Bir sürü yolu vardır.
Nefes tutmak
Bir bardak suyu tek seferde içmek
Limon koklamak vs vs vs
Nefes tutmak
Bir bardak suyu tek seferde içmek
Limon koklamak vs vs vs

Bu konuda bazen bir saat süren hıçkırıklarım yüzünden uzman oldum. İlk yöntem 30 sn hatta dayanabilirsen daha fazla nefes tutmak , o işe yaramazda su içmek o da işe yaramazsa limonlu suyu aşağı bakarak içmek daha da işe yaramıyorsa geçene kadar başka bir şeylerle oyalanmak.
Görüş
23Görüş
Tikim var ve insanları -özellikle erkekleri- gorünce hıçkırıyorum sjdsf. Yani benimki nefes tutmayla falan geçmiyor. İlaç kullanıyorum
Küçükken 10'a kadar saymayı öğrenmişlerdi, aklıma gelirse onu uyguluyorum. Ama beni veya birini hıçkırık tutması çok sevimli geliyor 🤭
Ben çok eski taa dedelerden kalma bir taktiği uyguluyorum. Hıçkırık tutunca nefesimi tutarak yedi yudum su içiyorum ve anında kesiliyor..
Selam gadası 🙃
Ben genelde bir şey yapmak istemiyorum. Çünkü ne kadar şey denersem deneyeyim bir türlü geçmiyor. Kendi haline bıraktığım zaman hemen geçiyor.
Su içince geçer diyorlar ama , geçmiyor anlamadım bu işi , kendiliginden gecmesini bekliyorum 😃
Tam hıçkırık geliyorken nefesimi tutarım hemen geçer
Nefes tutmakta zorlandigim icin su iciyorum tek seferde
En iyi taktik kolanya koklamak saniyesinde kesiyor hıçkırığı denenmiş ve onaylanmıştır kendi tarafımdan
Ya su içerim ya da nefesimi tutarım.
Bazen de hiçbir şey yapmayıp yaşayarak atlatmayı beklerim.
Boğazıma çay kaşığı götürüyorum o öğürme reflexini Bir kere tetikleyince geçiyor
amuda kalkıp su içiyorum veya tersten su içiyorum. (şaka değil anında keser )
Nefesimi sonuna kadar veriyorum bir kaç saniye öyle bekleyince geçiyor.
Çok şükür ki bu durum bana çok nadiren oluyor ve 2,3 kez sürüyor geçiyor kendisi.
. bir bardak suyu tek seferde içmek tekniğini ben kendim keşfettim sanıyodum AsdDFGHJ
Nefes almadan içinden 10 na kadar say geçtiğini göreceksin Ben öyle yapıyorum. Öğrencime de tavsiye etmiştim.
Bir bardak su içerim ya da 2 kere yutkunurum. Geçiyor
nefesini tut ona kadar say. her zaman çalışıyor bende :d
Nefesimi tutup su içiyorum her defasında da işe yarıyor
nefes yutulur. tutmak burnu sıkmak cok tehlıkelıymıs haberınız olsun
Yoo hoşuma gidiyo tutmuyorum ☺️
En İyi Görüş