Sağlık Tofu sağlıklı mı, diyette yenir mi? AngelKiss Takip Et FenomenYoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Arkadaşımın bana tofu getirmiş. İlk defa yiyeceğim ama sağlıklı bir şey mi, diyette yenir mi? Bilgisi olan yazabilir mi? Tofu sağlıklı mı, diyette yenir mi? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Yenir baya sağlıklı diye biliyorum 0 2 Yorumla AngelKiss +1 yıl o zaman bir şans vereyim Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Umarım seversin Yorumla
TheBerto Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 47% +1 yıl Tofunuz mg millet oruç oruç 0 1 Yorumla AngelKiss +1 yıl oruçlunun canı tofu mu çeker ya :D ne olduğunu bile doğru düzgün bilmiyoruz :D komik olmayalım lütfen. :) Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yenir 0 1 Yorumla AngelKiss +1 yıl o zaman yiyeyim :D Yorumla
romantik-erkek Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 63% +1 yıl Sakin yeme 0 2 Yorumla AngelKiss +1 yıl tamam :D Yorumla romantik-erkek +1 yıl Ye kiz durma afiyet seker olsun bise aşik olursun😗❤ Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl tofu neymiş 0 2 Yorumla AngelKiss +1 yıl @mina15 soya sütünün tortusundan üretilen peynir kıyamında bir şey. Kızarttığında et gibi oluyor, haşladığında ise peynir gibi. değişik bir şey. Yorumla merakettimmişte +1 yıl çok ilginç Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu soruyu akşam yazman daha mantıklı olabilirdi 0 2 Yorumla AngelKiss +1 yıl neden? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oruç Olan kişiler var bu yüzden ben tofu yemedim fakat sevenler olabilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yenir baya sağlıklı diye biliyorum
o zaman bir şans vereyim
Umarım seversin
Tofunuz mg millet oruç oruç
oruçlunun canı tofu mu çeker ya :D ne olduğunu bile doğru düzgün bilmiyoruz :D komik olmayalım lütfen. :)
Yenir
o zaman yiyeyim :D
Sakin yeme
tamam :D
Ye kiz durma afiyet seker olsun bise aşik olursun😗❤
tofu neymiş
@mina15 soya sütünün tortusundan üretilen peynir kıyamında bir şey. Kızarttığında et gibi oluyor, haşladığında ise peynir gibi. değişik bir şey.
çok ilginç
Bu soruyu akşam yazman daha mantıklı olabilirdi
neden?
Oruç Olan kişiler var bu yüzden ben tofu yemedim fakat sevenler olabilir