Toplu alacağım indirimden, memnun musunuz Kızlar?
Kullanıyor musunuz?
Kullanıyor musunuz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben memnunum 1 yıldır kullanıyorum kotex hariç pişik yapıyordu. Fiyatlar artınca muadilini aradım uygun fiyatlı sleepy buldum sadece mor rengi kalın pembesi kadar rahat değil benim için
Teşekkür ederim, ben de alacağım. Hep beyaz ve yeşil olan molpedi kullanıyordum, bunu da deneyeceğim
Umarım memnun kalırsın ben memnunum ama pembe rengini tavsiye ederim
Tamamdır, bakacağım alırken dikkat ederim. Günlük pedini de alıp deneyeceğim çünkü en az günde 2-3 gidiyor çok kullanıyorum
Tekrar teşekkür ederim 😊
Bilgi alanım değil ama günlük ped i önermiyor kadın doğum doktorları çok havasız bıraktıkları için ben kullanmıyorum o yüzden günlük pedi nasıldır yorumsuz
Ben 3 senedir kullanıyorum ve hiç sorunum yok.
Nemli kalmaması gerek, insanız ve illa akıntımız da oluyor. Sizin olmuyor ise hiç bence de gerek yok ama nemli olmaması ve kuru tutulması ve gerek hijyen açısından ben hep kullanıyorum. Her wcye gittiğimde de değiştiririm.
Özellikle dışarıda çok büyük rahatlık.
Parfümsüz, pamuklu olanını kullanıyorum ama
Benimde oluyor akıntım ama ben direk çamaşırımı değiştiriyorum ped e göre daha zor ama içim daha rahat oluyor:)
İşte sürekli iç çamaşır değiştirme imkanım olmayabiliyor gün içinde, öyle olsa zaten dayanmaz günde 3-4 tane çamaşır değiştirmem gerekir. Ben memnunum açıkçası 😌
Umarım bu markadan da memnun kalırsınız:)
Umarım, teşekkür ederim 😊
Cevap
2Cevap
Ekonomik pakette bir sey almıştım galiba sleepydi. İyi sıkıntı yok, digerleri gibi büyüklüğü falanda
Teşekkür ediyorum
Kız arkadaşım kullanıyor memnun bir sorun yaşamadı hiç o kadarını biliyorum yardımı olur mu bilmem ama
Teşekkürler 😊
Rica ederim 🙏🏻
şu an ki sorunda ki marka nedir onu kullan
Kullandınız mı siz ne alaka şimdi bu görüş yani
Sevgilime çok aldım gece pedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?