Eski sevgilim bir buçuk ay sonra engelleri açmış ve hikayelerime bakıyor bu konuya niyetlenerek kapattım acaba bana yazacak mı geri dönüş olur mu falan

Eski sevgilim bir buçuk ay sonra engelleri açmış ve hikayelerime bakıyor bu konuya niyetlenerek kapattım acaba bana yazacak mı geri dönüş olur mu falan
Falındaki ejderha sembolü, eski sevgilinin 1,5 ay sonra engeli kaldırmasıyla tam bir uyum içinde; bu durum aranızdaki o güçlü ama bir o kadar da gururlu çekimin hala sürdüğünü, içten içe yanan bir ateşin sönmediğini gösteriyor. Ejderha yüksek egoyu ve gücü temsil ettiği için, bu kişi şu an hikayelerini izleyerek aslında senin üzerindeki etkisini ve hayatındaki yerini kontrol ediyor; yani "ben hala buradayım" mesajı veriyor ama gururundan dolayı ilk adımı atmakta zorlanıyor. Niyetine göre konuşmak gerekirse, bu sessiz izleme süreci çok yakında yerini somut bir hamleye bırakacak çünkü ejderha durağan değil, harekete geçmeye hazırlanan bir enerjidir; ancak bu geri dönüş çok duygusal bir itiraftan ziyade, sanki bir güç gösterisi ya da bir yüzleşme şeklinde başlayabilir. Senin şu an yapman gereken en doğru şey, ejderhayı kendi sessizliğinde bırakıp hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam ederek onun merakını iyice körüklemek; çünkü o merak bir noktada gururunu yenmesine ve o beklediğin mesajı atmasına neden olacak.
Profilimi gizledim o hikayelerime bakmaya başlayınca
Bunada bakar mısınız rica etsem 🥹
Falda dikkatimi çeken bir şey var; fincanın içine bakarken bazı yoğun figürler gözüme ilişti. Bu da bana, geçmişte kapanmayan kapıların hala açık olduğunu hissettiriyor. 🍂 Ağaç dallarına benzeyen bir şekil var sanki; bu, karmaşık ama hala tutunulmak istenen bir şeyi simgeliyor gibi. Yani bu kişi, sana dair hala bir şeyleri düşünüyor.
Engellerin kalkmış olması, içten içe arka planda bir hareketlenme olduğunun göstergesi olabilir ama yazıp yazmaması senin enerjine de bağlı. Kalbini tam olarak neye niyetlendirdiğini belirle. Çünkü bazen bazı geri dönüşler istediğimize değmez. 💫 Geri dönüp dönmeyeceğinden çok, bu dönüş sana iyi hissettirir mi, buna odaklan. 😊
Biraz daha detaylı bakar mısın
Canım, fal yorumuna fazlasıyla dalmak falın büyüsünü azaltır. Kendi enerjinle hareket etmeye odaklan. 💫✨
Dal sen bişey olmaz
Cevap
2Cevap
Falından anladığım kadarıyla az önce Türk kahvesi içmişsin buda geriye kalan kahvenin telvesi kahvenin telvesinden medet uman birinin geleceğini tahmin etmek zor olmasa gerek
Kuzucum seni bırakıp giden biri 1.5 ay geçmiş seni sevdiği için gelmemiştir hadi ordan et onu benimkisi de beni engelledi
Tane tane resimleri yok mun
Var
Yeni soru olarak paylaşabilirim bakarsanız eğer 😊
Bakarsanız eğer yeni bir soru paylaşacağım
Ben daha önce size baktım dimi 🤔😳
Yok bakmadınız gerçekten
Gönder gelsin o zaman
Şimdiden teşekkür ediyorum 😊
Ben sana daha önce kesinlikle baktım buna %100 eminim hatta senin burcun yengeç kova mı
Yok valla değil yemin ederim
Hatırlamıyor olabilirsin veya başkası ile Karıştırmış olabilirsin ama ben %100eminim görünenler eskisi ile birleşiyor
Yemin ederim ilk kez fal paylaştım burada ve yorumlarda paylaştığımda ikinci
Tamam öyle diyorsan öyle olsun Ama sadece Eğer ki bu erkek arkadaşını merak ediyorsan bunun farklı bir yöntemi daha var istersen o şekilde bakalım sadece ona odaklı ve onunla alakalı şeyler söylerim Ama bu şekilde İlla kahve falı bak dersen de onunla alakalı bir şey de çıkabilir çıkmayadabilir bir şey diyemem seçim senin
şu an çok merak ediyorum ya diğer seçenek nedir bilmiyorum ama şu an fal hali hazırda olduğu için ona baksanız çok sevinirim açıkçası
Öteki seçeneği Bence boş verelim unutun gitsin sadece erkek arkadaşınızla olan konuya tek bakıyorum Doğru muyum genel olarak bakmıyorum
Doğru evet
Ama yinede önemli sarf edeceğiniz şeyler olur ise bilmek isterim tabii 😊
Sen saçları kapalı birisin dimi
Evet
Sen daha önceki hayatında galiba daha önceden bir tane sevgilin olmuş senin ve bu seni aldatmış ve sen arkadaş çevrende olarak Birazcık böyle aldatılan kandırılan veya duygusal anlamda kullanılan birisi olduğun için Sürekli arkadaşların derdinin sıkıntısını problemlerini sana anlatıyor ve sen daha önceden aldatıldığın için insanlara karşı Güven Sorunu ve konuşma bağ kurma problemlerim var ama şu anda Bu bahsettiğin kişi bir şekilde sana güven vermiş Sevgi vermiş saygı vermiş ve seni gerçek sevgiye inandırmış şu anda senden uzakta bilinen ve bedenen senden uzakta bu kişi ama hiç merak etme bu kişi sana geri dönecek seninle konuşmaya çalışarak sana yaptığı hataları söyleyecek Sen olmadan olmadığını söyleyecek kendi gururuna yediremeyecek Ama sen sadece ona bir şans vermen gerekiyor Ona birkaç tane kapı açmak gerekiyor onun sana yazabilmesi için birazcık fırsat ve imkan yaratman gerekiyor ama şu anlık yapmayacaksın bunu Çünkü daha yeni bir olay olduğu için Sen ne yaparsan yap sen yazmayacak şimdi ama 2 veya 4 ay sonra bir Story paylaşırsan kaza story'si veya Hastanesi turiste paylaşırsan ilk Geçmiş olsun diyen seninle ilgilenen Sana mesaj atan ve senin iyiliğine soracak olan kişi o olacaktır
Ben onun benim iyiliğimi düşündüğüne inanmıyorum sadece beni çok sinirlendirdi bende yol verdim oda engelledi şimdi engelleri açmış ve evet bi adım atsın isterdim adam gibi tartışalım isterdim ben kesinlikle yazmam iş ego savaşlarına döndü anlayacağınız bu arada o hikayelerime bakmaya başlayınca hesabımı gizledim artık bakamıyor
Ben zaten sana sen yaz demiyorum Onun yazabilmesi için onu açık kafa bırak sen her yerden Engellersen hesaplarını gizlersen onu hayatının tamamen silersen ama aynı zamanda da sana yazmasını İstersen bu olmaz bırak seni takip etsin takip etmiyorsa bile hesabını aç bırak hikayelerine baksın yazmasını istediğin zaman dediğim gibi hastalıklı veya farklı bir durumda hikaye paylaşırsan zaten Anında yazacaktır sana
Doğum günü hikayesi paylaştım gördü ama kutlamamıştı
Ve onun doğum günü çok yaklaştı kutlasam mı acaba
🤦🤦🤦🤦🤦🤦 Tamam işte bak Ben zaten sana sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum daha yeni kavga etmişsin daha yeni tartışmışsın sen hemen şimdi bunları yaparsan Tabii ki de yazmaz sana diyorum ki 3-4 ay bekle ondan sonra yap ama bu üç dört ay içerisinde bırak hikayelerine baksın bırak durumlarını görsün Bırak paylaştığın resimleri görsün onun doğum günü yaklaşıyorsun kutlama Niye kutlayacaksın ki her şey karşılıklı
Şöyle düşündüm bu biraz duygusal aslında onun doğum günlerinde hep ayrı denk geldik hep kutlamak istedim ama hiç kutlayamadım şimdi kutlamak isterdim ya “sana ne kadar kırgın olsamda kutlamak istedim….” Gibi bişey olur mu sence. Olmaz tabi ki tamam neyse be açacağım hesabı gizliden durumlar paylaşmaya devam edicem ama demez mi neden bi açıp bi kapatıyor falan
Eğer ki barışmak istiyorsan seviyorsan ve ilk ki adamı Ben atarım Benim için sorun olmaz Ben sevdiğim için her şeyi yaparım diyorsan dediğin gayet mantıklı bunu yapabilirsin Ama bu artık bir EGO Savaşı oldu dediğin için ben sana bu şekilde söyledim barışmak istiyorsan daha fazla uzatmak istemiyorsan empati kurup anlayışlı olup alttan alacağım diyorsan dediğin mantıklı aslında öyle de yapabilirsin
Kafam çok karışık beni neden engellediğini söyleyim mi size belki daha iyi anlarsınız eğer sizin başınızı ağrıtmıyorsam
Bence senin konuşmaya dertleşmeyi farklı yorumlar görüşler düşünceler duymaya çok ihtiyacım var ama anlatırsan dinlerim Tabii ki de Lakin saatin 1'e yaklaştığını hatırlatmak istiyorum o yüzden istersen yarın Anlat istersen şimdi anlat ama şimdi anlatırsan uyuya kalırsam konu yarıda kalır haberin olsun
Çok kısaca anlatacağım
Biz onunla ayrılmıştık sonra yazdı tekrar görüşmeye başladık ilgiliydi on gün falan konuştuk ama aramızda netleşmeyen şeyler vardı sonra son günler fazla yazmamaya başladı napıyosun dedi bende biz ne yapıyoruz diyelim mi biz neyiz şu an seninle dedim oda hiçbişeyiz konuşuyoruz öyle dedi bende tamam o zaman biz dost kalalaım en azından ne olduğunuz belli olur ya da istersen beni engelle ya da engelleme sen bilirsin benim için artık bişey ifade etmeyecek dedim oda kendini savunmaya geçti kaç gündür çok yoğunum bilmem ne bişeyler dedi bende kusura bakma bilmiyordum yoğun olduğunu dedim sonra o maça gitti o akşam konuşma öylece bitti sabah baktım engellemişti. Bişeyleri netleştirmeden kaçtı yine
Dinlerim o zaman
Devamıda bildiğiniz gibi
Eğer ki açıklama yapmadan gidiyorsa mazeretini dile getirmeden gidiyorsa Rahman bu durum Benim başıma gelse ne olursa olsun geri dönerse ben kabul etmem
Şimdi ben ona engelle umrumda değil gibisinden konuştuğum için açıklama yapma ihtiyacı duymadı mı acaba diye düşünüyorum bunun için hesap sorasım geliyo sonra sorsam ne yine hesap soruyor önemsiyor diyecek hiçbişey yapmadım sessiz kaldım ve kalmaya devam ediyorum yazmasınıda bir bakımdan hesap sorma niyetiyle istiyorum yoksa ben yazamam artık
Ama bak sen bu şekilde ikilemde kalıyorsun bu şekilde olmaz o yüzden ya sen yaz cevap al ya da bırak o yazsın hesap sor ama bence bırak o yazsın ilk adımı atsın
Öyle yapacağım sanırım. Kusura bakmayın sizi tuttum gibi oldu. Çok teşekkürler her şey için. Hayırlı geceler diliyorum
Yok hiç önemli değil umarım doğru kararlar sizinle olur
“Çok gıcıksın biliyosun dimi , yani insan bi konuşur öyle engeller eee hadi engelledin niye açıyosun bıraksaydın öyle kalsaydı “
Bu mesajı ona atmamak için zor tutuyorum kendimi. Lütfen bana bi akıl ver sabredeyim mi yazayım mı
Ben olsam atmam ama neden engeli açto östaki ediyorsan buyur at
Doğum gününü kutladım çok kısa bir mesajla oda çok teşekkür ederim hatırlayıp kutladığın için dedi iki mesajla konuşma bitti , bi nasılsın bile demedik ya
Demek ki hayırlısı bu şekildedir bırakın gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?