kaynar su kullanma o zaman. :D normal bir sıcaklıkta yıkan. duş ta krem , ya da duş sonrası saç yumuşatıcı spreyler var onlardan kullanabilirsin. sacına yagda kullanabilirsin argan yagı olan yaglar övuluyo genelde. saçın yıpranmış durumdaysa ne yaparsan yap anlık olarak toparlar. bir kaç ay arayla uclarından aldır ölü saçlar gitsin.
Duştan çıkarken soğuk su ile yıkamanı tavsiye ederim. Saçtaki matlığı alacaktır.👍🏼 Elseve'in 6 çiçek özlü bakım kremi var, kendim de kullanıyorum ve çok memnunum. Herhangi bir bakım yağın varsa onu da kullanabilirsin. Yağların da besleyici özelliği güzel.
Şampuaninin yarısından biraz daha az 4 de birini boşalt tuz koy içine onunla yıka saçlarını hem dökülmesi duruyor hemde İpek gibi yapıyor tavsiye ederim
bazi sampuanlar köpürmez özellikle öyle kullananlar var ki bende arada onlardan kullaniyorum herneyse syossun sac bakim kremlerini dene sampuanda onu öneririm
benim saçlarım çabuk kuruyordu ben de şampuandan sonra saç kremi ve saç maskesi kullanıuyrum iyi geldi. zor bişey değil bu. zeytin yağı gibi alerjik etki yaratabilecek şeykler sürmek istiosan sen bilirsin.
En İyi Cevaplar