Sağlık Hangi besinler sizde şişkinlik yapıyor? çoksempatiğimsin Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Bana ne yesem dokunuyor, şişkinlik yapıyor. Gerçekten çok zorlaşıyor beslenmek. :( Hangi besinler sizde şişkinlik yapıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl https://voca.ro/1dNNLiZIZpDT Hahahaha çok rahatça söylemişim :D 0 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Makarna bulgur kısır nohut yeşil mercimek lavaş yufka falan yiynce acayip midem şişiyor :: 0 1 Yorumla çoksempatiğimsin +1 yıl hepsi çok doğru Yorumla
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Glutenli ve laktozlu şeyler yediğimde çok şişkinlik yapıyor. 0 0 Yorumla
amanaskitom Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl ne yesem sisiriyo, kahve bile icsem sisiyom gobusum cikiyo:D o yuzden 2 haftadir spor yapiyorum bu cok aza indi size de oneririm 0 0 Yorumla
Edaeda_00 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bana bulgur dokunuyor sucuk bide 0 1 Yorumla çoksempatiğimsin +1 yıl bulgur bana da çok dokunuyor
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Hep de sevdiğim şeyler genelde 😌 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ispanak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
https://voca.ro/1dNNLiZIZpDT
Hahahaha çok rahatça söylemişim :D
Makarna bulgur kısır nohut yeşil mercimek lavaş yufka falan yiynce acayip midem şişiyor ::
hepsi çok doğru
Glutenli ve laktozlu şeyler yediğimde çok şişkinlik yapıyor.
ne yesem sisiriyo, kahve bile icsem sisiyom gobusum cikiyo:D o yuzden 2 haftadir spor yapiyorum bu cok aza indi size de oneririm
Bana bulgur dokunuyor sucuk bide
bulgur bana da çok dokunuyor
Hep de sevdiğim şeyler genelde 😌
Salatalık ve salam sosis
sut ve bakliyat urunleri
süt ve süt ürünleri
Bütün besinler hemen hemen
bende yok oyle bir besin.. öğütüyorum...
Gluten içerikli
Tatlılar
bakliyatlar
Ispanak
mercimek, nohut, tavuk
Yediğimiz kazıklar