Yağlanma için bu değerlere bakılıp karar verilmez, doktorun var dediyse vardır. Buradan birinin yapacağı yorumdansa muayene eden doktorunun fikirleri daha sağlıklı olur :)
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tabii ki haklısınız yarın sabahtan gideceğim merakımdan belki doktor hekim burada vardır diye sabahı bekleyemeden sormak istedim sadece 😌 internetten baktım bana normal gibi geldi değerler, umarım öyledir 🤲
Emin konuşmayayim ama sonucuna bakıp değerle kontrol etmen gerekiyor mesele sonucun 0.60 değeri ise 0.50-0.90 yani normal bu aralıkta olduğu için 0.40 olursa değerin düşük 1.10 olursa değerin yüksek oluyor zaten sonucun değerin içinde olmadığında tahlil sonucunda o satır çizgili falan oluyor ya da kirmizi ile çizgili veya yazısı kalın bu şekilde anlayabilirsin veya doktor hiç bi ilac yazmamış oluyor 😀
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aman fazla olmasında düşük olsun sorun olmaz sonra doktor bana demesin diyetisyene git diye böyle bir şey demez inşallah 🙁
Yok ondan değil benim bu kan tahlilini yaptırmam hep şu sebepden dolayı oldu bak. Ben de yıllar önce çocukken karaciğer yağlanması çıkmıştı tamam mı, ablam da sürekli diyor tekrar bir baktır var mı hâlâ o yağlanma diye başımın etini yedi 3-4 kilo fazlam var diye beni illa bu tahlili yaptırmam için zorladı diye yaptırdım ben de kısacası.. İnşallah dediğin gibi olur yarın sabah gideceğim bakalım ne diyecek doktor sonuçlarla ilgili.. Siz sağlıkçı mısınız bu arada
Oh şükür allahım inşallah yarın sabah doktor diyetisyene yönlendirmez beni umarım karaciğerim sağlıklıdır yaa.. Çocukken karaciğer yağlanmam varsı şu an da var mı acaba diye içim içimi kemiriyordu 🥺
Yok canın sağ olsun uğraştın ya bu bile yeter 🙏🏼🥰 hep korkmuşumdur sizlerden nedense...🥲(diyetisyenlerden yani) acaba 3-4 kilo verince karaciğerde yağlanmada azalma miktarı olur mu bu da şimdi geldi aklıma ama doktor bilir 🤔
Tamamdır zaten yarın doktora tahlil sonucu için gidicem ablam hep diyordu git tahlil yap diye, çocukken ben de karaciğer yağlanması çıkmıştı acaba halen var mı diye sürekli baktırmamı istiyordu 🙁