Anksiyete, mide, huzursuz bağırsak sendromu gibi rahatsızlıkları olan var mı?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Anksiyete ve mide sorunum var. Ancak şu sıralar ikisini de bazı yöntemlerle neredeyse yok denecek seviyede azaltmış bulunmaktayım.
Hangi yöntemler acaba? yardımcı olursanız sevinirim
Öncelikle böyle konularda tavsiye vermem ne kadar doğru olur bilmem. Mide yanmamın sebebi gastrit veya stres ancak çok uzun süreli olduğu için ilaç kullanımı gerektiriyordu. İlaç kullanmak istemediğim için beslenme düzenimde değişiklik ve düzenlemeler yaptım.
Anksiyete ile oluşan kaygı ve kötü düşüncelerimi de her zaman mantıklı ve nesnel düşüncelerle karşılayarak geri püskürtüyorum. Bu yöntem bende bir süredir işe yarıyor, geçici bir çözüm olduğunu düşünmüyorum yani. Zaten mantıklı düşünce ürettikçe kötü düşünceler çok az geliyor.
Bende reflü gastrit teşhis konuldu ilaç kullandım daha da kullanıyorum tekrar ettikçe anksiyete var onun için ilaç kullanmadım hiç sadece mide için sarı kutulu bir ilaç var mide bağırsak için vücutu gevşetiyor sakinleştiriyor o ilaç psikolojik olarak iyi geliyor stres çok var işte böyle mide ve bağırsağa vuruyor
Stres olmazsa ve aşırı zararlı beslenmiyorsan mide de rahatlar. Aşırı düşünce ve kaygı varsa dediğim gibi mantıklı düşünceler üreterek onları geri püskürtebilirsin. Sonrasında kolay kolay bir şeyi kafaya takmıyorsun zaten.
Ben ben
Anksiyete sorununuz mu var? yoksa üçüde mi
Mide yok
Mide var da sorunu yok galiba 😂
Şekeri bırak biraz azalıyor, alkol içiyorsan sigara içiyorsan karbonhidrat vs hepsi arttırır. Anksiyete ilaçları da arttırır bağırsak sendromunu
Ahahaha mide olsun ya sorunu olmasın ama :D
Anksiyete doktor teşhisi ile mi kondu?
Ben haftanın 6 günü kabız 1 günü ishal
Evet sosyal anksiyete bozukluğu ve depresyon
Şeker yok hayatımda 7 yıldır kullanmıyorum sevmiyordum zaten hiç alkol sigara yok hiç sağlıklıda besleniyorum asitli şeyler ağzımı sürmem
Lavaş ye
Evet kabız ishal nöbetleri ibs de var
Karbonhidratlı gıdaları da azalt
Baharatı kes
vücudunun heryerine vuruyor mu anksiyeete sana belirtileri sayıyım kendimde hangileri yaşıyorsun merak ettim
Soğan sarımsak ve gaz yapan her şey yasak sana
Sen kaç yıldır huzursuz bağırsaksın?
Bilmiyorum ya heryerime vurmuş mu
Baş ağrısı üst taraf arka taraf ve yanlardan basılıyor şeklinde alında gözlerde kaşlarda ağrı grip gibi belirtiler göz yaşarması hafif burun tıkanıklığı baş dönmesi oluyor böyle yatakta ya da olduğun yerde sallanıyormuşsun hissi beşikte yorganını sağa sola çekiliyor gibi ağız kuruluğu ve ağızda metalık kötü tat tüm vücut yorgunluğu ağrısı eklemlere birden giren sancı ağrı bel kısmında ağrı, kokulara sese karşı aşırı hassasiyet mide bağırsak sorunları midede kramplar ekşime yanma şişkinlik gaz ishal kabızlık tam yapamama hissi idrarda ağır koku ağzımda çıkan aftlar yaralar cilt gerginliği kuruluğu
Kanka küçükken ciddi kabızlık sorunu yaşadım 9 yaşındayken 1 ay uğraşıldı teşhis konulmuyordu mahvolmuştum 1 hafta yatırdılar iyileştim ondan sonra 1,5 yıl önce bende böyle baş dönmesi bulantı kusma ishal kabızlık şikayetleri başladı doktora kaç keere gittim her bölüme tertemiz çıkıyor her şey bir tek guatr hipotiroidi çıktı o da ciddi bir şekilde değildi 1 yıl uğraştım en son mideme hortum indirdiler baktılar reflü gastrit ve helicobakteri miktrobu çıktı birde husursuz bağırsak sendromu çıktı anksiyete denildi bide mide tedavisi oldum ilaçları düzenli kullandım birde bağırsak için doktor probiyotik verdi iyi oldum bir 6 ay sıkıntım olmadı ama 1 haftadır çok ciddi olmasa da belirtilerim yine geri geldi
Ben de hortum ile baktırcam. Bende de bişey çıkmadı, internetde araştırdım anksiyete varsa ve bişey bulunamadıysa böyle oluyormuş. Kabız ve ishal oluyorsun devamlı.
Ben de 12 saat boyunca ishal oldum.