sadece diyetle olmaz eger cabuk vermek istiyosan spor da yapman lazim karin icin egzersizler var youtube da ordan bakip yapabilirsin veya salona gidebilirsen daha iyi bende 1 ayda hizli verdim ise yariyo sadece sabretmen lazim ve her gün yapman gerek
olur diyorum ya ben öyle kilo vermistim zaten 1 ay da her gün yemekden önce spor yaptim cikolatayi falan kestim hizli bi sekilde verdim yani sabirli olman gerek ama pes etmemen lazim
herkes sarkmis midemi bulandiriyorsunuz bu kadarmi basitsiniz bir cay var ilgilenirsen paylasirim. bir ayda 4 kilo verdigim oldu kullanabilirsiniz efendim
Evet bu cok iyi oldukca faydalı olacak ve goreceksin:) Sabahları kosu yapmanı onerebilirim ve birazda zevkli olabiliyor ve egzersiz aynı sekilde. Ve plank veya mekik şınav cok etkili bunları tavsiye ederim mutlaka ve kısa sürede oldukca etkili.
Bisiklet sürüş hareketi dans ederek videolardan kendine uygun olanları seç uygula internette bir çok uygun hareket vardır tabi yediğin seylere de dikkat edeceksin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Diyet yapabilirsin ve bazı squat egzersizleri
sadece diyetle olmaz eger cabuk vermek istiyosan spor da yapman lazim karin icin egzersizler var youtube da ordan bakip yapabilirsin veya salona gidebilirsen daha iyi bende 1 ayda hizli verdim ise yariyo sadece sabretmen lazim ve her gün yapman gerek
evde olmazmı
olur diyorum ya ben öyle kilo vermistim zaten 1 ay da her gün yemekden önce spor yaptim cikolatayi falan kestim hizli bi sekilde verdim yani sabirli olman gerek ama pes etmemen lazim
diyeti uygula zayıflarsın
https://www.youtube.com/watch?v=hQc-iwZXzaY&t=24saçamadım yazsana
Bel egzersizleri var. www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y= deneyebilirsin
YouTube bel incelme videolarını izle. şeker ve ekmeği kes mor lahana havuç ye bol limonlu su iç uzun tempolu yürüyüşler yap en az 40 dk
teşekkür ederim
Otofoci videolarını izle, prof anlatiyor.
Yeme alışkanlığı degip hareket edince ayda 2z3 kilo rahatlıkla gidyir
Beslenme + Güzel bir antrenmöan programi. Ama önerim protein ağrrlıklı beslenme sabah aç karna cardio
ben bayan üyelerime öyle yapıyorum coğunlukla
sadece sebze ve gündüz yemek. günde 3 km yürüyüş. ve mekik kombinasyonu. 3 hareket 3*15 li setler halinde
Yaz gelince mi aklına geldi sinem, yok öyle inceltme kilo verme
geçen yazdan beri uğraşıyorum nedense sonuç alamadım detols sulari diyet spor bitki çayı denemediğin şey kalmsf8
Sanki sadece bel, göbekte var
evet
Kucakta 2 hafta zıplamayla bütün yağlar erir
Ee şeyi merak ettim incelttikten sonra kendini tekrar salıp can simidi falanmı olucan haha
yo 6
Bol kahve bol su ve günde 2 defa egzersiz sen bile inanamazsın
O zaman da yüzün çukurlaşabilir. Böyle kalabilirsin
Saat 17 00 den sonra yemek yeme meyve felan atistir
herkes sarkmis midemi bulandiriyorsunuz bu kadarmi basitsiniz bir cay var ilgilenirsen paylasirim. bir ayda 4 kilo verdigim oldu kullanabilirsiniz efendim
olurr
Yazdim size
Bu konuda yardımcı olabilirim ama iyi bir diyet ve spor yapman gerekiyor
evet
Bir spor planı çizebilirim ama daha profesyonel bir yardım istersen kuzenim personel trainer kendiside yardımcı olabilir
Benim yardimimda olur fakat biraz daha basir düzeyde kalacaktır
Ya sadece incelsin
O zaman temel bir program yeterli olur ufak bir program atiyorum
olurrr
Mesaj attim fakat görmedin
farketmedim sanırım
Evet ama yeni gördüm
Gorebildin
Bu tarz programlar kişiye özel yazılmıyor mu sağlığınız için kendinize özel diyet ve spor antrenmanı yaptırınız bir profesyonel yardım alarak.
yokkk
Düşük karbonhidrat tüket 1 ayda 58 olursun sebze ve protein ağırlıklı beslen
Mekik ve şınav etkili. getcekten ve plank. ta. aynı. sekilde bunlar oldukca faydalı
Ve diyet yaparmisin?
eveeett
Evet bu cok iyi oldukca faydalı olacak ve goreceksin:)
Sabahları kosu yapmanı onerebilirim ve birazda zevkli olabiliyor ve egzersiz aynı sekilde.
Ve plank veya mekik şınav cok etkili bunları tavsiye ederim mutlaka ve kısa sürede oldukca etkili.
teşekkür ederim
Önceden fitmişsin zaten incelme yöntemlerini biliyorsundur
Gürücümü gelicek dpor salonuna git ama ince bel neden ya büyle çooooook güzelsin zaten
Aklıma takılan yanındaki kızlar tuvaletine nasıl girdi
şınav ve mekik çalışmalısın
başka
Sağlıklı beslenip yürüyüş yapmalısın yavaş tempoda
YouTube’da çokzel videolar var.
teşekkür ederim
Kemiklisin abla incelmez o bel
niye
foto çok net değil
göbeğin büyükmüs kilo ver bence
3000 metre koşu. Her gün.
Boyuna göre fiziğin bayağı iyi bence..
Kaloriyi düşür verirsin kilo
daha uzaktan cek daha uzaktan
bol bol Sissy squat yap
Bayramda gel koşuya benimle 😂😂
Her fotoğrafında sanki başka biri gibisin :D
çünkü aralarında en az 3 ay var kdkdmf
Şu anki hangisi?
pembeli
hm hafif göbüş kendini göstermiş :) Önce o gitmeli bel incelsin o kadar kolay bir iş de değil ki.
Çok da abartılacak bir şey yok böyle de iyisin
yok degilim
Zaten taş gibisin sineeeemmm kafa bulma bizleeee
Ben inceleyeyim buyur
Bol bol yatakta spor yap seks yap
Bence gayet hoş kendinizi kasmayın
İncelmez
niye
Sence 25 gün gibi kısa bir sürede inceltmenin yolu olsaydı bu kadar kalın belli kız olur muydu?
spor falan diyet ugrasmiyolar ki ben etkili olcak şeyleri soruyorum zorlasin
Ya iyide fotoğrafa baktım aşık olunacak kkız sevilecek demiyorum hem zayıf kız çirkindir bence büyle harikasın öyle degilmi @sinem02_
Nedenki
elbise giycem
Anladım iiallah
Hala inceltemedin mi 😂😂
noooo
Spor salonuna gitmeyi dusundun mu
evde
Anladım..
Biraz arttırmak iyi olacak
Ne zamandan beri yapıyorsun ki?
iyi belin
hafif simitlerfe var
hayır güzel duruyor eleme
şu an da incelttin baak
soruyorum ya
Ben inceltirim şimdi seni
😂😂😂
🥲 b
Harika fiziğin var çok tatlısın gercekten
Gobeyi erit tm
Zorlama bu kadar
Beli çalıştır
örnek verir misin yanlardan incelse oyuk bi görünüm
Bisiklet sürüş hareketi dans ederek videolardan kendine uygun olanları seç uygula internette bir çok uygun hareket vardır tabi yediğin seylere de dikkat edeceksin
Kardiyo
Göbek yok gibi
hafif var simitlerdede var 62 kiloyum 58 olsam sorun kalmayacak
Kafaya taktın madem uğraş
iste napsam etkili olur onu diyom anlamıyorum pek belki yapan vardi4
Yere sırtüstü Uzan iki ayağını birleştir yukarı birlikte kaldır indir çok acıyor ama çok etkili kısa sürede.
teşekkür ederim
Çok zor
bence inceltme
Harika fiziğin var