezdirip yayılmasını sağla. Buhar, ısı ve nem yağ bezesinin yumuşayıp kaybolmasını sağlar. Bu bilgiyi masaj dersinde edinmiştim sağdan soldan duyduğum bir şey değil ama yine de detaylı bir şekilde araştırıp uygulayabilirsin fayda sağlayabilir..
2
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Yalnız fotoğraftaki yağ bezesi değil de yara, yanık gibi duruyor. Su da toplamış sanki.🤔
tatlım zaten uyuşturmadan almazlar. kaçıncı yüzyıldayız allasen. herşeye ilaç olmaz. çokta oynama dahada iltihap kapmasın kasıkta öyle şeyler ağrı yapar. bide temizliğine dikkat et. mümkünse jilet vurma o kısma
cinsel ilişki yaşadıysan virüs veya bakteriyel enfeksiyon kapmış olabilirsin veya vücudunda başka bir bakteri falan vardır mikrobiyolojik hastalıkların birçoğu genital bölgeye vuruyor