Ama çok konuşuyorum. Ayrıca bazen o gün yaptığım bir işle alakalı bazen de daha önce hiç görmediğim bir şeyle alakalı. Yalan yanlış konuştuğum da çok oluyor. Evlilikten geri durmadı sağlayan sebeplerden birisi bu. Olurda evlenirsem, Evlilikte sıkıntı yaşar mıyım?
Uyurken konuşuyorum, evlendiğimde sorun yaşar mıyım?
Bazen bende de var. Gün içerisinde yaptıklarımı uykuda dile getiriyorum. Tabi dile getirince direkt uyanıyorum. Hatırlıyorum söylediğimi. Bazen de gülme krizlerine giriyorum uykuda. Uyanıyorum, bir bakıyorum gülüyorum 😂. Eşin alıştıktan sonra bir sorun olacağını düşünmüyorum
Evlendiğiniz biri yok şu an o yüzden ben şu an sizi düşünerek şöyle bir yorum yapacağım.
Siz de bu durumdan memnun değilsiniz ve uyurken konuşmak istemiyorsunuz, rahatsız olduğunuz bir konu Bu yüzden siz önce kendi adınıza bir doktora gidin ve neler yapılabilir öğrenin. Siz kendiniz için bu şekilde çabalayıp uyurken konuşmamaya çalışırsanız da evleneceğiniz kişi bu çabanızı görür ve size yardımcı olmaya çalışır
İnternetten edindiğim bir bilgiye göre;
Uykuda konuşmayı durdurabilmek için, doktor tarafından belirlenen bir tedavi izlenebilir. Bu tedavide genellikle tükürük bezlerinin fonksiyonlarının kontrol alınması için parasempatik ilaçlar kullanılıyor. Bir diğer tedavi ise 8 aylık bir süre botulinum A toksini enjekte edilerek yapılıyo
Bende çok yorgun olduğumda konuşuyorum 2 ay önce babamı kaybettim hasta annem ve sorunlu bi erkek kardeşim var sürekli onun sorunlarını çözmeye çalışıyorum hergün bi belaya bulaşıyor o kadar sorunlu neyse ne kadar yorgun olduğumun eşim farkında ama dün uyurken çok saçma bişey olmuş bana yanaşmaya çalışmış bende bidur diye kardeşimin adını söylemişim eşimde kardeşin sana böyle şeylermi yağıyor demiş şimdi sana bunumu açıklıyım demişim kalkmış gitmiş başka odada yatmış sabah suratından anladım bişey olduğunu ve duyunca şok oldum gelde anlat böyle bişey olmadığını empati yap diyip duruyo çok sinirlerim bozuldu olmayan bişey üzerine sorun yaşıyorum gemde kendi ağzımdan çıkan kelimeler yüzünden
Yoğunluk derecesinde sürekli konuşuyorsan, ve işlerini sürekli erteliyorsan sürekli bi uğraş içimdeysen yani hiper aktif gibi normal gayet. Uyku saatini 7 saate uzatırsan iyi olur
Seni seven bu şekilde sevmeli sorun yaşayacağını düşünmüyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bu benim 9 yaşındaki kuzenimde de var. Gün içinde yaptıklarını sayikliyor. Hatta arada kalkıp oturuyo konuşuyor tekrar geri uyuyor. Niye bilmiyorum. Bence sorun yaşarsın. Eğer en ufak sese karşı uyanan bi kişi olursa eşin büyük sıkıntı. Ayrıca bi de şu var. Mesela gizli tutman gereken bir şeyi kacirirsan agzindan ne olacak?
bende konuşuyorum uykumda evlensem sorun olur mu bilmem ama adamın bana sorduğu her soruya istisnasız cevap vereceğim kesin çünkü konuşmakla kalmıyorum bir de sorulan sorulara cevap veriyorum uykumda benim için daha risk bu bence
uyurken konuşan insanları konuşturmayı çok severdim, uyuyanda hafıza kaybına neden oluyo diye vicdan yaptım bıraktım. eşin için bi müddet eğlenceli olsa da sonra odaları ayırtır bu durum.
Hahaha özür diliyorum komiğime gitti çünkü eşimde çok konuşur hatta sohbet ediyoruz ahshdjcjf soru sorduğumda cevaplıyor sıkıntılı sorular soruyorum şimdiye kadar bi sorun olmadı ama bakalım 😂
Hahaha gerçekten mi ya bilmiyordum zaten saçma şeyler söylüyor gerçek olduğunu düşünmüyorum 😂 aman yumruk atmıyım bu sefer adamı kalpten götürürüm mazallah😂😂
ben hep konuşuyorum hatta çığlık attığım da oluyormuş ama bu bir sorun teşkil etmiyor. bazen rüyalarımı anlattığım oluyoruş. eşim sabah kalkınca bana anlatıyor baya komik oluyor. onun uykusu bölünüyor ben uyumaya devam :D korkulacak bir durum değil
onun sabaha kadar oturup seni dinlemesi gerekiyor nasıl denk gelcek ki? eşim çıt sesine uyanır ben her konuştuğumda uyanıyordu ama artık uynmıyor kulağı alıştı sanırım ben çığlık atmadığım sürece uyanmıyormuş. dert etme yani 2-3 gün trip yersin tanımıorum öyle birini dersin olur biter
bence olmaz yani seçtiğiniz kişiyle bu durumu konuşabilirsiniz ablamda da aynı sorun vardı hatta ben dalga geçmek için konusturur video çekerdim gece😅 çok rahatsız olursanız bir piskologdan yardım alıp durumun derinine inip çözebilirsiniz
Öncelikle sana tamamen güvenen biriyle evlenmen gerekiyor yoksa uykunda yalan yanlış şeyler söyler ve oda duyarsa sorun olur ki evlenmeden önce her şeyini anlatirsin
Konuşmaman anormal olurdu, uyku esnasında konuşmayan yok ki. Ha saçma sapan şeyler sayıklamak yerine yardır Allah Türkçe konuşuyorsan o zaman mesele var demektir
Ben sinan engin çok izliyorum geçen annem dedi uyurken faln filan deme önce van pörsi 90 dk Fenerbahçede bir oynasın diyormuşum yaşarsın bence sorun istemediğin şeyleri de sorduklarında anlatıyor bu tarz insanlar 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim eşimde böyle uyurken konuşuyor bende ona sorular soruyorum cevap veriyor 😄
Ya bişey saklamam diye düşünüyorum zaten. Kanka ben işimde gücümde bir adamım ev iş çay ocağı ekseninde dolanıyorum güven problemi çekmez bence (inşallah) müstakbel hanımım