Artık şu sıralar şöyle bir uyku düzensizliğiyle karşı karşıyayım.
Önceden mesela kolay kolay gündüzleri uyumazken, şimdi saat ikindiye doğru acayip bir uyku bastırıyor.
Nekadar uykulu olursam olayım yalnızca iki saat kadar bir uykumu aldıktan sonra uyku felan kalmıyor.
Yataktan kalkıp biraz oyalandım ev işi yaptım internette dolaştım derken, gece saat 3 4 gibi tekrar yatağa geçiyorum. Uykuya daldım dalacağım derken saat sabah 7 8 gibi tekrar uyanıyorum derken bu böyle geçiyor.
Önceden gece boyunca uyuyordum ne güzel.
Sizce neden böyle olmuş olabilir?
Kışın havaların oldukça sert soğuk olduğu dönemlerde yataktan pek çıkamazdım ve öğleye doğru ve hatta kimi zaman akşam 5'e kadar uyuduğum oluyordu.
Tabi boyuma görede 25 kilomun olduğunuda belirtmiş olayım.
Ciddi bir sıkıntı yoktur ve mevsimsel olmasını diliyorum.
Önceden mesela kolay kolay gündüzleri uyumazken, şimdi saat ikindiye doğru acayip bir uyku bastırıyor.
Nekadar uykulu olursam olayım yalnızca iki saat kadar bir uykumu aldıktan sonra uyku felan kalmıyor.
Yataktan kalkıp biraz oyalandım ev işi yaptım internette dolaştım derken, gece saat 3 4 gibi tekrar yatağa geçiyorum. Uykuya daldım dalacağım derken saat sabah 7 8 gibi tekrar uyanıyorum derken bu böyle geçiyor.
Önceden gece boyunca uyuyordum ne güzel.
Sizce neden böyle olmuş olabilir?
Kışın havaların oldukça sert soğuk olduğu dönemlerde yataktan pek çıkamazdım ve öğleye doğru ve hatta kimi zaman akşam 5'e kadar uyuduğum oluyordu.
Tabi boyuma görede 25 kilomun olduğunuda belirtmiş olayım.
Ciddi bir sıkıntı yoktur ve mevsimsel olmasını diliyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer