Vicdanımda sızlamıyor artık kocama karşı neden böyle oluyor? Ciddi soruyorm. Ne yapmam gerekiyor?
Cevabın nedir?
+1 yılBirkaç gündür buna benzer paylaşımlara denk geliyorum ve bu yaş grubu da 25-29 arasında oluyor.
Ama artık söylemeden edemeyeceğim. Ya büyük bir işsizlik içerisindesin, ya da bu sahte paylaşımlarını ciddiye alıp görüş atanların yorumlarını okuyup eğlenebilecek kadar toysun. Gerçekten bunu yapan bir kimse gelip de burada övüne övüne bundan bahsetmez ve en sonunda ''Neden böyle oluyor?'' tarzında salakça bir soru sormaz.
İki kişiyi idare edebilecek kadar aklı ve zekası olan bir kadının böyle alakasız bir soru sorması mantıksız, üstelik her gün.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Arkadasim vazgec bu sevdadan adamin başinida yakma nasil bakabiliyorsun o adamin yüzüne senin için çalisan çabalayan akşam olsunda evime gideyim diyen bir adama revami bu yaptiğin ayip değil mi? Bide gelmişsin buralarda soruyosun sen kendi vicdaninla yüzleş eşin bunlari hakedecek ne yapti ne tür bir problem varsa eşinle ilgili bunlari ona anlat vazgec 2. Kisilerden ortalarda kalirsin cok pişman olursun bunlara yol yakinken dön bence
15 Yorumla
Soran+1 yılHaklısnz ama çıkamıyorum bu girdaptan
Soran+1 yılBen ne yaptysam çıkamadım sevgilimde evli ama o kabl etmiyor bni bırakmıyor. Hayattım boyunca kaybetmek istemiyorm seni dio. Ama boşanmıyoda bnde oda evliyiz
- +1 yıl
O konuştuğun sevgilim dediğin namussuz şerefsiz adam varya o ibnee, aynı senin yaptığını yapıyor, gece karısını zikiyor, gündüz seni zikiyor... Arı gibi her çiçekten bal alıyor, bulmuş senin gibi de geri zekalinin birini bırakmıyor... Sen ve senin gibi dengesizler yüzünden kızların erkeklere güvenleri yok... Allah sizi bildiği gibi yapsın...
Vicdanın sızlamaz çünkü hergün yaptığın için vicdanının sesi duyulmuyor artık. Ya sevgilini bırakıcaksın ya eşini boşan bakalım eşinden sevgilinle evlenirsin Eşini de mum gibi ararsın. Yanlış yoldasın çok geç olmadan yuvan bozulmadan yoldan dönmelisin. SEvgiliden fayda olmaz sadece gönül eğlendirir seninle Bu kadar çabuk kanma erkeklere
00 Yorumla
Allah sizin gibileri ıslah etsin o adam da sana güveniyor işte.
70 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
73Cevap
+1 yılidam yasası asıl sizin gibiler için çıkmalı vinçde asıp sallandırmalı. yazıklar olsun ben kocan eşşek gibi açlışsın eve ekmek getirsin senın ihtiyaçlarını görsün sense sabah sevgilini koynuna al daha çok şeyler söylerdimde hakaret bile hak edene yapılır
40 YorumlaSonra affedersin kadın cinayet falan oluyor erkekler suçlanıyor sen evlisin kocanın namususun evlisin bide kocan cinsel isteklerini getiremiyor belki onu çaresini basında niye arıyorsun sonra bişe oldumu erkekleri suçlarsın ya kocandan git boşan sevgilinle naparsan yap adama yazık kadınlarda bir yere kadar haklı kocanı haketmiyorsun..
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet haketmiyorum kocamı orasını biliyorum. Ama elimde değil ikisindende vazgeçemiyorum
- +1 yıl
Söyle bişe var kocan ögrenirse adın kötüye çıkacan biliyorsun dimi annen baban yaşıyorsa tabi onlara laf kızları şey oldu diye toplumda erkegin aldatması farklı görükür kadın aldatması çok ayrı görükür adın... çıkar anladın ondan ya kocandan kavga edecen büyük bir kavga boşanacaksın ya da sevgilim dedigin adamdan uzaklaşaksın yoksa zamanda kötü şeyler olur hem ruhsal hemde fiziksel zarar görürsün bir kadın cinayetine gerek yok yazık etme kendine
Soran+1 yılSevgilimde evli kocamdan boşansamda evlenemeyiz onunla.
eşin gerekeni yapınca kadın cinayeti olcak cani koca olacak... kimse demezki bu adam neden böyle yaptı ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye. o kadar arsız ve aşağılık olmuşunki tarifin yok... inşallah kocanın başı derde girmeden kendi pisliğinde boğulursın
20 YorumlaEfenim siz yalama olmuşsunuz, genişlediğiniz için normal olmanız çok zor.
Koy ver gitsin71 Yorumla- +1 yıl
ben bu kızı çok seviyorum ya :)
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
*Fahişe,
*Orospu,
*OrtaMalı,
*Kaldırım çiçeği,
*Kaldırım süpürgesi,
*Kaldırım yosması,
*Sürtük
Bu kelimelerin ne anlama geldiğini en kısa zamanda öğren, gelecekte lazım olabilir.
.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocanı sevmiyorsun bu çok açık belli
Nerden mi biliyorum peki?
Kendimden..
İki tane hatunla konuşuyorum ikisi de evli ikisiyle de aktif görüşüyorum
Genelde ikisinin de yaşam hayatı aynı kocasının ilgisizliği
Yalancılığından şikayetçi
İşten gelip öküz gibi uyur gezdirmez gezmez yorgun olur yatakta da çok nadir görür
... derler...
Arkadaş meraklısı olduklarından kendine yakın hissettikleri zaman her kapıyı açıyorlar buna +18 de dahil10 YorumlaNe bicim insansiniz ya. Bir de kocanla aranda iyidir senin. Ki iyi olmasa da yaptigin hata. Bodan ne yapiyorsan yap. Aman bosanmakta cok zor.
O sevgiliyi birak, kocana da soyle.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı. Ciddi soruyorum yor bir de. Bu soruyu sadece vicdanına sorsan da yeterdi. Tabi varsa hala vicdan edep öz saygı
15 Yorumla
Soran+1 yılbenim gbi
Çok insan var ama konşmuyolar vicdanımın sızlamamasını normal bulmuyorm. Yaşayan varsa bunu onu mersk ettiğim için ciddi soruyorum diyorm
Soran+1 yılVicdanımın sızlamamasını gerçekçilikle söylüyorm aldattimıda bukadr büyük konşmayn bnde
Hayatta yapmam dediğim şeyin içindeyim
+1 yılyapma abla ya ihanet etme. git kocana söyle yazık günah adama da. güveniyordur sana. zaten sonra boşanırsınız. zira böyle birşey affedilmez. vicdanın sızlamıyorsa zaten kalbin falan çürümüş.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu şerefsize sevilim deme bu bir.
Umarım onun karısına da bir bekar çakıyordur bu iki. Sana da büyü yaptırmış olabilirler bu da üç. O sevgili dediğin hıyarla bu yola ilk girişini hatırla var mıydı farklı bişeyler, nasıl bir ortamdı bişey yiyip içtin mi00 Yorumla
+1 yıl*Kaşarlanmışsın abla, yapacak bir şey yok. Boşan gitsin.
20 YorumlaAllahtan korkk ! zina o kadar buyuk gunah ki vay haline
22 Yorumla
Soran+1 yılNamazlı niyazlı insanm normalde zinanın boyutunuda biliyorm ama elimde olmuyo bu durum. Namazıda terk ettim zten vicdanımda sızlamıyor
Ticarette olur böyle şeyler, bu da senin ekmek teknen ama vergilerini öde canım. Birde vizite ne kadar?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Enteresan
00 Yorumla
+1 yılÇok yazık ya
İki kişiyi aynı anda idare ediyorsun buna vicdanın nasıl el veriyor sewgilinden ayrıl güzel güzel kocanla geçin işte bir kişi yetmiyormu sana00 Yorumla
+1 yılkocana bu durumu anlat. fakat çözüm bulmak istediğinide söyle. belki vicdanlı birisidir psikolıga götürür. destek olur.
00 Yorumla
+1 yılYapcak bir şey yok düşmüşsün bir kere hatanın içine ya ayrılcaksin kocandan ya da sevgilinden ikisinden birini yapcan seçim yapcaksin ve takip atarmisin mesaj atayım
00 Yorumla
+1 yılSoyle depozotisosuz kadinlara ayar oluyorum ya.. Kocandan ayril ne halt yiyosan ye
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi kadınlar çok az. Sen seks bağımlısı kadınsın.
00 YorumlaFake olduğunu düşünüyorum ama yine de yazayim. Bu çift kimlikle nasıl yaşıyorsun sen?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılİlgisizlik var demekki ilgi arıyorsun ama yanlış ya evliliği bitirip sevgiline dön ya da kocamla ilişkini düzelt
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 693 cevap paylaştı.
+1 yılkocandan ayrılmalısın hiçbir yalan uzun sürmez... bu şekilde evli kalmamalısın
06 Yorumla
Soran+1 yılKocamı seviyorumda ama elimde değil bu
- +1 yıl
ama cinsel açıdan doymuyorsun buda büyük bir sorun olamzki bu şekilde evlilik.. adam öğrenirse delirir.. onu seviyorsan kesin ayrıl onun iyiliği için
Soran+1 yılAma cinsellik değil bnmki eşimde başka bişi
Var sevgilimde başma bişi buluyorm ne bilyim. İkisi olmadan da olmuyor sanki. Eşimi bırakamam sevgilimidd bırakamıyorum- +1 yıl
anlayamıyosun... kendine bazı şeyleri itiraf etmen gerekiyor.. aynanın karşısına geçip.. bu işin sonu kötü bitecek yoksa ;). özelden mesaj atsana
Soran+1 yılİstk attım xperim yeterli değil mesaj için sen yazarmsn
Soran+1 yılOrdamısınz?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen gibi or. spuları mumyalacaklar ve özel müzelere koymalılar. Bakın bu böyle diye ibret olarak görmeliler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevgilinle'de yatiyor musun? Bence esine yazik etme ayril sevgilinden.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. gün içindede biri olması lazım mantıklı olanda bu zaten
00 Yorumla
+1 yılKocanı bilmem de sevgilinin canını yakma. Seni insan yerine koyup aşk besliyordur belki. Ya kocandan ayrıl ya sevgiline yol ver.
00 Yorumla
+1 yılKaşarlık kanına işlemiş. yakında sen hem kocanı hem sevgilini aynı anda içine almak istersin gidişat hayra alamet değil
00 Yorumla
+1 yılKonyalisiniz saniirm oranın ovaları gibi geniş olmussunuz😂
10 YorumlaTasdikli şizofren gibi 😂
01 Yorumla
+1 yılBosanman lazim is bu noktaya geldiyse eger..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı. bir ara bana da gel ihtiyacım var senin gibi kadına 😉
02 Yorumla- +1 yıl
adam olun mk
+1 yılVe hayatta böyle insanların var olduğunu gördükçe insanlara bir tık daha uzaklaşıyorum. Nasıl bir gurur var sende? merak ettim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yıldemekkı kocan memnun edemıyor anlasılan senı. sende degıl esınde sorun
01 Yorumla- +1 yıl
Adamın ne sucu var? Kadının kendisi de orossspu olmuş, ruhunda... Adamın böyle birşey den haberi olsa o kadını yaşatır mı? Bu memnun edip edememekle alakalı değil... O zaman adam da yapsın aynı şeyi...
+1 yılöncelikle birinden kurtulman lazım yoksa bana yer kalmayacak :D :D :D
00 Yorumla
+1 yılsenin vicdanın sızlamıyor falan değil.. sadece şu anda normalmiş gibi hissediyorsun
00 Yorumla
+1 yılbide benimle gorus. ben de doyumsuzum ama sen beni gecmissin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVicdan önemli. Tedavi ol sorunlusun
43 Yorumla
Soran+1 yılBnde hasta oldğumdan şüpheleniyorum. Vicdanım sızlamıyor hiç
Cevap sahibi+1 yılBen de onu diyorum işte psikolog psikiyatri uzmanları bunun için var bekleme
Soran+1 yılEvet denicem
- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılikisininde boynuzlarıni cilalattir. iyi gelir.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocana bir tane uzunundan bir boynuz al söylemene bile gerek kalmaz tabi keko anlarsa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOrta malı dicem sen orta malınıda geçmişsin kamu malı olmuşsun
00 YorumlaNe büyük başarı yuh artık
10 YorumlaAmerikalıların deyişiyle: Not cool
10 YorumlaCehennemde ödüceksin hesabı ^^
16 Yorumla
Soran+1 yılBunun bile vicdanı olmuyor düşünebiliyomusn. Halbuki namazlı niyazlı bir kadındım bana noldu bilmiyorum 😔
Soran+1 yılBelkide :((
Soran+1 yılDenedim yine açtım. Gerçkten elimde değil sanki bişiler
+1 yılKöprü falan varsa atsana kendini
10 YorumlaÖğleden sonra da bana gel 😂😂
10 YorumlaRuhun orrospu gecmis olsun.
10 Yorumla
+1 yılYetenek bu olsa gerek herkes yapamaz..
00 Yorumla
+1 yılKızım sen nasıl bir insansın
00 Yorumla
+1 yılkanalizasyona atla hemen. ayagına da tas bagla
00 Yorumla
+1 yılNolur beni derneginize kabul edin.
00 Yorumla
+1 yılArsızlık damarlara işleyince öyle oluyor demekki
00 Yorumlaayrıl kocandan olmaz boyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAr damarı çatlamak dedikleri bu oluyor
11 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔
+1 yılİ ara sana tüm detayları söyliyim 0534 56. ...
00 YorumlaSonra da adam neden cinnet geçirdi al işte
10 Yorumla
+1 yılciddi söylüyorum karaktersizsin
00 Yorumla
+1 yıldoyumsuzluk, gunumuzde cok insanda var
00 YorumlaAllah belanı vermiş biz ne yapabiliriz ki
10 Yorumla
+1 yılKafana sık. Dünya bir pislikten temizlensin.
10 YorumlaBir nevi çoklu kişilik bozukluğu
02 Yorumla
Soran+1 yılBnde kendimde bundan şüpheleniyorum bu sebeble yazdım herkes topa tuttu. Söylediklerinin hepsini bnde başkasına çok kolay söyleyebilirim böyle bir durumda ama anlamıyolar
- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Akşam kocamla yatıyorum, sabah sevgilimle görüşüyorm aktif olarak tlfnda Sabah başka kadın akşam başka kadın oluyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım