Sağlık Diyette süt ve süt ürünleri ne kadar tüketilmeli? çoksempatiğimsin Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Süt ve yoğurtun miktarına dikkat edilmeli diye biliyorum. Diyette süt ve süt ürünleri ne kadar tüketilmeli? Cevapla Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
benmırıldananadammm Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Yoğurt makert yoğurdu olunca dikkat edilmeli marketten olunca 4 kaşık Ev olunca 6 7 kaşık olanllir 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben sütü kahve de seviyorm veya ballı Diyet bana ters istedigm kadar icerm 0 0 Yorumla
SadFragile Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Manda yoğurdu tüketirseniz bir şey olmaz :d 0 0 Yorumla
sizenebundan Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Süt yememde yoğurt yerim 0 1 Yorumla sizenebundan +1 yıl Pardon süt içmem olcak 😂 Yorumla
sahraaa01 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ben diyetteyken az bir kase yiyordum sıkıntı olmaz 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Çok tüketilmemeli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yoğurt makert yoğurdu olunca dikkat edilmeli marketten olunca 4 kaşık
Ev olunca 6 7 kaşık olanllir
Ben sütü kahve de seviyorm veya ballı
Diyet bana ters istedigm kadar icerm
Günde 4 porsiyon tüketebilirsin
Manda yoğurdu tüketirseniz bir şey olmaz :d
Süt yememde yoğurt yerim
Pardon süt içmem olcak 😂
Fazla sütte gabız idiyo yaaww