Herkese merhaba, Annem çeyizim için bana hediye almak istediğini söyledi. Ben de çok bilgim ve bu konulara çok merakım olmadığı için biraz araştırdım ve tefalin bu setini buldum. Hem tencere, hem tava, hem fırın ve kek kalıbı olarak kullanılıyor olup sağlığa zararı olmaması, yapıştırmama ve çizilmeme garantisi olması beni cezbetti. Fiyatı biraz pahalı ama ucuz olan ne var diye düşündüğüm zaman mantıklı geldi. 😅 Tefalin 3x veya 6x serisinden bu seti kullanan var mıdır? Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
Marka olarak zaten oldukça eski bir geçmişe sahiptir. Hemen her evin mutfağında görmek mümkündür. Para olarak biraz pahalı olabilir. Ama güzel ve sağlam olan her şey pahalı olur. Gözün kapalı alıp kullanmanı tavsiye ederim.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim, ben de araştırmalarım sonucu tefal kararını verdim ☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Selam gadası 🙃
Marka olarak zaten oldukça eski bir geçmişe sahiptir. Hemen her evin mutfağında görmek mümkündür. Para olarak biraz pahalı olabilir. Ama güzel ve sağlam olan her şey pahalı olur. Gözün kapalı alıp kullanmanı tavsiye ederim.
Teşekkür ederim, ben de araştırmalarım sonucu tefal kararını verdim ☺️
Bence tefall serisi almaktansa schaffer serisi daha mantıklı bi bak derim.
Teflon olduğu için ve bir sürü özelliği, geniş kullanım alanı olup yer kaplamaması açısından benim ilgimi çekmişti. Ama bakacağım teşekkür ederimm ☺️