Sağlık İnatçı hıçkırık nasıl geçer? ᴍᴏᴏɴʟɪɢʜᴛʙᴀʙᴇᴍᴏᴏɴ Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Ne yapsam yapayim geçmeyi bilmiyor Nasıl geçer biliyor musunuz? İnatçı hıçkırık nasıl geçer? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. bol su için 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evde birileri varsa seni korkutsunlar bir şekilde. Korkunca geçiyor. 0 0 Yorumla
BaseCamp Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl boğazına bir şey sokmayı dene öksürtsün seni kuvvetli öksürük hıckırığı keser 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. bir iki loka bir şey ye üzerine bir bardak su iç geçer 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl vay be seni burdada görmek vardı he :D dssdadsadsadsa 0 2 Yorumla ᴍᴏᴏɴʟɪɢʜᴛʙᴀʙᴇᴍᴏᴏɴ +1 yıl Pardon? Cevap sahibi +1 yıl boş ver saat 11.50
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Nefes tut su iç ya da ekmek ye 0 0 Yorumla
xŚọvâlyē Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 83% +1 yıl Nefesini tut birak düşünmemeye çaliş geçer 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne kadar süredir var çok önemli bu 0 3 Yorumla ᴍᴏᴏɴʟɪɢʜᴛʙᴀʙᴇᴍᴏᴏɴ +1 yıl 15 dakika falan sürdü şimdi geçti. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He o zaman inatçı falan değil, geçmiş işte Yorumla ᴍᴏᴏɴʟɪɢʜᴛʙᴀʙᴇᴍᴏᴏɴ +1 yıl Ama ne yapsam geçmiyor su içiyorum nefesimi tutuyorum falan yine olmuyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
bol su için
Evde birileri varsa seni korkutsunlar bir şekilde. Korkunca geçiyor.
boğazına bir şey sokmayı dene öksürtsün seni kuvvetli öksürük hıckırığı keser
bir iki loka bir şey ye üzerine bir bardak su iç geçer
vay be seni burdada görmek vardı he :D dssdadsadsadsa
Pardon?
boş ver saat 11.50
Su içmek yarıyor
Nefes tut su iç ya da ekmek ye
Nefesini tut birak düşünmemeye çaliş geçer
Ne kadar süredir var çok önemli bu
15 dakika falan sürdü şimdi geçti.
He o zaman inatçı falan değil, geçmiş işte
Ama ne yapsam geçmiyor su içiyorum nefesimi tutuyorum falan yine olmuyor