Ben 67 kiloyum ve bu kiloları vermek istiyorum ancak boğazımı tutamıyorum ve her seferinde başarısız oluyorum. Sizce ne yapabilirim, nasıl zayıflayabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Günlük aldigin kalori miktarini hesaplayacaksin.
Günlük yaktigin kalori miktarini hesaplayacaksin.
Kilo vermek için mesela günlük 2000 kalori yakiyorsan yemek ve spor ile günlük 1.500 kalori civarina gelmen lazim ki kilo vermeye baslayasin. Ama mesela hemen 2000den 1500lere düşme, ilk hafta 1.900 sonra ki hafta 1.800 vs.
Sonra böylelikle yavas yavas kaloriyi düşüreceksin.
Işini kolaylaştırmak için mesela kendine bi menü hazırla
diyelim yumurta zeytin peynir domates vs. bunlarin kalorilerini hesapla ve bunu sabah için sabitle böylelikle sürekli hesaplamana gerek kalmaz. Istersen bunu diğer öğünler içinde yapabilirsin.
Sana günde 2 öğün yemeni tavsiye ederim metabolizmana faydali olduğu için ama istersen 3 4 5 kere bile yiyebilirsin sonuç olarak kalori önemli ama saglikli olmaz. Şekeri tüm kesmeni öneririm ama çok zorlanıyor insan hele
ilk haftalarda ara ara acıktığın oluyor veya tatlı krizleri tutuyor o yüzden önceden kendine hurmalı veya findik ezmeli ballı incirli vs. bir şeyler hazirlayabilirsin veya meyve ve findik fistik yiyebilirsin ama bunlarinda kalorilerini hesaplayarak yapman lazim.
Aralarda ise bol bol su, sekersiz cay ve istersen sekersiz kahvede tüketebilirsin. Hele aralarda sütlü kahve falan içersen baya doyurucu oluyor hem kaloriside az.
Ben bu yöntemle 7 kilo verdim hem zorlanmadim hem doydum yani ama kesinlikle doktor diyetisyen vs. degilim kendi kafama göre yaptım ve işe yaradı yani.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Boğazını tutarak :) en zoru ama en etkilisi
Mutlaka sporla destekleyerek
Bol su içerek
Başarısız olsan da yılmadan tekrar deneyerek
Kendini motive edecek bir şeyler bul ve o şekilde ilerle. Bir elbise olur, etek olur vs.00 Yorumla
- +1 yıl
Şekerli ve abur cubur yiyeceklerden uzak duramıyorsan, sağlıklı tatlı tarifleri bulacaksın. Onları hazırlayıp tüketirsen abur cubur ihtiyacın kalmaz.
Bunun haricinde iyi bir diyet ve spor programı ile 3 ayda gözle görülür derecede yağ yakımı ile vücudun şekillenecektir. İdeal kilonuzu bilmiyorum ama size söyleyebileceğim en önemli şey "tartıdaki kilonuza değil, vücudunuzun şekline bakarak kendinizi motive etmenizdir".00 Yorumla
Öncelikle boy ve kilon endeksli olması lazım
Daha sonra az kolori barındıran şeyler tuketmelisin fazla olmayacak şekilde. Sağlıklı bir şekilde kilo vermen şart bu yüzden spor da yapman lazım ondan sonra kilo verdiğini yavaş yavaş anlarsın.. bu arada boy kaç00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
Akşam yemeği yemeyeceksin ve her gün egzersiz yapacaksin. Ve ya ogle 12 de yiyeceksin ve aksam 6 da yiyeceksin onun disinda asla birsey agzina sokmayacaksin en etkili iki yöntem bunlar
00 Yorumladüzene sok kendini yemeği kesmen lazım tabi en zoru o
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
1gram et 1000 ayıp örter derler kadin dedigin hafif balik etli olacak vurdun mu titreyecek
00 Yorumla - +1 yıl
Diyetisyene gidebilirsin
00 Yorumla Can boğazdan gelir ye yavrum😂👌
00 Yorumla- +1 yıl
Yememek gerekiyor
00 Yorumla Boyunuz kac
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi