Yurtta kaldigim icin sürekli noddle ile besleniyorum. Sizce sağlıklı mı?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yurtta kaldigim icin sürekli noddle ile besleniyorum. Sizce sağlıklı mı?

Noodle yemek sağlıklı değildir. Noodle tüketenler metabolik sendroma'a yakalandığı tespit edilirken insanların enerji kontrolünü sağlayamadığı görüldü. Kişilerde yüksek tansiyon, yüksek kolesterol gibi durumların ortaya çıktığı öğrenildi. Uzmanlar ise Noodle'ın çok fazla tüketilmemesini öneriyor. Hazır Noodle Kalorisi, Lifi ve Proteini Düşüktür. ayrıca Hazır noodleların lif ve protein bakımından düşük olduğunu ve bunun da kilo kaybı söz konusu olduğunda onları en iyi seçenek haline getirmeyeceğini belirtmek de önemlidir. Ek olarak, bazı hazır noodlelar, nihai ürünün tadı veya dokusunu değiştirmeden mikro besin alımını artırma potansiyeli gösteren güçlendirilmiş buğday unu kullanılarak yapılır
Hyr asla değil Ben de çok seviyorum ama sağlıksız olduğunu biliyorum yani ben bir ara günde 3 paket 4 paket falan yemeye başlamıştım yüzümün her tarafında sivilceler ve lekeler çıkmaya başlamıştı sonra bıraktım 3 ay kadar bir süre falan hiç yemedim cildim tamamen düzeldi
Değil içinde monosodyum glutamat var kilo aldırıyor ve bağımlılık yapıyor, onun yerine yemekte verilen ekmeklerden alıp içine bir şeyler koysan daha sağlıklı olur. Yanına da sallama çay veya ayran mis. 🌸
Cevap
6Cevap
Bir ara hergun noodle yedim ve hastanelik oldum bagirsak iltihabindan. Onermiyorum
Sağlıklı değil. Ayda bir canınız çekerse yemek gerekiyor.
Değil BİM den soğan halkası nugget falan al arada hep noodle
Hayır sağlıklı değil.
Hiçbir hazır yemek sağlıklı değildir maalesef
Kolestrol ve aşırı yağlanma yapıyor vücutta
Ben hiç yemedim.
nooo
degil
Değil
Kesinlikle degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?