Sağlık Yürüyüş yapmak sabah mı, akşam mı daha keyifli? UyuyanSakine Takip Et FenomenYoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Sizin için hangisi daha keyifli oluyor? Ben genellikle akşam yürüyüşünü tercih ediyorum. Kışın çok yürüyemedim tabii ama havalar ısınmaya başladı her akşam çıkarım artık :) Sabah daha keyifli Akşam yürüyüşü gibisi yok Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yürüyüş yapmak sabah mı, akşam mı daha keyifli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
TheHealerWoman Takip Et FenomenYoda Yaş: 30 +1 yıl Sağlık konusunda 578 cevap paylaştı. Sabah yürüyüşleri bana daha çok keyif veriyor. Özellikle güneş doğarken ve kulaklık kulağımdayken :) 0 1 Yorumla UyuyanSakine +1 yıl bence de ya Yorumla
çoksempatiğimsin Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 32 +1 yıl Sabah daha keyifli ama eğer sabah zaman bulamazsam akşam da yapıyorum. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Akşam enerji harcarsam uyku kalitem azalıyor 0 0 Yorumla
demirasker Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl sabah koşusunu tek geçerim sabah o kadar yorulmana ragmen gün içinde bir okadar daha enerjin artıyor 0 1 Yorumla UyuyanSakine +1 yıl Evet güne koşarak başlamak iyi oluyor Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl akşamın tüm kirli oksijeni sabah temizleniyor bunun icin en iyisi sabah yürüyüş ya da koşudur 0 1 Yorumla UyuyanSakine +1 yıl katılıyorum Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Sağlık konusunda 367 cevap paylaştı. Hiç evden dışarı çıkmıyorum ki yürüyüş de yapmıyorum 0 5 Yorumla UyuyanSakine +1 yıl aa niye çıksana Yorumla ByCıLız +1 yıl Çıkamıyorum maalesef Yorumla ByCıLız +1 yıl Dışardan korkuyorum çekingen içe dönük biri olduğum için kapanık kaldım açılamadım kendimi hep eve kapattım sosyal hayatım da 0 zaten Yorumla UyuyanSakine +1 yıl Arkadaş edin Yorumla ByCıLız +1 yıl Arkadaş edinemiyorum sosyalleşemiyorum evden dışarı da çıkamıyorum maalesef Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Akşam iyidir ama yorgun olduğum için gezemiyorum. 0 3 Yorumla UyuyanSakine +1 yıl sabah denedin mi hiç Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Sabah zaten akşama kadar şantiyede geziyorum sahada Yorumla UyuyanSakine +1 yıl :D o da yürüyüş sayılır tabi Yorumla
Kelbirgenc Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Sabah kimse yokken daha şehir yeni uyanmışken. 0 1 Yorumla UyuyanSakine +1 yıl bence de Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Yaz akşamları çok selll 0 1 Yorumla UyuyanSakine +1 yıl Hafif serinlik varsa süper Yorumla
Kʀîᴛʜ Takip Et Xper 5 Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Akşam saatlerinde yürümek daha iyi oluyor. 0 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Fark etmiyor her vakit çok seviyorum. 0 0 Yorumla
lifeissoboring Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 64% +1 yıl Bence aksam 0 1 Yorumla UyuyanSakine +1 yıl Akşam bazen dolaşmak için çıkıyorum da sabah daha keyifli geliyor bana :) Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Sağlık konusunda 359 cevap paylaştı. her zaman keyifli 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sabah 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sabah yürüyüşleri bana daha çok keyif veriyor. Özellikle güneş doğarken ve kulaklık kulağımdayken :)
bence de ya
Sabah daha keyifli ama eğer sabah zaman bulamazsam akşam da yapıyorum.
Akşam enerji harcarsam uyku kalitem azalıyor
sabah koşusunu tek geçerim sabah o kadar yorulmana ragmen gün içinde bir okadar daha enerjin artıyor
Evet güne koşarak başlamak iyi oluyor
akşamın tüm kirli oksijeni sabah temizleniyor bunun icin en iyisi sabah yürüyüş ya da koşudur
katılıyorum
Hiç evden dışarı çıkmıyorum ki yürüyüş de yapmıyorum
aa niye çıksana
Çıkamıyorum maalesef
Dışardan korkuyorum çekingen içe dönük biri olduğum için kapanık kaldım açılamadım kendimi hep eve kapattım sosyal hayatım da 0 zaten
Arkadaş edin
Arkadaş edinemiyorum sosyalleşemiyorum evden dışarı da çıkamıyorum maalesef
Akşam iyidir ama yorgun olduğum için gezemiyorum.
sabah denedin mi hiç
Sabah zaten akşama kadar şantiyede geziyorum sahada
:D o da yürüyüş sayılır tabi
Sabah kimse yokken daha şehir yeni uyanmışken.
bence de
Yaz akşamları çok selll
Hafif serinlik varsa süper
Akşam saatlerinde yürümek daha iyi oluyor.
Fark etmiyor her vakit çok seviyorum.
Akşam güzel oluyo sakinlik
akşamları yürüyüş daha güzel
Normalde sabah, ramazanda akşam.
Bence aksam
Akşam bazen dolaşmak için çıkıyorum da sabah daha keyifli geliyor bana :)
Akşam daha keyifli..
her zaman keyifli
Zabah
Aksam
Sabah
Akşam
Sabah akşam 🥰
Akşam daha keyifli
Kışın sabahı. Yazın akşamı.
Sabah daha sağlıklı
Aksam