Siz kontrol ediyor musunuz?

Bu hareket bende var küçükken de çok incelerdim ne yazıyorlar bu kadar diye ürünün muhteviyatı , kalorisi , besin değeleri , son kullanma tarihi gibi pek çok bilgi barındırıyor bir işime yarıyor mu tabiki de çoğunlukla hayır :)
O da güzelmiş :)
Bazen Obur Emre ortaya çıkıyor Allah ne verdiyse yok ediyor yalan yok :D ama genelde kontrol ediyorum.
Sakin ol dhsjdks
sdasfasda
Paronayak değilim Allah aşkına kdjdj o ne öyle Şey benziyor aynı böyle evde makarna pişince tabak tabak yiyip belasını veren 2 dakika sonra yulafla tartarak kendine püre yapan insanlar gibi ne gerek var😂
Yi. yi makarnaları ağla sonra kilo aldım diye sjsnskdm
Yo ben yemiyom
Ee ne bu yorum o zaman 😁
En basit şeyin bile içeriğine bakarım. Benim için ne yiyip içtiğim önemli. Sonuçta kilo vermeye çalışıyorum. Yediğime içtiğime dikkat etmezsem ne gereği var ki spor yapmanın. Dimi?
Doru 😀
😀😀
Cevap
7Cevap
Diyet yaptığım için içeriğine bakıyorum sürekli
İçeriğinden çok tüketim ve son tarihine bakıyorum ve sarımsağa karşı bir hassasiyetim oldugu için sucuk salam sosis tarzı şeylere bakarken sarımsak var mı içeriğinde diye bakıyorum başka da yok 😂
Ne güzel 😀
Yeme boş ver kötü kokuyor 😀
Yema 🤣
Elon amcanın özel karışımı dışında her şeyi kontrol ederim😅
Eheh 😀
Karışım hayattır🤤😅
Olsa da içsek 🤤
Ulan elon amca o kadar bizi heveslendirip dediğini yapmazsan ne bileyim😅
Eheueheuehe 😅
😅🥳🧿🤤
Diyet listeme göre besleniyorum içeriğe bakmaya pek gerekmiyo aç kalıyorum 🥹😂
Nasıl bir diyetmiş o öyle aç bırakıyor? :)
Bilirim o hissi :) yemek yemeyi çok seven biri olduğum için bende sürekli açım.
İnsülin direnci falan mı var? Bazı ilaçlarda kilo yapabiliyor.
Benim durumum çok başka 😀 kilo almak çok çok zor. Trans yağları bile eritiyorum 😂 kilo almak için özel bir diyet ve spor uyguluyorum. Yağsız, sadece kas ağırlığı ile. 🥲
Öyle valla :) bir ara uzun zamandır görüşmediğim biri kanser oldum zannetmiş 🤣 o kadar zayıflamışım shshsks
Metabolizmam hızlı. Sır olsa keşke 🥲 doktora da gittim. Bir şeyin yok fazla sağlıklısın dedi.
Son yazdığım benceyi oku. Sana bir ara bir kaç tüyo veririm kilo vermek için. :)
Özellikle vegan olduğum dönemde katkı maddelerinin vs da ne olduğunu vegan olup olmadığını kantrol ediyordum. şu an ailem yüzünden tam zamanlı olarak vegan beslenemiyorum ama ileride tekrar vegan olmak istediğim için içerik kontrolü yapıyorum
Yediğim her şeyin içeriğini kontrol etsem hiçbir şey yiyemem
😅
Domuz eti katmadiklari sürece bir sıkıntı yok kilo problemim yok zaten her şeyi yiyorum djdjd Sadece son kullanma tarihine bakıyorum havalar sıcakladı diye süt ve yumurtalar bozuk çıkabiliyor
Neye dikkat ediyorsun mesela? Ben bakmam icerigine.
İçindeki şeker fazla yüksek ise almam mesela. Genelde lifli gıdalar tercih ediyorum. Lifli olmasına rağmen şekeri yüksek olabilen bazı gıdalar var. Faydadan çok zararı olur. :)
Biraz ortoreksik geliyor bana bu. Hazir gida cok da saglikli olmaz zaten, us asagi bes yukari aynilar.
Değil, olsaydı bilirdim. 😀
Spor mu yapiyorsun?
Evet :)
Sadece tarihine dikkat ediyorum oldurmeyecek sonucta
Her şeyin değil ama içindekiler bölümünü okuma gibi bir huyum mevcut.
Bir şeyini kontrol edersem, kontrol edeceğim tek şey kalorisi olur 😂
Evet okuyorum arkalarını.
Çoğu zaman bakarım alışkanlık haline getirdim
Sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum
Hayır etmem
Bakmadım hiç direk gömerim
Çoğu zaman bakarım.
Evet.
Neredeyse hepsini.
Hyr etmiyom
Aşırı
Hayır