Aç kalmamak lazım elbette ama kalori kısıtlaması şart. Eğer ağırlık çalışıp o şekilde bir diyete giriliyorsa masrafsız olmaz tabi. Normal bünye de o kadar para harcamaya gerek yok. Biriktirirsin bile.
Protein almak zaten pahalı. Bunun diğer sağlıklı ürünleri de var, Spor salonu olmadan da zayıf olunur elbet. Ama olsa çok daha iyi olur. Sonuç itibariyle evet para lazım kilo vermek için. Aç uyumak gerekiyor gün içinde çok aç kalınmasa da. Zaten mide küçülmesi 2 haftaya bitiyor. Açlık çekme konusunda sadece o kadar katlanmak yeterli
Kilo vermek çok kolay nasıl veremiyorsun ki bağırsakların mı çalışmıyor nedir nedeni? Az ve sık ye Kendini aç bırakma Dengeli beslen 3 kayısı üstüne ılık su Ve 1 saat yürüyüş, 45 dakika spor. Hamur ve şekerden uzak dur bu kadar basit. Göbek çok itici yani doblocu dayılar gibi.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şöyle ki diyet sürecinde mesela aç kalmadan, vücudun direncini artıracak, aynı zamanda tok tutacak besinler tüketmek kilo verme sürecini hızlandırır ve olumlu etkiler. Gıda sektöründeki fiyat uçukluğunu göz önünde bulunduracak olursak bu tarz alışverişler yapmak epey maliyetli oluyor
Valla ben ekstra saçma sapan şeylere para harcmadan kilo veriyorum. illa gidip gurme bir alışverişe gerek yok ki eve normalde ne alınıyorsa yine aynıları alınıyor
Kilo vermek mümkün yeter ki disiplin sahibi olalım ve spora yönelme olsun. Yemek konusunda abartı yemeyelim sadece.
Sık yiyip kilo kaybı yaşayan insanlar da var. Sevdiğim bir insan anlatmıştı; - Diyetisyene gittim diyetisyenin hazırladığı listede 6 öğün vardı ara öğünler elma vb şeyler. 6 öğünde hiç aç kalmadan kilo vermişti. İnsan her gün koşu yapar üzerine katarak kilo verebilir bence.
Evet mümkün yemeden gidiyor emin olun yani bütün diyetlerin hepsi boş şunu söyliyim defalarca kez kilo almış vermiş birisi olarak yemediğiniz zaman gidiyor işte şunu kısıcam şunu tartıp yicem filan yok böyle saçma sapan olunca gitmiyor yani ne zaman Boğazını kapatıyorsun gidiyor tabi birazcık hareket lazım yürümek bile yeterli.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu zamanda her şey çok pahalı diyet yapsan da yapmasan da yani hiçbir şeyin ucuz alternatifi olmadığı için aç kalsan da bir yerden para çıkar. Marul bile olmuş 20 lira yani. Bu sene yine atlatılır da seneye ne olacak? Dövizin dışında ek olarak gıda sorunu var trde.
parkta düzenli koşu veya tempolu yürüyüş yapabilirsin, kısa mesafeleri yürüyerek gidebilirsin, evde temel kültür hareketleri ile kaslarını çalıştırabilirsin, yediğin yemeklerin miktarını azaltabilirsin bunları yaparken paranda artar
Kilo vermek için illa diyetlere spor salonlarına ihtiyaç yok evdede yapabilirsin sporunu aç kalmayada gerek yok istediğini yiyebilirsin tabii ki ama aşmamak şartıyla
Boğazına sahip olamıyorsan, extra ücretler ödemek istemiyorsan günlük kullandığın kahveni değiştir. Yağ yak, ödem at. Derin sarkarsa, spor yap. Olsun bitsin 💃
Çok zor değil spor yeterli ve dengeli beslenme. Sporu evde de yapabilirsin beslenme konusunuda güvenilir kaynaklardan araştırıp kendine uygun bir şekilde uygulayabilirsin.
Evet ekmek yeme şekeri bırak günde 600 kolori yakacak bir spor yap kilo verirsin ben geçen sene 97 kiloydum su an 76 kiloyum yağ oranim çok düştü şu an karın kası çalışıyorum deli gibi :)