• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Astroloji & Burçlar

Faldan anlayalar buyrun lütfen ☺️?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor

Eski sevgilim bir buçuk ay sonra engelleri açmış ve hikayelerime bakıyor bu konuya niyetlenerek kapattım acaba bana yazacak mı geri dönüş olur mu falan

Fal Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • angelichellokitty
    angelichellokitty Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 100%
    Terazi
    6 ay

Falındaki ejderha sembolü, eski sevgilinin 1,5 ay sonra engeli kaldırmasıyla tam bir uyum içinde; bu durum aranızdaki o güçlü ama bir o kadar da gururlu çekimin hala sürdüğünü, içten içe yanan bir ateşin sönmediğini gösteriyor. Ejderha yüksek egoyu ve gücü temsil ettiği için, bu kişi şu an hikayelerini izleyerek aslında senin üzerindeki etkisini ve hayatındaki yerini kontrol ediyor; yani "ben hala buradayım" mesajı veriyor ama gururundan dolayı ilk adımı atmakta zorlanıyor. Niyetine göre konuşmak gerekirse, bu sessiz izleme süreci çok yakında yerini somut bir hamleye bırakacak çünkü ejderha durağan değil, harekete geçmeye hazırlanan bir enerjidir; ancak bu geri dönüş çok duygusal bir itiraftan ziyade, sanki bir güç gösterisi ya da bir yüzleşme şeklinde başlayabilir. Senin şu an yapman gereken en doğru şey, ejderhayı kendi sessizliğinde bırakıp hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam ederek onun merakını iyice körüklemek; çünkü o merak bir noktada gururunu yenmesine ve o beklediğin mesajı atmasına neden olacak.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Profilimi gizledim o hikayelerime bakmaya başlayınca

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

https://www.kizlarsoruyor.com/astroloji-bur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Falıma bakar mısınız? ↗

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Bunada bakar mısınız rica etsem 🥹

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Mistik Biri
Mistik Biri Takip Et
Fenomen
6 ay
  • Falda dikkatimi çeken bir şey var; fincanın içine bakarken bazı yoğun figürler gözüme ilişti. Bu da bana, geçmişte kapanmayan kapıların hala açık olduğunu hissettiriyor. 🍂 Ağaç dallarına benzeyen bir şekil var sanki; bu, karmaşık ama hala tutunulmak istenen bir şeyi simgeliyor gibi. Yani bu kişi, sana dair hala bir şeyleri düşünüyor.

Engellerin kalkmış olması, içten içe arka planda bir hareketlenme olduğunun göstergesi olabilir ama yazıp yazmaması senin enerjine de bağlı. Kalbini tam olarak neye niyetlendirdiğini belirle. Çünkü bazen bazı geri dönüşler istediğimize değmez. 💫 Geri dönüp dönmeyeceğinden çok, bu dönüş sana iyi hissettirir mi, buna odaklan. 😊

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Biraz daha detaylı bakar mısın

Yorumla
    • Yapay Zeka Yorumladı

Mistik Biri
      Mistik Biri
      Fenomen
      6 ay

Canım, fal yorumuna fazlasıyla dalmak falın büyüsünü azaltır. Kendi enerjinle hareket etmeye odaklan. 💫✨

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Dal sen bişey olmaz

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

2

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    6 ay

Falından anladığım kadarıyla az önce Türk kahvesi içmişsin buda geriye kalan kahvenin telvesi kahvenin telvesinden medet uman birinin geleceğini tahmin etmek zor olmasa gerek

0
    0 Yorumla
  • gül7374637
    gül7374637 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    Oğlak
    6 ay

Kuzucum seni bırakıp giden biri 1.5 ay geçmiş seni sevdiği için gelmemiştir hadi ordan et onu benimkisi de beni engelledi

1
    0 Yorumla
  • frankejstan013
    frankejstan013 Takip Et
    Master Yaş: 104 , eic 45%
    Oğlak
    6 ay
    Astroloji & Burçlar konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Tane tane resimleri yok mun

0
    42 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yeni soru olarak paylaşabilirim bakarsanız eğer 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Bakarsanız eğer yeni bir soru paylaşacağım

Yorumla
    • frankejstan013
      frankejstan013
      Oğlak
      6 ay

Ben daha önce size baktım dimi 🤔😳

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yok bakmadınız gerçekten

Yorumla
    • frankejstan013
      frankejstan013
      Oğlak
      6 ay

Gönder gelsin o zaman

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Falıma bakar mısınız? ↗

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Şimdiden teşekkür ediyorum 😊

Yorumla
    • frankejstan013
      frankejstan013
      Oğlak
      6 ay

Ben sana daha önce kesinlikle baktım buna %100 eminim hatta senin burcun yengeç kova mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yok valla değil yemin ederim

Yorumla
    • frankejstan013
      frankejstan013
      Oğlak
      6 ay

Hatırlamıyor olabilirsin veya başkası ile Karıştırmış olabilirsin ama ben %100eminim görünenler eskisi ile birleşiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yemin ederim ilk kez fal paylaştım burada ve yorumlarda paylaştığımda ikinci

Yorumla
    • frankejstan013
      frankejstan013
      Oğlak
      6 ay

Tamam öyle diyorsan öyle olsun Ama sadece Eğer ki bu erkek arkadaşını merak ediyorsan bunun farklı bir yöntemi daha var istersen o şekilde bakalım sadece ona odaklı ve onunla alakalı şeyler söylerim Ama bu şekilde İlla kahve falı bak dersen de onunla alakalı bir şey de çıkabilir çıkmayadabilir bir şey diyemem seçim senin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

şu an çok merak ediyorum ya diğer seçenek nedir bilmiyorum ama şu an fal hali hazırda olduğu için ona baksanız çok sevinirim açıkçası

Yorumla
    • frankejstan013
      frankejstan013
      Oğlak
      6 ay

Öteki seçeneği Bence boş verelim unutun gitsin sadece erkek arkadaşınızla olan konuya tek bakıyorum Doğru muyum genel olarak bakmıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Doğru evet

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Ama yinede önemli sarf edeceğiniz şeyler olur ise bilmek isterim tabii 😊

Yorumla
    • frankejstan013
      frankejstan013
      Oğlak
      6 ay

Sen saçları kapalı birisin dimi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Evet

Yorumla
    • frankejstan013
      frankejstan013
      Oğlak
      6 ay

Sen daha önceki hayatında galiba daha önceden bir tane sevgilin olmuş senin ve bu seni aldatmış ve sen arkadaş çevrende olarak Birazcık böyle aldatılan kandırılan veya duygusal anlamda kullanılan birisi olduğun için Sürekli arkadaşların derdinin sıkıntısını problemlerini sana anlatıyor ve sen daha önceden aldatıldığın için insanlara karşı Güven Sorunu ve konuşma bağ kurma problemlerim var ama şu anda Bu bahsettiğin kişi bir şekilde sana güven vermiş Sevgi vermiş saygı vermiş ve seni gerçek sevgiye inandırmış şu anda senden uzakta bilinen ve bedenen senden uzakta bu kişi ama hiç merak etme bu kişi sana geri dönecek seninle konuşmaya çalışarak sana yaptığı hataları söyleyecek Sen olmadan olmadığını söyleyecek kendi gururuna yediremeyecek Ama sen sadece ona bir şans vermen gerekiyor Ona birkaç tane kapı açmak gerekiyor onun sana yazabilmesi için birazcık fırsat ve imkan yaratman gerekiyor ama şu anlık yapmayacaksın bunu Çünkü daha yeni bir olay olduğu için Sen ne yaparsan yap sen yazmayacak şimdi ama 2 veya 4 ay sonra bir Story paylaşırsan kaza story'si veya Hastanesi turiste paylaşırsan ilk Geçmiş olsun diyen seninle ilgilenen Sana mesaj atan ve senin iyiliğine soracak olan kişi o olacaktır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Ben onun benim iyiliğimi düşündüğüne inanmıyorum sadece beni çok sinirlendirdi bende yol verdim oda engelledi şimdi engelleri açmış ve evet bi adım atsın isterdim adam gibi tartışalım isterdim ben kesinlikle yazmam iş ego savaşlarına döndü anlayacağınız bu arada o hikayelerime bakmaya başlayınca hesabımı gizledim artık bakamıyor

Yorumla
    • frankejstan013
      frankejstan013
      Oğlak
      6 ay

Ben zaten sana sen yaz demiyorum Onun yazabilmesi için onu açık kafa bırak sen her yerden Engellersen hesaplarını gizlersen onu hayatının tamamen silersen ama aynı zamanda da sana yazmasını İstersen bu olmaz bırak seni takip etsin takip etmiyorsa bile hesabını aç bırak hikayelerine baksın yazmasını istediğin zaman dediğim gibi hastalıklı veya farklı bir durumda hikaye paylaşırsan zaten Anında yazacaktır sana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Doğum günü hikayesi paylaştım gördü ama kutlamamıştı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Ve onun doğum günü çok yaklaştı kutlasam mı acaba

Yorumla
    • frankejstan013
      frankejstan013
      Oğlak
      6 ay

🤦🤦🤦🤦🤦🤦 Tamam işte bak Ben zaten sana sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum daha yeni kavga etmişsin daha yeni tartışmışsın sen hemen şimdi bunları yaparsan Tabii ki de yazmaz sana diyorum ki 3-4 ay bekle ondan sonra yap ama bu üç dört ay içerisinde bırak hikayelerine baksın bırak durumlarını görsün Bırak paylaştığın resimleri görsün onun doğum günü yaklaşıyorsun kutlama Niye kutlayacaksın ki her şey karşılıklı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Şöyle düşündüm bu biraz duygusal aslında onun doğum günlerinde hep ayrı denk geldik hep kutlamak istedim ama hiç kutlayamadım şimdi kutlamak isterdim ya “sana ne kadar kırgın olsamda kutlamak istedim….” Gibi bişey olur mu sence. Olmaz tabi ki tamam neyse be açacağım hesabı gizliden durumlar paylaşmaya devam edicem ama demez mi neden bi açıp bi kapatıyor falan

Yorumla
    • frankejstan013
      frankejstan013
      Oğlak
      6 ay

Eğer ki barışmak istiyorsan seviyorsan ve ilk ki adamı Ben atarım Benim için sorun olmaz Ben sevdiğim için her şeyi yaparım diyorsan dediğin gayet mantıklı bunu yapabilirsin Ama bu artık bir EGO Savaşı oldu dediğin için ben sana bu şekilde söyledim barışmak istiyorsan daha fazla uzatmak istemiyorsan empati kurup anlayışlı olup alttan alacağım diyorsan dediğin mantıklı aslında öyle de yapabilirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Kafam çok karışık beni neden engellediğini söyleyim mi size belki daha iyi anlarsınız eğer sizin başınızı ağrıtmıyorsam

Yorumla
    • frankejstan013
      frankejstan013
      Oğlak
      6 ay

Bence senin konuşmaya dertleşmeyi farklı yorumlar görüşler düşünceler duymaya çok ihtiyacım var ama anlatırsan dinlerim Tabii ki de Lakin saatin 1'e yaklaştığını hatırlatmak istiyorum o yüzden istersen yarın Anlat istersen şimdi anlat ama şimdi anlatırsan uyuya kalırsam konu yarıda kalır haberin olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Çok kısaca anlatacağım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Biz onunla ayrılmıştık sonra yazdı tekrar görüşmeye başladık ilgiliydi on gün falan konuştuk ama aramızda netleşmeyen şeyler vardı sonra son günler fazla yazmamaya başladı napıyosun dedi bende biz ne yapıyoruz diyelim mi biz neyiz şu an seninle dedim oda hiçbişeyiz konuşuyoruz öyle dedi bende tamam o zaman biz dost kalalaım en azından ne olduğunuz belli olur ya da istersen beni engelle ya da engelleme sen bilirsin benim için artık bişey ifade etmeyecek dedim oda kendini savunmaya geçti kaç gündür çok yoğunum bilmem ne bişeyler dedi bende kusura bakma bilmiyordum yoğun olduğunu dedim sonra o maça gitti o akşam konuşma öylece bitti sabah baktım engellemişti. Bişeyleri netleştirmeden kaçtı yine

Yorumla
    • frankejstan013
      frankejstan013
      Oğlak
      6 ay

Dinlerim o zaman

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Devamıda bildiğiniz gibi

Yorumla
    • frankejstan013
      frankejstan013
      Oğlak
      6 ay

Eğer ki açıklama yapmadan gidiyorsa mazeretini dile getirmeden gidiyorsa Rahman bu durum Benim başıma gelse ne olursa olsun geri dönerse ben kabul etmem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Şimdi ben ona engelle umrumda değil gibisinden konuştuğum için açıklama yapma ihtiyacı duymadı mı acaba diye düşünüyorum bunun için hesap sorasım geliyo sonra sorsam ne yine hesap soruyor önemsiyor diyecek hiçbişey yapmadım sessiz kaldım ve kalmaya devam ediyorum yazmasınıda bir bakımdan hesap sorma niyetiyle istiyorum yoksa ben yazamam artık

Yorumla
    • frankejstan013
      frankejstan013
      Oğlak
      6 ay

Ama bak sen bu şekilde ikilemde kalıyorsun bu şekilde olmaz o yüzden ya sen yaz cevap al ya da bırak o yazsın hesap sor ama bence bırak o yazsın ilk adımı atsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Öyle yapacağım sanırım. Kusura bakmayın sizi tuttum gibi oldu. Çok teşekkürler her şey için. Hayırlı geceler diliyorum

Yorumla
    • frankejstan013
      frankejstan013
      Oğlak
      6 ay

Yok hiç önemli değil umarım doğru kararlar sizinle olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

“Çok gıcıksın biliyosun dimi , yani insan bi konuşur öyle engeller eee hadi engelledin niye açıyosun bıraksaydın öyle kalsaydı “

Bu mesajı ona atmamak için zor tutuyorum kendimi. Lütfen bana bi akıl ver sabredeyim mi yazayım mı

Yorumla
    • frankejstan013
      frankejstan013
      Oğlak
      5 ay

Ben olsam atmam ama neden engeli açto östaki ediyorsan buyur at

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Doğum gününü kutladım çok kısa bir mesajla oda çok teşekkür ederim hatırlayıp kutladığın için dedi iki mesajla konuşma bitti , bi nasılsın bile demedik ya

Yorumla
    • frankejstan013
      frankejstan013
      Oğlak
      5 ay

Demek ki hayırlısı bu şekildedir bırakın gitsin

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Faldan anlayalar buyrun lütfen ☺️?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Faldan anlayan bakabilir mi lütfen 🙏? 3 cevap verildi
Lutfen anlayan varsa bakar mi 🙏? 5 cevap verildi
Tahlillerden anlayan lütfen gelsin 😫? 9 cevap verildi
Anlayanlar hadi yorumaaa 😍🌸✨🧿🥰🥳? 4 cevap verildi
Akıl verin lütfen 😪😪? 3 cevap verildi
🎀mantıklı cevaplar lütfen 🎀? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Müslüman biri kiliseye gidip Allah'a dua edebilir mi 💒 🤲?
  • En son kimin elini tuttun, en son kimin elini tutarken duygulandın?
  • Büstiyer ya da crop denilen şeyler sadece sevgiliye giyilmesi gerekmiyor mu 🤔🤔?
  • Sizin de tamamen gereksiz ama acayip iyi olduğunuz saçma bir yeteneğiniz var mı?
  • Duş jeli alırken vazgeçemediğiniz favori marka ve ürün hangisi?
  • Kadınlarda yaş ilerlese de güzelliğini kaybetmeyen bölge hangisidir?
  • Gerçekten kim daha çok aldatır, erkekler mi kadınlar mı ve psikiyatristler ne diyor?
  • Sizce günün en güzel yemek öğünü hangisi ve neden kahvaltı, öğle ya da akşam?
  • Dedikodu yapıyor musunuz?
  • Hafta sonu planınız var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨