10+2 haftalık hamileyim böyle Birşeyle ilk kez karşılaşıyorum lavaboya gittim kabizdim bayadir afedersiniz büyüğünü yaparken bir baktım baya kan geliyor çok korktum düşük mü yapıyorum diye ama makattan geliyor ya bu kötü birsey mi nolursunuz bilen biri cevap versin lütfen 🙏 😭😭
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Korkmayın. Kabızken normal bir durum bu.
Benimde 8. ve 9. haftalarda geldi ben de korkmuştum ama meğer kabızlıktanmış. Gerçi hala kabızım bekarlıktan kalma benimki.
Siz doktorunuza haber edin ilaç yazsın düzelirsiniz. Ve 2.5-3 litre su içmeye özen gösterin günde.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Pembemsi bir kansa bu kabizlik zorlamaya bağlı orada ufak bi yara oluşur ondan gelir. Eğer oluk oluk kırmızı kansa gene de bi doktora gitmekte fayda var
05 Yorumla
Soran+1 yılBaya bildiğiniz kan geldi
Soran+1 yılAma önden gelmedi sonuçta kabizliktan dolayıymış bir sorun yok inşallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer yemek yemiyorsanız ve sıvı tüketmiyorsanız kabız olursunuz. Aynı durumu 2 defa yaşadım. Baya zorlandım. 3-4 gün sürdü. Zeytinyağı sürebilirsiniz. Doktorunuza danışıp lavman kullanabilirsiniz. Ya da size şurup verir.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, kabızlığa bağlı tahris nedeniyle olmuştur kanaman, hemoroid ya da fistül gibi bir rahatsizligin yoksa tabi.
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 483 cevap paylaştı. Onun gebe olmakla alakası yok biraz sıvı tuket su iç çok katı oldugundan dolayı zorlanmış kan gelmiş
00 Yorumla
+1 yılHemoroid olabilir veya kabizsa n çatlak olur
02 Yorumla
Soran+1 yılKabizim 5-6 gündür çıkamıyorum lavaboya
- +1 yıl
O zaman geçer merak etme geçmiş olsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılZorlamadan dolayı fistül oluşmuş yani makat çatlağı normal o gebelikte alakası yok korkma
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYanlış yazmışım fissür olacaktı
Soran+1 yılYa çok korkuyorum
+1 yılKabız yüzünden makatı çatlatmışsındır muhtemelen
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkabiz oldugu icin ic deriyi zedelemis hepsi bu
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
Cevap sahibi+1 yılevet olur oyle
+1 yıldamarlar genıslıyor ondan
00 Yorumla
+1 yılYırtılmış