Sağlık & Diyet 2 ay Diyette süt ve süt ürünleri ne kadar tüketilmeli? çoksempatiğimsin Fenomen Takip Et FacebookTwitter 10 Süt ve yoğurtun miktarına dikkat edilmeli diye biliyorum. Güncellemeler: Takip Et 10 Paylaş FacebookTwitter Diyette süt ve süt ürünleri ne kadar tüketilmeli? 45 Görüşünü yaz
benmırıldananadammm Xper 7 2 ay Yoğurt makert yoğurdu olunca dikkat edilmeli marketten olunca 4 kaşık Ev olunca 6 7 kaşık olanllir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
birsuskuncicek | Sağlık & Diyet konusunda 399 görüş paylaştı. Master 2 ay Ben sütü kahve de seviyorm veya ballı Diyet bana ters istedigm kadar icerm Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Teόmάń | Sağlık & Diyet konusunda 275 görüş paylaştı. Guru 2 ay Günde 4 porsiyon tüketebilirsin Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
SadFragile Yoda 2 ay Manda yoğurdu tüketirseniz bir şey olmaz :d Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
sizenebundan Xper 4 2 ay Süt yememde yoğurt yerim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum sizenebundan 2 ay Pardon süt içmem olcak 😂
Bordomatojee | Sağlık & Diyet konusunda 1,3b görüş paylaştı. Master 2 ay Günde 2 buçuk porsiyon tüketiyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
sahraaa01 Xper 3 2 ay Ben diyetteyken az bir kase yiyordum sıkıntı olmaz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Redamancy-4 | Sağlık & Diyet konusunda 3,7b görüş paylaştı. Master 2 ay Çok tüketilmemeli Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54Yoğurt makert yoğurdu olunca dikkat edilmeli marketten olunca 4 kaşık
Ev olunca 6 7 kaşık olanllir
Ben sütü kahve de seviyorm veya ballı
Diyet bana ters istedigm kadar icerm
Günde 4 porsiyon tüketebilirsin
Manda yoğurdu tüketirseniz bir şey olmaz :d
Süt yememde yoğurt yerim
Pardon süt içmem olcak 😂
Fazla sütte gabız idiyo yaaww
Günde 2 buçuk porsiyon tüketiyorum
Ben diyetteyken az bir kase yiyordum sıkıntı olmaz