Kas derken öyle rambo gibi değil bildiğin hafif bacak ve kol kasından bahsediyorum. Yorumlarda çok gördüm kaslı kadın itici diye. Bi kez shortla koymuştum bu erkek bacağı diye dalga geçmişlerdi...🥲
Kollarım ve bacaklar kalınlaşmadı aksine inceldi. Özellikle kollar. Bu foto 4-5 ay öncesine ait hatta şimdi daha da ince. o zaman bacak calişmiyordum aslında hatta. Gerçekten kötü mü duruyor bırakayım mı?
Aksine, azda olsa bir kadının kas dokusuna sahip olması onu benim gözümde 1 adım öne geçirecek etkenlerden biri. Atletik bir vucut hem erkek hem kadın bilinçaltında kendine bakıyor kendine değer veriyor izlenimi uyandırır. Kendine bakmayan biri ile kim birlikte olmak isterki? Bacaklarında bir şey yok gayet normal, spor yapman veya ağırlık kaldırmanda seni maskülen bir yapıya sokmaz, biyolojik olarak bunu elde etmen çok zor. Bir kadının vucudunda kas dokusu olması, karın kasına sahip olması itici şeyler değil. Yıllarca spor yaptım , Gittiğim spor salonlarında her vucut tipine sahip kadını ve özellikle hafif kaslı veya karın kasına sahip olan kadınların arkasından beğeni konuşmaları yapan onlarca erkek gördüm. Kimseye kulak asma. Hatta belki biraz uç bir örnek olabilir Ig: samanthajerring isimli kadın oldukça çekici bence. Böyle bir vucut bir kadın için ciddi emek ve demek muhtemelende ilaç . Eğerki bu kadın sana itici geldiyse sen Kalori alımını sabitlediğin ve düzenli ağırlık antremanı yaptığın taktide elde edeceğin vucut çoğu kadın için hayal vucut denilen vucut tipi olur , bu kadın gibi olmak kolay değil. Sporda hedefler vardır , hedef vucut tipine odaklı antrenman yaparsın. Vucut hefefin ne olursa olsun spor herzaman seni öne geçirir bunu unutma :)