Yeme & İçme Yediklerinize dikkat ediyor musunuz? Maviigunlerr Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne yediğinize, hangi saatte yediğinize vb. Güncellemeler+1 yıl Ediyor musunuz? Yediklerinize dikkat ediyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Evet dikkat ediyorum. 0 0 Yorumla
BirazAgresif Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Moralim bozuksa evet ederim. Onun haricinde pek etmiyorum :)) 0 0 Yorumla
Hakan28Giresun Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 303 cevap paylaştı. ne yediğime ediyorum da saate hiç bakmıyorum , saate neden bakmam gerekiyor anlamadım 0 0 Yorumla
MrDreamer Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Hayır aksine kilo almak için saat farketmezsizin tüketebiliyorum... 0 0 Yorumla
Ruholojik Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yoo o zaman canım ne çekiyorsa onu yiyom 0 0 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evet dikkat ediyorum geceleri yemyorum mesela 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bazen evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet dikkat ediyorum.
Moralim bozuksa evet ederim. Onun haricinde pek etmiyorum :))
ne yediğime ediyorum da saate hiç bakmıyorum , saate neden bakmam gerekiyor anlamadım
Hayır aksine kilo almak için saat farketmezsizin tüketebiliyorum...
Yoo o zaman canım ne çekiyorsa onu yiyom
Evet dikkat ediyorum geceleri yemyorum mesela
Yok bea bulduğumuzu gömüyoruz
Bazen evet