Hiç tüy dökücü kullandın mı ve önerir misin? Pratikte ve dışarıdan baktığında tüy dökücü çok mantıklı görünse de insanlar neden jilete, ağdaya, lazere yöneliyorlar?Tüy dökücünün görünmeyen olumsuz yönleri mi var?
Çoğu kişi jilet etkisi yapar diyo ama bugüne kadar öyle bir şikayetim olmadı. Marka önemli olabilir Ki jilet de tüy dökücü kremler de tüylerin gür çıkmasına neden olmaz. Yanlış bilinen bir algı.
Olumlu yönü yok olumsuzdan başka. Tahriş eder, kimyasaldır, deriden emilip kana geçer. Kılı kökünden almaz, sadece asidi ile yüzeydekileri eritir dolayısı ile jilet etkisi olur.
@SosyoPsikopat bu dediğin de kılın yapısı ile alakalı. Nette okuduğum yazılar da senin dediğini diyor ama insan kendini daha iyi tanır. Ben kendimden annemden teyzemlerden biliyorum. Bizim kılların geni koparıldıkça çoğalmaya programlanmış 😀 tabi bir yere kadar.
@SosyoPsikopat jilet 😀 yeni moda. Erkek gibi sakal tirasina yonlendiriyorlar kadinlari. Tüyler kıla dönüşsün de lazere gitsinler diye😀 o yüzden nete de inanmamak lazim. Doğru yanlis karisik bilgi çöplüğüdür net. Kapitalizmin menfaati üzeredir.
Yaklaşık olarak 2500-2800 civarı olması lazım ben kendi makinanızı almanızı öneririm 3700 ama 2 kişi bir ömür kullanabiliyor eşiniz ya da sevgilinizle ya da bir arkadaşınızla kullanabilirsiniz hem daha hijyenik hem de kendiniz yapmak daha iyi oluyor pratik oluyor gitmek zorunda kalmıyorsunuz 😊
Var Philips değil braun öneriyorum, lazeri 15 gün arayla uygulayacaksınız uygulamadan önce zaten videolar var nasıl kullanmanız gerektiğini anlatan daha sonra 4 seanstan sonra çıkmaz çok büyük bir ihtimalle :)
kolumda fazla tüy olmasada bi deniyim demiştim baya iyiymiş xd neyseki bunlara ihtiyacım olmuyor yalnız ardarda kullancınca cilt tahriş olabilir ki zaten üstünde yazıyor diğer sebeplere katılmıyorum
Ben hep onu kullanırdım. Veet markası iyi diğerleri almıyor. Ve sertleştirme olayı yok ciltte ki gibi. 7 gün boyuncada çıkmıyor falan. Ama ben makine ve inci ağda alacağım şu anlık jitle veeti kullanıyorum.