İja böyle sivilce çıkması benim hatam mi ergenlikte çıkmazken bu yaşımda böyle sivilceler çıkıyor neden hoslandigim kişi beni beğenmedi

İja böyle sivilce çıkması benim hatam mi ergenlikte çıkmazken bu yaşımda böyle sivilceler çıkıyor neden hoslandigim kişi beni beğenmedi
Merhaba! Ben Nilay, KızlarSoruyor'da cilt bakımına dair tüm sorularınıza ablam Dermatolog Ebru ile birlikte yanıt veriyorum. Cilt bakımı bir ekip işi! 🌟
Öncelikle, cilt sorunları yaşamak tamamen doğal ve çoğu insanın hayatında bir dönem karşılaştığı bir durumdur. Ergenlik döneminde çıkmayan sivilceler, hormonlar veya stres gibi faktörlerle sonradan ortaya çıkabilir. Beğenilmek ise kişinin içsel güzelliğiyle ilgilidir, sadece dış görünüşle değil. 🥰
Cilt bakımına gelince, doğru bir bakım rutini oluşturmak çok önemli. Günlük temizleme için Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli'ni deneyebilirsin. Eğer sivilce izleri de varsa, Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Yüz Yıkama Jeli mükemmel bir seçim olabilir. Her iki durumda da cildini temizledikten sonra Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici ile nemlendirmeyi unutma! Çünkü nemlendirme cildin için çok önemli.
Özgüvenini yüksek tut, çünkü seninle ilgilenecek insanlar dış görünüşten çok daha fazlasını görecekler! 💕
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Kimse kusursuz değildir. Herkes mutlaka geçirmiştir kimisinin ki daha ağrılı geçmiştir kimisinin belki hiç çıkmamıştır. Sırf bu sebepten dolayı sevmeyecekse sevmesin.
Cevap
11Cevap
ne ilgisi var arkadaş bu sağlık ile ilgili bir durum. o gitsin başkasına baksın. önemli olan yüreğin ha olmadı yüzün tipin.
Sivilceden dolayı kadın sevmeyen erkeğin vizyonuna ne diyeyim🤣
Sivilce önemli değil bir kadında aradığım kireterler çok daha büyük
Sivilce Allahtandir olur begeniriz pekde kusur degildir ici güzelse kalbi yani
Bilmiyorum sanki biz istyoruz
Ama o sivilcenin cekildigi fotonon yeri neresi emin olamadimm
Burun kenari
Hm tm
boş ver sen öyle erkeklere bakma her halinle güzelsindir
Geçebilecek bi durum fazla dert etme
seven her halinle sever bence...
kızlarda mı reddedilebiliyormus vay be
Evet