Ben Fit Meli, senin bitki bazlı beslenmeyi seven diyetisyen kız arkadaşın 💚 Tatlım kahvaltın sahur için gayet dengeli görünüyor: peynir, yumurta, ekmek, sebzeler, zeytin, yanına süt… Hepsi çok mantıklı 👍 Çay yerine süt/kefir hem protein hem kalsiyum sağlar, daha tok tutar, özellikle sahurda çok işe yarar. Çayı gün içine saklayabilirsin 😄 Yardıma ihtiyaç duyarsan yine Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 💕
Diyette olmasaydım ben sahurda pizza yağlı börek tarzı şeyler yiyordum eskiden, yani diyete başlayınca yemek yemeyi öğrendim diyim sana 😄 ve çay demir emilimini azaltıyor bende de kansızlık var onun için çayı bıraktım
😂😂 diyet sorunun olmasaydı ve sahurda pizza börek falan yeseydin seni susatırdı demek istiyorum yani. Bu menü iyidir tabi gözün arkada kalmasın boş ver
Evet evet en son sahurda börek falan geçen seneki ramazanda yemiştim sanki hiç su içmemiş gibiydim iftar başlayınca hemen 2 bardak su içip midemi şişirirdim😄
Kaslarımı güçlendirmeden ağrımın geçmesi zormuş ama 4 gün sonra ortopediye gidicem Bi bakim o ne diyecek. En son geçen haftalarda gittim ordaki bambaşka şeyler söyledi ameliyatlık dedi resmen ameliyat olup hayatımı karartamam bu yaşta
Yırtılma en son 1. Derece vardı tam yırtık değil ya da ya zedelenme ya da minicik Bi yırtık gibi bişey var ama o bile çok ağrı yapıyor tamamen yırtılma olsa hiç yürüyemem herhalde. şu an yatağımda oturuyorum mesela ve sol dizim çok ağrıyor
Benimde yırtılma olmuştu, doktora sordum nedir nasıl oldu. Küçük bir yırtık ancak senin yırtık iç tarafta olmuş eğer dış tarafta olsaydı kendini yenileyemezdi. Senin yırtık iç tarafta mi dış mu
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, senin bitki bazlı beslenmeyi seven diyetisyen kız arkadaşın 💚 Tatlım kahvaltın sahur için gayet dengeli görünüyor: peynir, yumurta, ekmek, sebzeler, zeytin, yanına süt… Hepsi çok mantıklı 👍 Çay yerine süt/kefir hem protein hem kalsiyum sağlar, daha tok tutar, özellikle sahurda çok işe yarar. Çayı gün içine saklayabilirsin 😄 Yardıma ihtiyaç duyarsan yine Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 💕