Sağlık En fazla kaç kiloya çıktınız? TheLovex_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 En fazla kaç kiloya çıktınız? 106 kiloydum şu an 76 kiloyum. 60-65 arası olurum En fazla kaç kiloya çıktınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
İbrqhimmm06 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 58% +1 yıl 86 kg şu an iskelet gibiyim 59 kg 😒 0 18 Yorumla TheLovex_ +1 yıl Kilo almak mı istiyorsun Yorumla İbrqhimmm06 +1 yıl Evet Yorumla TheLovex_ +1 yıl Hımm anladımm inşallah istediğin kiloda olursun 😊 Yorumla İbrqhimmm06 +1 yıl Fazla kilolu olmayı istemiyorum 75-80 ideal diğer türlü kilodan hareket edemiyorsun, zayıflasam kemiklerin sayılıyor 😅 Yorumla TheLovex_ +1 yıl 10-15 kilo alırsan iyi evet peki bunun için çabalıyor musun Yorumla İbrqhimmm06 +1 yıl Normalde afedersin boğazım hiç durmaz, 😅 ramazanda mide küçüldü doğru dürüst yemekte yiyemiyorum Yorumla TheLovex_ +1 yıl Hahaha 😅 zaten 1 hafta sonra ramazan bitiyor az kaldı Yorumla İbrqhimmm06 +1 yıl Evet yine benim boğazım boş durmaz yine alırım bi 10 15 kilo 😅 Yorumla TheLovex_ +1 yıl E nasıl kilo verdin böyle Yorumla İbrqhimmm06 +1 yıl Ramazanda hep böyle oluyor ne kadar yersem yiyim kilo alamıyorum Yorumla TheLovex_ +1 yıl Hımm metabolizman hızlı demek ki Yorumla İbrqhimmm06 +1 yıl Evet doktor hanım bana başka verebileceğiniz tavsiye var mı 😅👩⚕️ Yorumla TheLovex_ +1 yıl Yaaa jshjdhd spor yap Yorumla İbrqhimmm06 +1 yıl 😂 işte gerçek bir doktor 👌 gerçekte ki mesleğin ne sormasayıp 😅 Yorumla TheLovex_ +1 yıl Jsbsjshs mezuna kaldım 😅 Yorumla İbrqhimmm06 +1 yıl Olur ya bende kazanmıştım normalde senin okumana gerek yok dediler 😂😅 Yorumla TheLovex_ +1 yıl Neden öyle dediler Yorumla İbrqhimmm06 +1 yıl Şaka yapıyorum 😅 sen çok zekisin okumana gerek yok dediler Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. 78 e çıkmıştım 70 e indim stabil şu anda kilom 1 0 Yorumla
DeathXIII Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 30% +1 yıl Sağlık konusunda 303 cevap paylaştı. 95 gördüğüm en yüksek deger 0 0 Yorumla
SadeceSakinOl Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 509 cevap paylaştı. 75 ti sanırım 1 0 Yorumla
duygyu Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl 79 olduğumu biliyorum şu an 54üm🤓 1 5 Yorumla 34Derbeder34 +1 yıl Baya tombul biseymissin kız Yorumla duygyu +1 yıl hahhwhshhs baya baya şişkoydum yaaa😭 Yorumla 34Derbeder34 +1 yıl Kilo verdikten sonra sarkma falan oldumu 26 kilo vermişsin az değil Yorumla duygyu +1 yıl fazla olmadı çünkü spor yaparak ve yavaş bi şekilde verdim Yorumla 34Derbeder34 +1 yıl Dengeli ve dikkatli yani genelde nerelerde oldu boy kaç Yorumla
SexuaLChocolate_ Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Harikasın! 0 1 Yorumla TheLovex_ +1 yıl Yaa teşekkür ederim Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 10,9b cevap paylaştı. 82 oldum maksimum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
En fazla 57 oldum şu an 55
50 kiloyum, 73 gördüm.
86 kg şu an iskelet gibiyim 59 kg 😒
Kilo almak mı istiyorsun
Evet
Hımm anladımm inşallah istediğin kiloda olursun 😊
Fazla kilolu olmayı istemiyorum 75-80 ideal diğer türlü kilodan hareket edemiyorsun, zayıflasam kemiklerin sayılıyor 😅
10-15 kilo alırsan iyi evet peki bunun için çabalıyor musun
Normalde afedersin boğazım hiç durmaz, 😅 ramazanda mide küçüldü doğru dürüst yemekte yiyemiyorum
Hahaha 😅 zaten 1 hafta sonra ramazan bitiyor az kaldı
Evet yine benim boğazım boş durmaz yine alırım bi 10 15 kilo 😅
E nasıl kilo verdin böyle
Ramazanda hep böyle oluyor ne kadar yersem yiyim kilo alamıyorum
Hımm metabolizman hızlı demek ki
Evet doktor hanım bana başka verebileceğiniz tavsiye var mı 😅👩⚕️
Yaaa jshjdhd spor yap
😂 işte gerçek bir doktor 👌 gerçekte ki mesleğin ne sormasayıp 😅
Jsbsjshs mezuna kaldım 😅
Olur ya bende kazanmıştım normalde senin okumana gerek yok dediler 😂😅
Neden öyle dediler
Şaka yapıyorum 😅 sen çok zekisin okumana gerek yok dediler