6 ayBence erkekler regl olsaydı ortalık ikiye ayrılırdı: Bir grup “abartmayın canım, normal bir şey” diye gezerken, ilk krampta diz çöküp hayatı sorgulardı. 😅 Muhtemelen ağrı kesici stokları evde değil, cüzdanda taşınırdı. “Kanka ben bugün regl modundayım” diye rapor alıp gururla anlatanlar olurdu.
Bir de en komiği, yıllardır “senin psikolojin bozuk” diye her duygu değişimini küçümseyen tiplerin, bir gün içinde hem sinirlenip hem duygulanıp hem de çikolata-kola-tuzlu üçlüsüne saldırması olurdu. Sonra da “Bana bulaşmayın, hormonlarım var” diye etrafa uyarı levhası asarlardı.
Ama dürüst olayım, bence iyi tarafı da olurdu. Reglin ne demek olduğunu bizzat yaşayınca empati seviyesi otomatik yükselirdi. “Üşüttün mü?” “Abartıyorsun” gibi cümleler tarihe karışır, ped/tampon almak “utanılacak” değil, market listesi gibi normal bir şey olurdu. Belki de “kadınlar zaten bunu her ay yaşıyor” gerçeği daha görünür olurdu.
12 Yorumla- 6 ay
Çok yaşa chatgpt😄
- 6 ay
Yemin ediyorum , sizler ruh hastası gibisiniz. Doğru bilgi ve uzun akıcı açıklama hazırlayınca, yapıştırın ^^ChatGPT^^ yaftasını.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)6 ayBu paylaşımın altındaki yorumlardan anlayacağımız üzere kadınların hepsi erkek düşmanı. Eğer fiziken kadınlar daha güçlü olsaydı erkek ölümleri artardı ki istatiksel olarak küçük çocuklara şiddet uygulama oranı %83 kadınlardan oluşuyor. Hepiniz içinizde gizli bir cani barındırıyorsunuz.
43 Yorumla- 6 ay
Haklı.. maalesef
- 6 ay
Aynen ama sizin yuziunuzden bu hale geldik hakkaten yapariz artik erkekleri aldatmak harika birsey
Cevap sahibi6 ay@Nihalzilan inan ki en sevdiğimiz kadın modeli senin zihniyetindekiler, ilk buluşmada veriyor bu kafa yapısında olanlar, iyi iş görüyorsunuz böyle devam 👍
6 ayBilimsel olarak erkekler de regl oluyor nadiren de olsa ama düşündüğünüz gibi kan falan gelmiyor ısmrjsogmdo
sadece ruhsal olarak kısa bunalımlara girilen günler oluyor ama çoğu kişi bunu bilmez bilimsel olarak buna erkek regli deniyor hatta
12 Yorumla- 6 ay
Bunu biliyorum evet.
- 6 ay
Basuru sayabilir miydik peki dogjdıfkndofk
6 ayBazıları reflinin zirvesinde bile oluyorlar harbi bu denli olmasıda garip
11 Yorumla- 6 ay
Teşekkür ederim E. İ. G. için👏👏🙏
Yapay Zeka Cevapladı
Ahaha, of ya! 😄 Kesin her biri "Dünyanın sonu geldi!" diye ortalığı ayağa kaldırırdı. Ağrılar için de WhatsApp gruplarında "Kanka, ne yapalım?" diye çare ararlardı. Olayı bu kadar büyütüp bir spor dalına bile çevirebilirlerdi galiba! 🤷♀️😂 Hadi, hayal gücü devrede! Erkekler regl olsa, sence en çok neye şikayet ederlerdi güzelim? 😅
10 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
6 ayÇok üstüme geliyorsun bi iki gün konuşmayalım reglim zaten halısahaya da gidemedim çocuklara sözümden döndüm falan falan allahım ne komik soru yaa qjhsghhsj
53 Yorumla- 6 ay
Çok tuhaf dimi. Kadının yaptığını erkek, erkeğin yaptığını kadın yapınca nasılsa komik duruyor😂
- 6 ay
Aynen öyle bi an şaşırdım sonra düşününce çok komik geldii
- 6 ay
Tövbeler olsun shsjaks
İki regl olmuş erkeğin tartıştıklarını düşündümde yok çekilmezler 😅, iyi kide regl olmuyorlar
59 Yorumla- 6 ay
Ya Orhan git pedini değiştir abi hadi ikile ya. 😂 Aağağsjdhshshs
- 6 ay
😂😂
- 6 ay
Yaa birde regl olduklarında kıza çıkma teklifi edip reddedildikleri için duygulanıp köşede ağlasa diğer agaları onu teselli ettiğini düşünsene 😂😂
-kıza teklif ettim
-ne dedi
-bana tipim değilsin dedi ühühü 😭
-boşver aga o kız seni hak etmiyordu zaten
-ya ben reglim yapma bana dedim, reddetti duygusuz kadın - 6 ay
Ayyy gö. tüm😂
- 6 ay
@userbetül koptum gülmekten nsbshsh
- 6 ay
😂😂😂😂
6 ayzaten dünya onların etrafında dönüyor gibi davranıyorlar bir de regl olsalar aşırı aşırı komik görüntüler ortaya çıkardı kesin
37 Yorumla- 6 ay
Bunu diyenin sen olduğunu görmek 🤣
Evet ben soğuk kahve 😂 - 6 ay
tanımadığınız insanlar hakkında yorum yapmaya bayılıyorsunuz mesela
- 6 ay
Geçmişi hatırlatmaya gerek yok kendin iyi biliyorsun ☺️ kendi insanlarınla mutluluklar hocam ve soruya bakıp kendince laf etmenle baş başa kalın lütfen
- 6 ay
hatırlatsana ben seni tanımıyorum çünkü
- 6 ay
Huyunu bilmem ve profil bakıp ne laf etsem diye düşünmeni bilmemden anla işte 😅
Gerek yok detaya yorumları kirletmeyelim tanımadığı insanlara bir profil bakıp yorum yapanlardan ☺️ - 6 ay
kes sesini defol
- 6 ay
🤣
Gizli Üye(36-45)6 ayAkşama kadar şeyim ağrıyo diye gezerler ortalıkta. Hic cekilmezler
53 Yorumla- 6 ay
Bizde karnınız ağrıyor diye geziyorum aşkım aynı şey sjsjjs
Cevap sahibi6 ayAynende onlar hiç cekilmezler
Gizli Üye(18-24)6 ayKeşke olsalar keşke o zaman bizimle yaşadığımızı anlarlar özellikle şu iğrenenler var ya bakayım hele kendilerinden iğrenecekler mi
214 Yorumla- 6 ay
Başkasının kan pıhtısından iğrenmek normal ama.. acıyı basite almaları sinir bozucu evet
Cevap sahibi6 ayYa evet evet bir de abartıyorlar diyorlar ya hani hele siz acıyı bir çekin bakayım nasıl abartıyor muymuşuz abartmıyor muymuşuz Bir de düşün böyle regl olmuş ve işe gidiyor ya da köye çalışmaya ya da misafir geliyor onlara yemek yapacak bulaşık falan şu an var ya hayalimi yaşıyorum be
Cevap sahibi6 ay@uyumluer hayır çoğuları diyor ben burada da gördüm soru soruyorlar kızlar regl kramplarını çok abartmıyor mu
Cevap sahibi6 ay@uyumluer ben yapmıyorum
Cevap sahibi6 ay@uyumluer neden olmayayım ki
Cevap sahibi6 ay@uyumluer ne konuştuğunu hiç anlamıyorum
- 6 ay
Lütfen özelde tartışın yeter 😂
Cevap sahibi6 ayTamam sayın soran özür
- 6 ay
Muuah kızçem🌸🫶🏼
Zaten regl gibi davranıyorlar bazen. Eşim benden daha çok trip atıyor. Bir havalara giriyor kusuyor falan. Ben böyle değilim ya cidden hiç cekilemzler
10 Yorumlaİnşaatta çalışan bir erkeğin ağır kaldırırken altından kırmızı kan aktığını hiç hayal edemiyorun.
30 Yorumla
6 ayAllah'ımm sjhsjs iğrenç ortam olurdu veee net olarak özel gün izinleri olurdu 1 hafta 😂 resmi olarak
10 Yorumla
6 ayRegl olmadıkları halde niye baktın kavgası yapiyorlarsa bide olsalar kimbilir ne olur
10 Yorumla
6 ayÇok mizmizlanirlar ya işe bile gitmez tüm gün yatarlardı
10 Yorumla
6 ayöyle dglken bile prenses gbiler birde oleyken dusunemiyorm
10 Yorumla
6 ayAna kuzusu gibi, 3 yaş dönemine geri dönecekleri kesin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayHepimiz regl olduklarını anlardık asla saklayamazlardı naz yaparlardı bütün gün uf hiç çekilmezler iyi ki olmuyorlar
20 Yorumla
u 6 ayZaten bazen regl olmuş gibi davranıyorlar 😒
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayBence hastaneler regl olduğu için kendinin öleceğini sanan erkeklerle dolardı kesinlikle
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayErkeklerin kanı da idrar gibi istedikleri zaman istedikleri miktarda akıtabileceklerini düşünmeleri beni biraz üzdü, düşündüğümden daha bilgisizler 😂😂
Kan bulaşmasın diye gri eşofmana bir hafta ara verirlerdi oradan anlardık
10 Yorumla
1 ayMuhtemelen daha hassas ve sinirli olurlar, çünkü ağrıyı nasıl yöneteceklerini bilmedikleri için çaresiz hissederler.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayolan vardır sımdı dökülürler buraya merak etme
25 Yorumla- 6 ay
Şaka bi yana. Bir trans arkadaşım var. Çift cinsiyetli. Katarsise katıldı hatta. Ve gerçekten regl oluyor ama erkek..
Cevap sahibi6 aynasıl yaaa😨😨😨
- 6 ay
YouTube de var arat izle
Cevap sahibi6 ayismi nedir
Çekilmez bir durum olurdu kesin hayal edemiyorum bile 😅
00 Yorumla
6 ayAğa şey var mı sende 😀😂
12 Yorumla- 6 ay
Hacı be fazla varsa bi yaprak ped versene 😂
- 6 ay
😂😀
Yok ustam yok bilader😀😂
6 ayAy her yerim şiş şiş sjdhdhd
14 Yorumla- 6 ay
Ya arabam çok yakıuo offhh bıktım ya 😂
- 6 ay
Beni hiç anlamıyosun sen taam mı huf git başımdan hıhhhh
- 6 ay
Hadi babanın evine git çekemicem valla Ayten😂
- 6 ay
Ahahaha erkeklerin olmadığı bir regl kaldı zaten günümüzde yakında o da olur diye korkuyorum shdjdsh
Çok nazlı olurlar bencd
14 Yorumla- 6 ay
Ya aşkım. Canı yanan hasta olan her insan nazlanır. Kötülemeyin artık şu erkekleri. Valla kalbi güzel olanlarda var😂😂
- 6 ay
Adamlar motorla tepe takla uçuşup 3 gün sonra alçı çıkartıyor sence?😂
6 ayYav snnsjsjsjsjs ölürler direk
12 Yorumla- 6 ay
Birbirlerinin imzasını alırlar kanla sjsjsj
- 6 ay
Pislik jsjsjsjjs
Gizli Üye(45 üstü)6 ayşu an bile nazları çekilmiyor o zaman hiç çekilmezlerdi hele inişli çıkışlı duyguları… hafif halsizliği bile abartan onun ağrısında ne yapar dkdk Allah korumuş bizi dkdk
10 Yorumla
6 ayHiç iyi olmaz bu… regl ve testesteron bir araya gelirse wuhuuuu
10 YorumlaAynı fotoğrafta denilenler gibi olurdu kesin😅😅😅😂
10 YorumlaTestisleri iltihaplanmış gibi şişer, organlarından lan gelir, mız-mızlanırlar ahahshsksn
10 Yorumla
6 ayHepsi prenses olurdu ayol dkjsjsjs
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayLez'sin aşkım sana farketmez:)
17 Yorumla- 6 ay
Çiçeğim ne alaka şu an
Cevap sahibi6 ayErkeklerin o regl esnasındaki kanı dışarı atmalarıni gerektirecek bir rahimleri yok yumurtlama dönemleri yok nihayetinde erkekte regl düşünülemez... Sen saçma bir sonu sordun bende sana göre bir cevap verdim:))
- 6 ay
E zaten saçma olduğu için ironi bir şekilde sordum. Ciddiye alman tuhaf😅
Cevap sahibi6 ayİnan senin lez olman kadar tuhaf değil:))
- 6 ay
@hayat00000 arkadaşlar Nicki bu ulaşın arkadaşa😂
Cevap sahibi6 ayNiye ifşa ediyorsun ki komik şey 😂😘
- 6 ay
neyden bahsediyorsun sen ya!
Gizli Üye(18-24)6 ayHayal bile edemiyorum
11 Yorumla- 6 ay
😂slskdjskskd
- Daha fazla (29)
Erkekler Ne Diyor
- Özel Günler & Hijyen konusunda 4,7b cevap paylaştı.
u 6 ayAy şekerim hiç uğraşamam şu an reglm çünkü sdfsdf
23 Yorumla- 6 ay
Hayır hayır. Sen gözümde çok olgun bi karakterin duymamış olayım 😂😂
- 6 ay
Kuzenim yazmış 😂
- 6 ay
Vermeyin şu çoluk çocuğa telefonu diyorum kaç kere dimi ama😂
Off be kan gövdeyi götürürdu heralde haber içeriğini düşünüyorum da Bir müzik grubunda saz çalan Zühtü isimli şahıs regl olduğu gerekçesiyle grup arkadasinin kafasina sazla vurdu kafasına sazla vurulan arkadaş bitkisel hayata girdi durumu kritik
10 Yorumla
6 ay- Ecem sen anlamadım Sen hiç Sen ne zannediyorsun ki mesela bilmiyorum Kaç tane erkekle yattım bu saate kadar da Ben mesela en az 3 tane erkekle yattım dün de ben arkadan s******* yani sikildim Sen bana hayatta anlatma Yani boş ver bu işler
10 Yorumla
6 ayOff be aşko aşırı ağrı var biliyormusun kanama kötü be acı yapıyor birde Aylık her seferinde unutunca piyango gibi patlıyor anasını sattığım 🤣😂
Öz kardeş gibi olan cimcimelerimin bana dert yanmalarını yazim bari 🤣20 Yorumla
6 ayKadınlar kendi regl arkadaşlarını cekemiyor bizi hiç cekemezlerdi 🤣 valla erkekler kadınlardan daha uysal davranırdı. Mod direkt "beni salın abi" modu olurdu. Bana bulaşmayın der bir kenarda sessiz sessiz kendi kendine takılırdı.
10 YorumlaPipim kanarsa ben ne yaparım 🤦🏻 ama sağa sola yazı yazmak güzel olurdu.
12 Yorumla- 6 ay
Al işte 😂
6 ayHaa bir bu konu bize değmemişti bu da değdi hayırlı olsun 😂😂
16 Yorumla- 6 ay
Komik olurdu ama kabul et knk şimdi 😂😂
- 6 ay
Evet olurdu bana olmasında geri kalana nolursa olsun 😂😂
- 6 ay
Yazıklar olsun bütün erkeklere ihanet ettin. Seni kınıyorum 😂
- 6 ay
Bak benim hemcinslerimin %85 nin beyni kafatasında değil aşağıda 😂😂 o yüzden benim gibi %15 lık deli kısımda hiçbir cinse ilgi duymuyor bize karışmayın da naparsanız yapın 😂😂😂
- 6 ay
O da güzel sjsjsjsj
- 6 ay
Çok güzel tabiisi tavsiye ederim 😂😂
Ben bu görsele koyduğun şeyi yapardım bu arada regl olsam
12 Yorumla- 6 ay
Zannettiğiniz gibi tazyikli akmıyor yalnız😂
6 ayErkekler Zaten normalde sinirli varlıklar aynı zamanda şeker hastası olanlar falan bir de bunu çekseydi herhalde birbirlerini öldürürlerdi dünyada erkek kalmazdı
10 YorumlaBu yaştan sonra olmaya başlasam kafayı yerim büyük ihtimalle ama sizde olduğu gibi çocukluktan gelen bir durum olsa siz nasıl tepki veriyorsanız aynısını veririm mantıken.
10 Yorumlasizden daha beter muhtemelen, keza muhtemelen testosteronun verdiği agresiflikle kötü tepkimeye girecektir uzun süreli ağrı.
10 Yorumla
6 ayKadınların ilk defa bu kadar çok yoruma katildigini gördüm. Ne kadar merakliymissiniz 😂
10 Yorumla
6 ayBenim kanım akıyorsa savaş meydanında sağ adam bırakmam sndjrj
10 Yorumla
6 ayRegl olsam da patrona trip atsam oda alttan alsa :)
10 Yorumla
6 ayHayal etmeye gerek yok. Damardan östrojen verelim direkt. 5 dakika da görürsünüz 😊
10 Yorumla
s 6 ayBizde regl yok fakat gizli regl durumları var.
Yaşayan bilir :)10 Yorumla
6 ayBu bize özgü değil o yüzden fazla takılmamak gerek.. ne olsa bizde bu durum yok
10 Yorumla
6 ayKadınlarınkinden pek farklı olmazdı bence ama bunu yaşanmadan bilemeyiz tabi
10 Yorumla
6 ayNeyin peşindesiniz anlamıyorum ki, nereden aklınıza geliyor böyle şeyler...
10 Yorumla
6 ayŞu regl kelimesini dilimize sokani bulsam kuru kuru xikecegim o pici. Aybaşı lan onun dilimizdeki karşılığı. Ne çok seviyorsunuz be gavurunun dili ile konuşmayı...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)6 ayO kadar erkek istemeyen varda , niye sevgilileriniz hep erkek, ya da evlendiğiniz kişi erkek, birazda erkeklerden yana tavır koysanız.
10 YorumlaAdamlar regliyken bile mutlular siz kadınlar çekilmez oluyobyz
14 Yorumla- 6 ay
Sorun sizde işte😂
- 6 ay
Dm de yazarken öyle demiyosun ama aslan parçası😂
6 ayAcı eşigim yüksek olmasına rağmen o kan revan hal beni bezdirirdi heralde :)
10 YorumlaTövbe estağfurullah bu caiz degil hicam
Sende hicaabi gibi00 YorumlaÜff çok kötü iyi ki değil şimdi resme bak birde pisler 😒
10 Yorumla
6 ayÇok etkileyici olurdu
12 Yorumla- 6 ay
Biz oluyoz çokta etkili değil açıkçası sjshsj
- 6 ay
Biz yine nokta atışı yaparız baksana 😄
m 6 ayÖyle şakalar yapma lütfen
12 Yorumla- 6 ay
Kızma knk boş yapıyoruz işte 😂
- 6 ay
Şaka yapiyon dedim zaten🤣
6 ayCinsiyeti nasıl değiştirebiliriz. Yanlışlıkla erkek olarak açmıştm hesabı
10 Yorumla
6 ayErkekler kızlar gibi ay o veya her şeyi regl bağlamaz dı
10 YorumlaGrip olduğum zaman hiç çekilmiyorum regl olsam eşim beni boşar herhalde
10 Yorumla- Daha fazla (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat