günde en fazla 4 sigara iciyorum
Kizlar bakabilirmi lütfen cok önemlllii, balgamdan kan gelmesi sizce ne demektir?
günde en fazla 4 sigara iciyorum
hayır bayan bnde oluyodu cok eskıden böle yaparak kendnzı üzmeyn burnunuz tıkalıysa eger dışa vuramıyordr genızı boganıza damlıyordr genelde burun sıkıştgı için co cabuk kanar dışa atamassa bogaza akar buda öksürürken kanla beraber balgam gelır üzmeyın kendnzı sıkıntı olmaz ciger kanserı falan deyılsnz abartmayn...
burnum tikali degil, siddetli öksürükte yok
üst solunm yolundan bayan içden gelmez o kan buna emın olun...
kendini korkutma... uzun süredir öksürüyorsan boğazını tahriş etmişsindir, oradaki kanamadır... aklında şüphe kalmasın, bir hekime görünmende fayda var...
kesinlikle katılıyorum.
öksürme dediysem öyle siddetli bir öksürme degil cok hafif ondada kan geliyo zaten, normaldede kan geliyo illa öksürmem grekmiyo yani
o halde hiç tereddüt etmeden sabah bir hastaneye git... buradan türlü türlü bilgiler alırsın hepsi kafanı karıştırır, şüpheye düşürür... doğru olan hastaneye gitmektir...
sigortam yokki gideyim, neyse saol
Hay sosyal devletini şey edeyim ya... Acile git o halde, acil hastalarına sanırım güvence sormuyorlar, bir prosedürü var onun... Doktora görünmen gerekiyor... Offf ya, nasıl devlet l*n bu, halkının sağlık sorununu önemsemeyen işleri oluyor...
burada kim ne dese boş, yanlış bir bilgi almak veya sebepsiz yere endişeye sürüklenmek istemiyorsan hemen bir doktora görün.
sigortam olsa gidicem ama sigortam yok ne yazikki
Bogazini zorlamis olabilrsin hatta mideyle ilgili bile birsey olabilir en kisa zamanda bir doktora git
öksürme dediysem öyle siddetli bir öksürme degil cok hafif ondada kan geliyo zaten, normaldede kan geliyo illa öksürmem grekmiyo yani
Cevap
8Cevap
arkadaşım bize soracağına hastaneye git sağlık geçiktirmeye gelmez bak mazallah millet başı ağırıyo diye hastaneye gidiyo sende bir bakıl
sigortam yok
Cok dusuk b i ihtimal zatureden bile kan gelebiliyor. Sigara iciyo musun? Eğer icmiyosan ve grip degilsen ya cigerlerinde iltihap var ya da verem riski olabilir Allah korusun
Erkeklerin bakması haram mı?
Neyse geçmiş olsun dostum ama kanser değilsin rahat ol 😊
Ust slunum yolu enfeksiyonu. Balgami sokmen lazim. Balgam icerde o hale geliyo. Asist sase kulan sbah aksan
Aynı Durumdan Hastaneye Gittim. Bademcik Kanaması Olduğu Söylendi. Zorlamadım Birdaha 2 Haftaya Geçti. Geçmiş Olsun..
öksürmekten bogazın tahriş olmuş acıyomu bogazın ve sigarayı kesin bırak
cok öksürmuyorum cok nadir, arada balgam geliyo oda kanli
sigortam yokki
Hala doktora gitmedin mi? diyecek bir şey bulamıyorum.
Akciğer kanseri olabilü
Sigara içiyor musun
evet 5aydir
Sigarayı bırak sinüzit var mı
eskiden vardi
Reflu de olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar