Güncellemeler
+1 yıl
Ankisiyeteymiş.. İlaç kullanmaya başladım. Çok daha iyiyim 🖤
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Anksiyete. Genelde düşünceyle ortaya çıkar geceleri uyutmaz. Ben de ikisi de var hem panik atak hem anksiyete..
İkisi o kadar benzer ki asla aklıma bir şey gelmedi kısa zamanda gideceğim doktora... Haklısınız sürekli düşünüyorum
Sira gelene kadar telkin dinlemeni tavsiye ederim
Babamlarla konuşuyorum herkesin başıma topluyorum ancak bir faydası olmuyor sabaha kadar birlikte nefes al ver yaptık
youtube da subliminal telkinler oluyor onlar icin mumkun oldugunca sessiz bir ortam ve kullaklik gerekiyor
Olumlama gibi mi? Eskiden meditasyon ve olumlama işe yaradı ama artık onlarda yaramıyor deneyeceğim bu gece çok teşekkür ederim 🥰
21 gun tekrar edilmesi gerekiyor uzun bi sure ayirman lazim rica ederim
Stresi tetikleyen etmenler nelerdir?
Bundan emin değilim ama çok düşünüyorum korku, endişe, üzüntü genelde bunlar olduğunda oluyor ve sadece geceleri oluyor
Hayatında ters giden şeyler mi var
Hayatımın en mükemmel zamanıydı ama bilmiyorum demek ki içerde öyle değilmiş
günün nasıl geçiyor
Her zaman her şeye takmıyorum ama bazı şeylere takıp bütün mutluluğumu etkilerim takmayı bırakamam kimisi için basit olsada
Bu hayattan istediklerin nelerdir
İstediklerimi elde ediyorum şükür aile ilişkim özel hayatım akademik kariyerim hepsi istediğim gibi kişisel olarak da çok başarılarım oldu bu sene hala da oluyor.. Bir isteğim kalmadı ufak tefek hayaller ve amaçlar dışında
Panik atakga benziyor
Panik atak değil bu anksiyete
Kafanı dağıtmaya çalış
Bende öyle olduğunu düşünüyorum yine en iyisini doktorlar bilir.. Kafamı dağıtmak ölüm gibi en ufak şeyi saatlerce düşünürüm
anksiyete
Hayatını inceleyelim mi