kullanan var mı sizce hangisi güzel?
Kotex
Sleepy
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Boze_ sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bu zaten yeni cikti.. dokusu pamuk dokusunda. Naylon degil yani.. yazin buyuk rahatlik olur terlemeyr bile iyi olur. Pisik yapmaz
Farkli bir marka kullaninca hep degisik gelir dolgun ya da buyuk gelir filan.. 😁😁 takilma yani o kadsr...
şu an kullanıyorum bende denemek ıcın aldım memnun kaldım
*kotex kullanıyordum bende bunun ıcerıgı daha doğal geldi
Molped i tek geçerim. Hepsini kullanmış biri olarak, orkid beni mahvediyor, sleepy i sağlıklı diye aldım aşırı sızdırıyor uzun da olsa o emiş gücü yok, pamuk hissi yok zaten, memnun kalmadım. Molped bu konuda kendini aştı, sızdırmıyor bende ve hiç aşındırıp rahatsız etmedi, paket paket alıyorum. Partekülü de yok rahmi tıkıyor mavi parteküller kısırlık yapıyor. Tercih meselesi tabiki. Diğerlerini kullanırken leke olmayan yatak çarşafım kalmamıştı. Şimdi mutluyum.
Bende Orkid tek geçerim ne kalın ne ince sızdırmıyorda kokusu sayesinde mis gibi oluyo ama sleepy kullanınca hemen yanımdakiler kanın kokusunu anlıyo, molped pamuklu olduğu için hep pişik oldum günlerce geçmedi çok acı çektim
İlk defa duydum. Onun yerine Orkid'in platinium'nu kullansana
Gerçekten mi, bu zaman a kadar bende hiç öyle ses yapmadı 😂
Olabilir, üzülme arkadaşım
Bambu çiçeği kokulu ama saçma bir koku bende kullandım fakat kanı emmiyor ve taşmasına srbep oluyor kotexten şaşmıcaksın en iyisi
Orkid kullaniyorum bunlari kullanmiyorum
Yooo 🙄
Orkid platinum favorim
Orkidden bir kesim hiiç memnun degil bir kesimde yillardir muptelasi. iki uc var benim kanamam cok olur taşma leke yapmaz digerlerini denedim ic camasirima yapismadilar mesela bende hışırtı yapmadi
ben daha dun aldim bundan deneyince yazarim
ben...
o kadar da kötü değil ben memnun kalmıştım.
Orkid derim
Güzel kullan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar