Rahatına düşkün serseri tabiriyle olan erkeklere yönelim gösteriyorlar gösterişe önem veren kadınlar neden böyle kuralcı birini görünce çok itici bulup sevgili olmazlar?
Bilmiyorum ben izliyorum şu an ama özetleyeyim dediğini Aslında çok bariz bir gözlem ve herkesin farkında olsada görmezden geldiği şeyi söylüyor. Erkekler. kadınlara yön verdikleri zaman kurallar koydukları zaman Her zaman onu daha çok seveceği bir kadın Modeline çevirmeye çalışır. Nefret ediceği birine değil O kadın her erkek için iyi bir rol model olur. Ancak Kadın tam tersi Eğer erkek sürekli kadının dediğini yapar Onun yönlendirmelerine uyarsa bir noktadan sonra kadının artık istemediği erkek olur Misal Efendi erkek modeli sonra ondan soğur ve bırakır Milyon tane örneğini görüyoruz zaten
Kurallara bağlı bence. Ne çok rahat bir erkek istenmeli ne de aşırı kuralcı biri. Genel bir yorum yapamıyorum çünkü her kadın da her erkekte olduğu gibi aynı düşünmüyor.
Yok olayı şöyle açıklamak isterim ben katı birisi değilim benim numaramı kızın birisi başka birine vermiş bu yüzden sert çıktım ne cüretle verirsin senin sevgilin dahil olmaz benden izin almalıydı verirken bu kız sıradan eski iş arkadaşım o zaman siliyorum numaranı dedi olması gereken bu dedim.
Çünkü biz kadın milleti bence hayvan diye tabir ediyorum öyle tipleri hayvanlardan hoşlanma eğilimimiz varda ondan yoksa beyfendi düzgün insan sevemiyoruz doğamıza ters hayvan sever bi milletiz.