Yatarken, yarın sabah yapacağın kahvaltının hayalini kurar mısın?
16
19
Görüşünü yaz
19Kız Görüşü
16Erkek Görüşü
Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1916
joeblack18 | Sağlık & Diyet konusunda 2,5b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Yok ya o kadar kısıtlamadım kendimi hiç bir zaman ama spor yaparken ilk 1-2 gün de böyle bir şey yaşamıştım. Kahvaltılar padişah kahvaltısı gibiydi. Sonra akşamları pek bir şey yemiyor, çayı şekeri azalttığım zaman 4-5 gün sonra kahvaltım da genelde kahvaltılık gevrek ile oluyordu.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
YouAreMyCure08 | Sağlık & Diyet konusunda 76 görüş paylaştı.
Sabah dediğimr bakma öğleye doğru ama ya sucuklu ya pastırmalı yaparım ama yemen lazım 😄 ayrıca haftada 1 sabah bu planları kuruyorum normalde çorba ile geçiştiririm sabahları
Soran
1 ay
Arada bir ödül olarak güzel olabilir. :) Ama sabah kahvaltılarında omlet yemenizi tavsiye ederim. Dereotlu , peynirli , kapya biberli , maydanozlu çeşit çok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1916Yok ya o kadar kısıtlamadım kendimi hiç bir zaman ama spor yaparken ilk 1-2 gün de böyle bir şey yaşamıştım. Kahvaltılar padişah kahvaltısı gibiydi. Sonra akşamları pek bir şey yemiyor, çayı şekeri azalttığım zaman 4-5 gün sonra kahvaltım da genelde kahvaltılık gevrek ile oluyordu.
Hayır fakat çok aç yatıyorsam belki..
Evet ufak tefek planlarım oluyor mesela gece yeme geveze sabah sucuklu pastırmalı yumurta yaparsın diyip tutuyorum kendimi 1 haftada 4 kilo verdim 😄🌼
Wow sabahları sucuklu pastırmalı yumurta çok ağır değil mi :)
Sabah dediğimr bakma öğleye doğru ama ya sucuklu ya pastırmalı yaparım ama yemen lazım 😄 ayrıca haftada 1 sabah bu planları kuruyorum normalde çorba ile geçiştiririm sabahları
Arada bir ödül olarak güzel olabilir. :)
Ama sabah kahvaltılarında omlet yemenizi tavsiye ederim. Dereotlu , peynirli , kapya biberli , maydanozlu çeşit çok.
Aklıma cumalı kızık kahvaltısı geldi 20 çeşit kahvaltı efsane olmuştu bayıldım kuymak vs 😊
Hayır düşünmem beni anı anda düşünen biriyim daha çok.
Özel bir gün olmadığı müddetçe düşünmem.
Yarın ne yiyeceğime yarınki aysslay karar verir.
Yapmam. Sabah genelde vaktim olmuyor o yüzden sandviç hazırlıyorum kendime.
Zaman zaman , cünkü her zaman farklı bir kahvaltı menüm olmuyor :)
Depresyona girdiğimde genelde bunu yaparım. Mutlu uyumama sağlıyor benim.
Önceden hesap yapmamak lazım bi bakarsın yiyen olmaz
çok acıktıysam hemen uyuyorum ki sabah olsun da kahvaltı edeyim diye
Ay bende öyleyim 😍
Ben öyle değilim yarın sabah kahvaltıda ne yapacağımın hayalini kurmuyorum ne olursa yiyorum
Aynen yarın sofrayı donaltacam sunu yapacam bunu yapacam diyorum sonuç zeytin pekmez peynir
O kadar yemeğe aşık değilim ya. Karnım doysun yeter. Hâyâlini de kurmam
olmaz mıı, hayalini kurarım ama hayal olarak kalır :)
Hafta içi çalışırken evet hafta sonu kahvaltısının hayalini kurarım
Üff hemde ne hayaller kuruyorum ama sabah kalkınca hiçte hayallerimdeki gibi olmuyor
Survivorda değilsem kurmam 🤣🤣😂
Genelde aşkın hayalini kuruyorum sadece
Valla ben yapmıyorum hemen uyurum çünkü
yok ya ne bulursam onu yerim hatta sabahları yemem
Planlamıyorum. Allah ne verdiyse.