Benim hedefim yağ oranımı yükseltmeden kilo almak. Yani bir diğer adı ile clean bulking.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yani haftada bir mesela, diyetinin dışında bir şey yiyebiliyorsun. Senin diyetin clean bulking ise mesela cheat meal olarak yağ oranı yüksek bir şey yiyebilirsin, ve tatlı falan. Ama sadece tek bir gün. Diğer günler de arada tatlı, yağlı şeyler yersen cheat meal olayının bir anlamı kalmaz. Kaç günde bir yapacağın sana kalmış, haftada bir veya iki veya 2 haftada bir veya ayda bir...
Düzenli spor yapan ve belirli bir diyet programı izleyen kişilerin haftanın bir gününde (ve bir öğünde) daha yüksek kalorili, diyetlerinin dışında bir yemek yemesi “cheat meal” olarak adlandırılıyor. Bu genelde diyete alışan vücudun direncini kırmak için yapılıyor
O zaman benim zamanım gelmiş. Ama nasıl yapacağım? 😀
Haftada 1 gün 1 öğününü ödül günü olarak düşün. O gün diyet listendeki öğünden çok daha yüksek kalarili bir yemek ye. Mesela pizza gibi. Diğer günler ve öğünler ise diyete ve spora devan et. Takii tartıda değişilkik görene kadar.
Teşekkür ederim :)
Rica ederim 😊
Bu konuyu herkes yanlış biliyor, belirli bir düzenin varsa ve çok yağlıysan cheat meal yapamazsın, eğer vücudunda ki kas oranı çok fazlaysa arada hamburger tarzı yemek vücudunda tolere edilebilir diğerleri boşuna bulaşmasın bu işlere
Yapılan ağır katı diyetlerın ardından beyni ve vücudu rahatmak için yapar vücutcular genelde. 2 haftada bir ya da ayda bir olmak koşuluyla sevdiğin bir fast foodu yiyorum ben.
Cevap
1Cevap
Galiba Buda aralıklı diyet gibi bir şey sadece yemek için yiyorsun ve daha sonra bırakıyorsun
Tam olarak anlayabilirsem, detaylı bir bilgilendirme için geri dönüp bence bile yazabilirim. Ama hala tam olarak çözemedim bunu 🙂
Çözersin bea hdhdh
Umarım sjshsks
Jdjdjdjejdjdod
Abi benim metabolizma hızlı zaten yediğim artık kiloya değil kasa dönüşüyor 😄 zaten gün gün bir etçil yemekler var bir gün vetejeryan yeşillik var 😄🤷♂️
sınırları belli olan düzeni bir gün çılgınlar gibi yıkarak içinizdeki küçük anarşisti şımartabilirsiniz.
Haftada 1 kez ne istersen onu yersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?