Sağlık Sabah kahvaltısında favori yiyeceğiniz hangisi? Federerkek Takip Et FenomenYoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Ben, yulaf+muz+süt üçlüsüyle kahvaltı yapıyorum. Klasik kahvaltı ağır geliyor. Sabah kahvaltısında favori yiyeceğiniz hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
lovebooming Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 26 +1 yıl Eğer serpme kahvaltı seçeneklerde yoksa benim de tercihim yulaf süt meyve üçlemesinden yana olur 0 0 Yorumla
Mrhbcınım Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 70% +1 yıl Çay olsun da yanında bişiler tırtıklarım. Yeter ki çay olsun 0 0 Yorumla
kartallaryüksekuçar Takip Et Master Yaş: 33 , eic 59% +1 yıl Ben yaparsam yulaf veya omlet yiyorum genelde yapmamayi tercih ediyorum 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Arada bende öyle yapıyorum. Ramazan bitsin bakalım ömür devam ederse yapmaya devam. 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kahvaltı değilde, aklıma eserse yiyorum. Gün içinde şoka, uprayıp 2 muz 1 elma alır yerim. 0 0 Yorumla
pluvieux Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Kahvaltı değil de sabahları sadece su ve kahve içebiliyorum 0 1 Yorumla Federerkek +1 yıl Bazı zamanlar ben de öyle yapıyorum. Yorumla
Pumpkinspicelatte Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Kuru ekmek dünden kalan çay sabah sabah zor kalkmışım bide kahvaltımı hazırlıcam bide 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sucuklu yumurta şsşflş 0 1 Yorumla Federerkek +1 yıl Mide yakar. 😂 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 613 cevap paylaştı. Kahvaltı yapmayı sevmem. 0 1 Yorumla Federerkek +1 yıl Ben de öyleydim. Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Meyve ya da normal kahvaltılıklar.. 0 0 Yorumla
Sarı_Papatyam_benim Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl yumurta çay patates bal peynir zeytin 0 0 Yorumla
Quinquatria Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Haşlanmış yumurta ve yeşil zeytin 1 1 Yorumla Federerkek +1 yıl Hiç tarzım değil. Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Sağlık konusunda 445 cevap paylaştı. Muz Süt Tarçın 0 2 Yorumla Federerkek +1 yıl Bal eklemeyi unuttun. Yorumla Çilek_22 +1 yıl Muz'un şekerli ve tatlı bir meyve olması sütün içinde bana kâfi geldiği için bal ekleme ihtiyacı duymuyorum Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Sağlık konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yumurta 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yumurta 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Eğer serpme kahvaltı seçeneklerde yoksa benim de tercihim yulaf süt meyve üçlemesinden yana olur
Çay olsun da yanında bişiler tırtıklarım. Yeter ki çay olsun
Ben yaparsam yulaf veya omlet yiyorum genelde yapmamayi tercih ediyorum
Arada bende öyle yapıyorum. Ramazan bitsin bakalım ömür devam ederse yapmaya devam.
Kahvaltı değilde, aklıma eserse yiyorum. Gün içinde şoka, uprayıp 2 muz 1 elma alır yerim.
Kahvaltı değil de sabahları sadece su ve kahve içebiliyorum
Bazı zamanlar ben de öyle yapıyorum.
Kuru ekmek dünden kalan çay sabah sabah zor kalkmışım bide kahvaltımı hazırlıcam bide
Sucuklu yumurta şsşflş
Mide yakar. 😂
Kahvaltı yapmayı sevmem.
Ben de öyleydim.
Yoğurt ve yeşil zeytin
Meyve ya da normal kahvaltılıklar..
yumurta çay patates bal peynir zeytin
Omlet ve peyaz peynir
Haşlanmış yumurta ve yeşil zeytin
Hiç tarzım değil.
Muz Süt Tarçın
Bal eklemeyi unuttun.
Muz'un şekerli ve tatlı bir meyve olması sütün içinde bana kâfi geldiği için bal ekleme ihtiyacı duymuyorum
Süt.
Yumurta
Zeytin
Yumurta
Ekmek
Dümdüz ekmek mi?
Kaşar
uscuk
Açma çikolata