Bir küçük mücver
Bir zeytin
Biraz beyaz peynir
İki yumurta ama yağsız pişirdim tavada
Bir yaprak marul
2-3 dilim domates
2-3 dilim salatalık
Bir tanede salam yedim
Yanına annemin sıktığı taze portakal suyundan içtim şeker yoktu içinde sadece portakal
Çok doydum ama içime şüphe düştü acaba şok mu yedim de tok hissediyorum diye çünkü bugün diyete başlamaya karar verdim kötü başlangıç mı yaptım
Yürüyüşe de çıkacağın
Ve evet bu saatte kahvaltı yaptım 😂😂 daha yeni acıktığım için bu saatte yaptım akşam 8 gibi annemlerin iftarında da biraz yerim herhalde acıkırsam
Bir zeytin
Biraz beyaz peynir
İki yumurta ama yağsız pişirdim tavada
Bir yaprak marul
2-3 dilim domates
2-3 dilim salatalık
Bir tanede salam yedim
Yanına annemin sıktığı taze portakal suyundan içtim şeker yoktu içinde sadece portakal
Çok doydum ama içime şüphe düştü acaba şok mu yedim de tok hissediyorum diye çünkü bugün diyete başlamaya karar verdim kötü başlangıç mı yaptım
Yürüyüşe de çıkacağın
Ve evet bu saatte kahvaltı yaptım 😂😂 daha yeni acıktığım için bu saatte yaptım akşam 8 gibi annemlerin iftarında da biraz yerim herhalde acıkırsam
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Mücver ve 2 yumurta fazla bence 1 yumurtaya düşür
Mücveri aslında yemek istemiyordum ama annem üzülmüştü kimse mücverimi yemiyor diye bende üzüldüm bir tane zorla yedim ve haklısın yumurtayı düşürmeliyim teşekkürler
Yüksek fazla olmuş çok fazla
Ne fazla peki eğer öyleyse akşam yemeği yemem
Birinci 3 öğün düzgün şekilde beslenip spor yapman gerek mücver ve yumurta yemisin
Mücver hadi kötü tamam ama yumurtanın neyi var peki
Mücveri öğlen yeseydin yanında bir meyve güzel olurdu akşam da daha dikkatli bı yemek yemen lasim
Mücverle yumurta aynı anda olmaz
Anladım aslında işte mücver yemek istemiyordum ama annem kimse yemiyor diye üzülünce bari bir tane alayımda üzülmesin dedim şimdi bu yemeği 16-17 gibi yedim saat olarak akşam yemeği (iftarda yani) ailemle hiçbir şey yemeyeyim mi
şu an mi yemek yedin
Evet yani şimdi değil ama az önce diyelim
Senin sabah 8 9 gibi yemek yemelisin 1 2 gibi öğlen yemeği 7 8 gibi akşam yemeği olmali
Tamam teşekkürler peki öğlenleri hazır çorba yesem olur mu böyle bir bardağa koyuyorsun ya su koyuyprsun onlardan
Ve sabah yürüyüş akşam yurus yapmalısın
Olur
Tamam çok teşekkür ederimmm 💓💓💓💓💓💓
Günlük rutini yazabilirsin ama erken kalkmalisin
Fazla olmuş