Sağlık Tüm yıl sağlıklı beslenen biri misin yoksa havalar ısınınca mı başlarsın? çoksempatiğimsin Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 İnsanlar ikiye ayrılır. Tüm yıl sağlıklı beslenip spor yapanlar ve bahar gelince spor ve diyete başlayanlar. Sen hangi taraftasın? Tüm yıl düzenimi bozmam ve sağlıklı beslenirim. Bahar gelince spor ve diyete başlarım. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Tüm yıl sağlıklı beslenen biri misin yoksa havalar ısınınca mı başlarsın? Cevapla Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
UyuyanSakine Takip Et FenomenYoda Yaş: 29 +1 yıl Tüm yıl düzenimi bozmam ve sağlıklı beslenirim demek istiyorum ama arada bir kaçamak yaptığım, kendimi saldığım da oluyor doğrusu :) 0 1 Yorumla çoksempatiğimsin +1 yıl o kadarı olur ama :D Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Tüm yıl diyet ve spor tercih ediyorum 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl tüm yıl gayet disiplinli gittim bu sene gayet iyi giriyorum yaza pandemi yaradı 0 1 Yorumla çoksempatiğimsin +1 yıl oh maşallah ya
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Vejeteryanm o yüzden bence gayet sağlıklı besleniyorum 0 1 Yorumla çoksempatiğimsin +1 yıl oo süpersin Yorumla
ÖmerÖ41 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Ben aslında daha önce sağlıksız beslenen gruptaydım. Ama artık yavaş yavaş sağlıklı beslenen gruba geçtim. 0 2 Yorumla çoksempatiğimsin +1 yıl sağlıklı beslenmeye alışmak lazım ya Yorumla ÖmerÖ41 +1 yıl 1.5 aydir saglikli besleniyrum Yorumla
eksikdopamin Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl ayin 3 haftasi her yedigime dikkat ederim. ama o malum hafta... 0 0 Yorumla
GodFed Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Yıllardır fix beslenme düzenim var, sabit olduğum kilonun üzerine kolay çıkar düşerim. 0 0 Yorumla
Kenobi_ Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Cevap veriyorum hiç biri ne bulsak yiyorumDoyduğumu bilmeden şişinceye kadar yerim 0 0 Yorumla
Senaaaay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yaz gelince spora ve diyete başlıyorum 😂 0 1 Yorumla çoksempatiğimsin +1 yıl gelelim kaderi bu :D Yorumla
Pnrakgl Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl saglikli beslenmeye calisirim 0 1 Yorumla çoksempatiğimsin +1 yıl öyle yapmak gerek Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yazın kilo verip kışın geri alırım hiç şaşmaz 0 1 Yorumla çoksempatiğimsin +1 yıl çoğu kişi bu düzende ilerliyor Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Fena değil, beslenme şeklim. 0 6 Yorumla çoksempatiğimsin +1 yıl ne güzel ya şanslısın. Yorumla Eğitilme +1 yıl Şanşlıyım. İnsan kendi şansını kendi yaratır 😊 Yorumla Eğitilme +1 yıl Sen napıyorsun Yorumla çoksempatiğimsin +1 yıl ben sporda iyiyim ama beslenmenin ucu yılın bazı dönemlerinden kaça biliyor :D Yorumla Eğitilme +1 yıl Ben spor yapsamda kaçırıyorum. Bazen o yoğunlukta ayakta yemek yiyorum. Bazı günler o kadar yoğun oluyor ki yemeği akşama bırakıyorum. Atıştırmalıkla idare ediyorum Yorumla Eğitilme +1 yıl Hangi sporu çalışıyorsun Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Hayat tarzım bu reyis 0 2 Yorumla çoksempatiğimsin +1 yıl vay helal olsun. ben sporu yıl boyunca yapıyorum ama sağlıklı beslenme arada yoldan çıkıyor Yorumla XxlAYUBOĞAN +1 yıl Hayat tarzı haline getir guzum Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Sağlık konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sağlıklı beslenmeye dikkat ederim 0 1 Yorumla çoksempatiğimsin +1 yıl ben de zaman zaman öyle Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 388 cevap paylaştı. Bütün yıl sağlıklı beslenirim 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl tüm yıl sağlıklı beslenmiyorum ben.. 0 1 Yorumla çoksempatiğimsin +1 yıl beslensen faydasını görürsün aslında Yorumla
Stripe Takip Et Bilge Yaş: 26 +1 yıl Sportif vücut hayattır 0 1 Yorumla çoksempatiğimsin +1 yıl kesinlikle katılıyorum Yorumla
WIsya Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Hep sağlıklı beslenirim. 0 1 Yorumla çoksempatiğimsin +1 yıl sana helal olsun be
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Düzen pek bozmam 0 1 Yorumla çoksempatiğimsin +1 yıl en iyisi bu Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Sürekli böyleyim 0 1 Yorumla çoksempatiğimsin +1 yıl helal valla Yorumla
PergamonKralı Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Yazın iş temposundan kışın aldıklarımı veririm 0 0 Yorumla