Erkekler regl olursa 😆?

-Kanka halıya sahaya gelsene
+Hiç gelemem karnım ağrıyor
Regl olduğuna göre demek ki hamilelik de olabilir. O yüzden,
+ Rüyamda , ruyalandim hamile miyim yoksa
kadınlara sapıklık yaparlardı yine
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Site deki agalar regli daha çok biliyorlar olsalardı demene gerek yok ki regl soruların da kızlardan çok yaşamış gibi yorum atıyorlar zaten jsjdjjdsjsk
Hiç bir şey olmazdı. Kimisi döngüyü bir pedle tamamlardı 😅
Keşke olsalardı sancıyla kivrandiklarini görmek hiçte fena olmazdı
bacak aralarına vur inan sizin regl sancısından daha fena acıları olur. öyleki 1 hafta sonra bile o acının hissi kalır.
bir animede kız ile erkeğin ruhları değişiyordu, kız daha önceden tacize uğramıştı erkekte hazır vücut değişmişken sana tacizde bulunan birine orta yerine vur aynı şu şekilde diye gösterek vurur ve kız erkek vücudunda olduğu için öyle bir acı çekerki, şöyle bir deyimde bulunur "nasıl bir acı böyle öleceğimi zannettim" der.
bu arada aklında bulunsun, tacize uğrarsan tek kurtulmanın yolu ortayı iyi bulman ve denk getirmendir. öyle ki denk getirirsen hareket etmesi en az yarım saati bulur.
Doğurganlık kadınlara verirmiş bir lutuf o yüzden erkekler bunun altından kalkamaz
He anasini satim pcler boyle diye hepimiz ayniyiz zaten
İyiki olmuyoruz. Erkek olmak zaten zor bir de onunla mı uğraşırız? Kadınlar olsun iyi böyle
Çok mu istiyorsun görmeyi
Degisiklik guzeldir ya 😂
Ama bizim zaten derdimiz varki. Ayarsiz vakitsiz inip. kalkan bas belasi penis. Keske dugmesi olsa off on diye.
ben oluyorum :D @gozyasim_
Resim çok iyi nerden buldunuz
Ayy resmi gözümde canlandırdımda çok kötü 😅
Biz regl ağrısını içimizde yaşıyoruz aslan parçası
abartmışlar bu kadar kan mı geliyor kızlarda
Billy yazanı kesın yapardım
Cinsiyet degistırırdım
Seçici biri olduğunu sanıyordum
Ben de hamile kalmak istiyorum
Günaydin bugün de tatlısındır
değişik olurdu
women düşünüyor..