Sevgiliyken sık sık söylenir "evlenince sarmaş dolaş uyuyacağız, sarılarak yatacağız" gibi sözler fakat bu sürekli böyle olur mu yoksa yalan mıdır bu sürekli sarmaş dolaş uyuma?
Bence değil. Asıl öyle uyulması aradaki sevginin daha çok artmasına vesile olabilir. Yani lafta var icraata gelince yok olanda vardır. Sarılarak uyumak sanki bir motivasyon gibi. O anda ki sıkıntını, stresini bitiren bir durum. Zaten yanlış hatırlamıyorsam bilimsel olarak sarılmanın stresi azalttığını söylüyorlardı.
Ben sevdiğim kadınla uyuduğumda mutlaka arkasından sarılırım. Sarılmadan uyumak bir boşluk hissi yaratıyor. Zaten bu uzun bir ilişki ise devamlı yapıyorsun bir sefer yapmayınca hemen boşluk hissediyorsun mutlaka o sarılmayı bekliyorsun
Evli değilim sevgilim var bi süre öyle uyuyoruz tamamen uykuya dönünce herkes arkasını dönüp uyuyor jshzhsh bi süre sonra sevgilim tekrar dönüyor arkadan sarılarsk uyuyorz bazende o düz yatarkrn ben göğsünde yatıyorum değişiyor ama hep sarılarak uyumak mümkün değil bence jsjzjjwjs
Külliyen yalan şahsen biz araya baya mesafe koyup yatarız sarmaş dolaş insan nefessiz kalıyor ve rahat olamıyor insan herşeyden herkesten bağımsız olmak istiyor uyurken o yüzden yalan!
Evlenince bıkıyor insanlarbirbirinden, cinsellik için mecburen katlanıyorlar birbirlerinin bok kokusuna, evlenince sarmaş dolaş uyuyan insanlar binde bir çıkar.
Hadi sarmaş dolaş uyuyalım derler birbirlerine. Çok sürmez 5 dakika sonra biri mutlaka bunalır. Her elli sarmaş dolaş yatıştan birindede mutlaka uykuya dalınır.
Esasında çok güzel bir duygu ama ben yapabileceğimi sanmıyorum. Başım dertte bu konuda sanırım. Eşim olunca ilerde napcam bilmiyorum. Umarım anlayışla karşılar.
Her gün öyle uyumak isterim. Her gün yatarken öpüşmek her sabah kalkınca öpüşmek ayrılırken vs. hep yapmak isterim açıkçası ama olur mu bilemem çok güçlü bir sevgi bağı olması lazım
Hayır değilll! 2 senelik evliyiz bir de kızımız var hala çok seviyoruz birbirimizi uyurken el ele tutuşmadan uyumuyoruz :) Çocuk da hiçbir şeye engel değil bu arada...