Hayat şartlarım yüzünden kilo veremiyorum?

Benim babam 4 yıl evvel vefat etti. O vefat etmeden öncesinde psikolojik ilaçlar kullanmaya başlamıştım. Daha sonra vefat etmesiyle birlikte doğal olarak kullandığım psikolojik ilaçların dozu ve sayısı arttı. İlaçları kullanmaya başladığımda günden güne kilo almaya başladım. İlaçların artmasıyla birlikte kilo almam hızlandı ve daha çok kilo aldım şu an yüz kilo sınırındayım. Boyum ise 1.70 yani obezim. Diyet yapmak istiyorum ama annemin benim diyetim ile uğraşacak zamanı yok çünkü sürekli bakıma muhtaç bir ablam ve bir kız kardeşim daha var. Aklınıza hemen hiç mi akraban yok onlar yardım etsin demek gelmiş olabilir ama yardım etmiyorlar işte. Ben ise kilolarımdan artık çok bıktım. İnsan içine çıkmaya utanır oldum. İnsanlarla göz teması bile kuramıyorum utancımdan. Bu size göre utanılacak bir konu olmayabilir. Zaten benim için asıl sorun bu değil. Ben kilo vermek istiyorum. Sizce ne yapabilirim? Aklınıza gelen bir şey varsa lütfen benim ile paylaşın. Lütfen beni linçlemeyin. Değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkürler...
Hayat şartlarım yüzünden kilo veremiyorum?