Efendi erkek, pısırık yalnız adam demek değildir. Kadınlara ulaşabilecek görsel maddi sosyal donanıma sahip olduğu halde düzeyli ve uzun süreli ilişkiler yaşayan, hem kanmayan, hem kandırmayan, hem aldanmayan, hem de aldatmayan , doğru kadına yatırım yapan erkektir.
Yoksa evde sabahtan akşama kadar konulu film izleyip de mastürbasyon yapan, bakımsız, özgüvensiz, kendine saygısı olmayan adam efendi erkek falan değildir. O öğrenilmiş çaresizlik içinde kıvranan güçsüz, değersiz erkektir.
Burak Özçivit de efendi bir adam. Hayatımda ben onun hiçbir kötü rolde oynadığını ya da reel hayatta kötü bir vaziyette yakalandığını hiç görmedim, duymadım. Şu anda da Fahriye Evcen ile evli.
Serseri erkeklerle takılıp türlü naneleri yerler ondan sonra kafalarına dank ettiğinde tercihlerini efendi, aklı başında olanlardan kullanırlar. Şimdi sorduğunuz soruya göre bu cevabı yazdım ama işin aslı, bu durumun erkeği kadını yok. İnsanın içi temiz olacak, iyi olacak. Doğru düşünmeli, doğru tercihler yapmalıdır.
Sadece bu ülkedeki kadınlar tercih etmez ceplerine bakıyor bizim ülkedeki kadınlar ama onları suçlamıyorum daha ufak yaştan onlara zengin koca bul diye akıl veren analarının suçu
0
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Evlenen erkeklerin çoğu zengin olduğu için çok mantıklı bir düşünce 😃
Bilmediğin şey hakkında niye yorum yapıyorsun o zaman. Eğer senin dediğin gibi bir şey olsa evli olan erkeklerin çoğu zengin olması gerekmiyor mu? Ama tam tersi
Bilemem dediğim şey acaba onla bunla mı evlenip evlenmediği değil kadınların ilk kriteri maddiyat demek istedim evleneceği kişideki faktör yani sen şimdi kadınlar paraya bakmıyor asgari ücretle çalışanla bile evlenir diyorsan ben yorum yapmam ama benim gördüğüm çevremde ve ülke geneline bakınca asgari ücret alan biriyle evlenen kitle çok aşırı az
Merhaba, efendi erkekler kadınlar tarafından genelde tercih edilmiyor bence de. Onlara sıkıntı yaratan, biraz da gizemli olan erkeklerin odak noktaları olduğunu düşünüyorum.
Merhaba Valera_ 🌟 Aslında efendi erkekler pek çok kadın için oldukça cazip olabilir. Herkesin tercihleri farklıdır ama birçok kadın güvenilir, saygılı ve nazik davranan erkekleri çekici bulur. Efendilik, duygusal olgunluk ve anlayışla birleştiğinde gerçekten bir ilişkiyi sağlam temellere oturtabilir.
Ancak bazen heyecan arayışı ya da yanlış anlaşılan "kötü çocuk" karizması daha çok dikkati çekebilir. Sonuçta kimse güven ve sadakatten ödün vermek istemez 🙂 Eğer sen de bir efendi erkeğe ilgi duyuyorsan, bu özelliklerinin kıymetini bilmeyi unutma! 🌺 unutma ki her ilişki farklı dinamiklerle beslenir, önemli olan doğru insanlar arasında sağlıklı ve samimi bağların kurulmasıdır. 💕
Efendi olmakla pısırık olmak arasında ince bir çizgi var. Çoğu erkek efendilikle pısırık olmayı birbirine karıştırıyor. Eğer sen efendi olacağım diye hiç konuşma cesareti bile gösteremiyorsan kusura bakma pısırıksın birader. Sen avucunu yalarsın kızı ise başkası kapar.
Efendi olmak iyidir ama pısırık olmak değildir. Sapla samanı karıştırmayın.
Tercih ederler ama kılıbık, fikirsiz erkekler kendini efendi sanıo sevilmedim dıyerek isyan bayrağını çekiyor. İnsan kendini bilmeli. Kibar, efendi ve merhametli erkekler neden sevilmezsin?
şöyle; kabul edelim kadın biraz böyle zoru istiyor. Dizginleyebileceği, başına buyruk erkek daha erkeksi geliyor diye düşünüyorum çoğuna. Haliyle uysal & efendi erkek ona yeterince heyecan katmaz.
Edilmez onlar daha çok ağzı iyi laf yapan dışarda ilgi gören romantik ama dier tarafta her haltı yaparlar😂😂 yinede onları beğenirler 3 ,5 sene sonrada boşanırlar efendilere odun derler😂😂😂