Güncellemeler
+1 yıl
Domuz gribi olmuşum ya vay aw
bademcik iltihabı oldum 5-6 gündür benim öksürüğüm kötüdür aşırı bir öksürükte var ve sol bademciğim aşırı acıyor bişey batar gibi demin balgam attım ve hafif kan gibi kırmızımsı bişey gördüm tehlikeli değildir demi öksürmekten boğazım tahriş olmuş olabilirmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kanka b*k gibi hastaydım 3 gün önce öksüsürken burnumdan kan geldi aı8hjankdwsemlö balgamdan kan gelmesi çoook normal çünkü larinkse yapışmış olurlar genelde, sen öksürünce iç feriux zarından ayırılıp koparıyor ve minik kan damlaları oluyor takma kafana <3
bide su içtim sol bademcik tarafında böyle bi acı hissettim acaba öksürmekten zararmı gördü diye düşündüm , dediğinde mantıklı zaten sinüzitim akciğerle ilgili değil gibi sağol dostum ❤️
sol bademciğim acıyor baya mesela su içerken falan iğne batırıyorlar gibi acıyor
Geçer geçer, hızlı iyileşsin istiyorsan kalk yarın C vitamini kapsüllerinden al sabah yemekten hemen sonra 1 kapsül indir mideye (suda çözülenden) 3 gün sonra ne boğazda ses var ne de kafanda.
kankam istek attım
Takipte kal ciddi değildir. Ama yine de dikkatli ol. Boğazını yumuşak tutacak şeyler yemeğe çalış
Kanka ne alaka? Adam sanki hydrofloric acid içti. RI8FHWEJASKMZ
@David-Gloria balgam ciğerden gelir. Boğazı tahriş olmuşta olabilir başka bir şey de. Sanki yoğun bakıma almışım gibi tepki vermeye ne lüzum var
Şey, büyü yapıyo musun?
@David-Gloria evet dikkat et. Cinlerim tepe çıkmak üzere
Bilgin olsun leydimsi, gelir oradan şuradan ama tahriş olan larinkse yapışan parçadır o. d öyle ciğerden direkt gelip te ırzından geçmez boğazın balgam. uwu
Lütfeeeeeeeeeeeeen bana biri aşık olma cart curt büyüsü yappp
Por favor senoritaAAAaaaaeeee
Neyse abloş ben yatıyom geceye *sana* özel bir şarkı bırakıyom veya müzik her neyse ondan.
https://www.youtube.com/watch?v=ZRkdyjJ_MdM Favorilerimden he sana gelsin asuhjdfm
@David-Gloria deli birisin
@David-Gloria herkes bilgisi kadar konuşuyor ama bu senin tepkilerinin saçma olduğu gerçeğini değiştirmez
Deliyim abla doru
Ben de seni seviyom teşekkür
@David-Gloria değişik insan
@zorzamanlar95 Güzel ablam <3
@David-Gloria 😅😅😅😅😅 Allah varsa ablan yardım etsin.
uu ateist mısın ablammmmmmmmm
Ayıp olur mu ablama dm atsam? ABLAMmmm
@David-Gloria klavye sıkıntı yaptı. Ablan varsa Allah yardımcısı olsun dedim
HE TÜH.
yokmu bana dm abla :(
@David-Gloria burası bitti dm ile deli etcen dimi gel iki dk sonra engel yicen nasılsa
lütfen ama ☠️
@David-Gloria deli
abloş
noluyor aw sorudan nerelere gelmiş kdkdkdk
bu arada taş gibiyim gençler sorun yok kdkd
Kanka abla ile ws atıcaz
hahah farkettim atın bakam kazanana madalya
Kanka senin gırtlak ne alemde?
iyi dayı ya bişey yok bi anlık sinüztüttendir o
Geçer geçer c vitamini al 1 haftaya çivisin.
geçti bile bu fırsat bugün bu akşam takılıcam mis kfkf
oo ayıb bilader cs'de adam lazımdı gelsene nereye
aga cs oynayacak zaman yok ya işler güçler boş zamandada takılıyoruz eğlence time ama haftasonu olabilir bak cs
olar olar söle sen yeter 💖
tamamdırr
sizin güreş iptal oldu herhalde mdkd
Özelden güreşiyoduk ta silah çekince kaçtım.
@David-Gloria ölümden korkma ölüm senden korksun. Bunu başıma bela ettim felan 😅
aman aman sizde eğlence büyük gibi 😂
ne tür bir silah kdks
Anne dayağı nasılsa onun değişik versiyonu diyelim. Durduk yere abla oldum 😂😂😂😂
kanka 50. Av tüfeği ile vurdu beni ya ☠️
@zorzamanlar95 iyi iyi tatlı dayaklar bunlar 😂 ee kız memnun değil bak abla demenden daha güzel hitaplar bulmalısın bence david😂
Yok yok, ablam o :d sağlam arkadaşlığımız oldu 🤙🏼 Yine de tüfekle kovalaması hiç hoş değil shdhjgkd
bende 22 yaşındayım abi denmesini istemem kız haklıı djdjdk neysee eğlendir ablanı kaçma öylee
Ben 28 yaşına gircem abla demesinde problem yok.
ABLAAAAMMM GELDİ BEEE
@soran abi deme lazım olur misali ☠️☠️☠️
kanka sen biraz anlamsız konuşuyosun ama iyi konuşuyosun kızların ilgisini çeker bu devam bu şekilde 😂
anlamsız derken boş yapma olayı sen bunu iyi çözmüşsün bu yaşta ilerde fena çapkın olursun sen kdkdk
20 yaşındayım daha ne kadar yaşlanayım knk ☠️
kanka onu demiyorum iltifat ediyorum 😂 üniversitemi okuyosun sen
Biz erkeklerin sapıtmayacagini bilsek zaten dikkate alır konuşuruz. Bu çocuğun farkı boş yapması değil sapıklık yapmaması.
ablam ya ablammm aeıfjdsok
@soran aynen knk
sapıklık yapmamak övünülecek bişey değil zaten yapılmaması gereken bişey normal yani sjjsks ama haklısınız çoğu kişi yapıyor maalesef burada
geçtiği yollardan geçtim ben onun iltifat ettim zaten kötü bişey demedim konuşma tarzı iyi samimi sıcak insanlar sevilir her zaman çevremin geniş olmasının en büyük etkisi bu bu şekilde devam etmeli