Benimki psikolojik bir rahatsızlık boyutunda heyecanlanınca vs değil anksiyete olduğunu düşünüyorum geçmişimden bi travma sonucu bana göre psikolog yardımı alsam düzelir mi?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aynı problem bende de varr bu aralar çok fazla bende anksiyete olduğumu düşünıyorum her sabah midem bulanmasada bulanacakmis gibi hissediyorum bir sey yiyemiyorum bir yere gidemiyorum ya kusarsam diye kısacası kusmakdan çookkk korkuyorum sende de aynı mi çünki doktora flnda gittim kan idrar tahlillerimin hepsi temizz cikti psikologa gitmek istiyorum amaa ilacla atlatmak istemiyorum ne yapmam lazimm sen bununla nasil basa cikiyorsunnn
Psikolaga gittin mi gittiysen ilac falan verdi mii
Ya şu an resmen kendimi okudum gibi hissettim aynı şeyleri yaşıyorum bitanem 😢
Biraz konuşmak istiyorum seninle
Olurrrr
Mesaj atamıyorum :( burdan konuşabiliriz sanırım
Bende fark ettimm bende atamiyorumm
Ne zamandan beri bunla savaşıyorsun ve çocukluğuna dayalı bir şey var mı sence
Yani ben hep kusmakdan korkardim covit oldukdan sonra iyice artti ki kusuyorum sonra rahatliyorumm cocukluguma dayali bir sey yok ailemle aram cok iyi peki senin
Benim çocukluğumda bi restorantta kusmamla başladı bu bana göre, orda çok utanmıştım o gün bugündür korkuyorum aileme daha yeni anlatma fırsatım oldu beni anlamadılar hiç bir zaman çok iyi ailemle aram ama biraz üzerime çok düşüyorlar konduramadılar mı diyeyim anlamadılar mı bilmiyorum
Evdeyken kendimi güvenli hissettiğim alanlar da bi sorun yok ta ki dışarıya çıkana kadar herkesle randevularımı iptal ediyorum erkek arkadaşlarımla buluşamıyorum
Evtt yaa disarida yemek yiyemiyorum ter falan basiyor sanki kusacam buraya diyorum ve bu bende bu yil basladi normalde surekli disari falan cikan biriyimmm ama bilmiyorum bir anda basladi ya disari bile cikmak istemiyorumm
Ye sen resmen bensin seni o kadar iyi anlıyorum ki... Bu sorun zaten bir anda olan bir şey ataklar da çok mutlu bir anınız da bile gelebilir ama biz bunla mücadele edebiliyoruz etmeye çalışıyoruz çünkü alıştık. Ben mesela poşet ve kolonya ile dışarı çıkıyorum hep onlar beni rahatlatıyor kolonya mide bulantım için iyi geliyor
Şu an nedense sacma bir sekilde mutlu oldum cebimde poşet çantamda krakerim olmadann aslaa 😅
Ayy birde aglamak istiyorum ben neden böyleyim benim bilmediğim bir hastalığım mı var diyee uyuyamıyorum çok erken falan kalkıyorum...
Midem bulandığı için asla yemek yiyemem kraker taşıyamıyorum o yüzden 😂 su bile içmiyorum hatta ailemle planımız varsa akşama gündüz hiçbir şey yemiyorum bayılıp kalcam bi gün ababahahahahhaha
Ama benim senelerdir var yani benim yolum uzun ama senin çok yeni o yüzden ailene söyledin mi hiç
Yani ağlaman bir şey değiştirmiyor rahatlamak dışında iyi gelmeyecek
Ahahah aynn bende bayılmakdan çok korkuyorumm ama az az sık sık yemeye çalışıyorum bir yemeği 1 saatte yiyorum galibaaa
Ailemin haberi var çok şükür o yönden bir sorunum yokk sürekli motivasyon konuşması falan yapıyorlar benlee hem aglayip hem onlari dinliyorum bir taraftanda yemek yemeye calisiyorum nxhdj
Bak çok şanslısın ailenin haberi var anlayabiliyorlar seni durumun varsa kesinlikle psikoloğa git derim çünkü ilerledikçe daha kötü oldum ben 19 yaşındayım 10 senedir böyleyim sosyal hayatım yok vs vs
Ben yeni yeni ailemle paylaştım bunu şimdi psikolog yardımı alıcam psikiyatri ilaç veriyor ama ben ilaca karşıyım şuanlık
Şey oluyor mu peki sende kusuyor musun taktığın da kafana ben direkt kusmaca sıdodaushshshhs
Evt bu durumu onlara rahat bir sekilde soyledigimde psikologa goturelim dediler tam goturecekler geciyor sonra tekrar basliyor benim bu yil cok oldu normalde yoktu bu kadar ama bu sefer kesin giderim bende ilaca cok karsiyim umarim terapilerle atlatiriz belki gerek bile kalmazz inss...
Her 6 ayda bir tekrarlayan bir durum bu çok şanslısın ama unutma ve psikoloğa kesin git
Evt en basiti bir dizide biri hasta mi hemen kanal degistirim cunki hmn etkilenirim veya birinin hasta oldugunu mu duydum hmn midem bulanir yolculugu soylemiyorum bileeee
3 aydir araliksizz devamm kafayi yiyecegimm ama sende kesinlikle git boyle hayat gecmez cunki. bak sende ailene anlatmissin ailen seninde yanindaa umarim en kisa surede atlatirizz
Ay inşallah hangi şehirdesin beraber gidelim bence aynıyız çünkü aynıııı kader arkadaşım ahshahahahha
Yaşın kaç bu arada
Yasim 19 daaa yasadigim sehri soyleyemem ndjd cunki herkes gorur ben tedirgin panik bir insanim jxjxj kader arkadasimm
Tek ben boyleyim zannediyordumm hatta uygulamayi bile bu yuzden yukledim kim boyle falan diye
Yaa bende o sebeple indirdim uygulamayı ahshahshshs bursa'da yaşıyorum ben o zaman bursa mı değil mi onu söyle ahahhas
Dhsjsj resmen aynadaki yansimamsinn ama bursa da yasamiyorum:(( eger Bursa da yasasaydim seninle kesinlikle tanismak isterdimm yuz yuze beraber bir seyler yapardik belki birbirimizee cok yardimciii olurdukk
Evet ya keşke öyle olsaydı çünkü beni ancak bu durumu yaşayan anlardı o da sensin... Neyse artık belki başka zaman başka yerde kader karşılaştırır burda olduğu gibi ama yolun bahtın açık olsun inşallah en büyük derdim de işe gidememek ve nasıl evleneceğimi düşünmek aahahhshss
Ahahhah o bende de var dugunummde kusuyormusum her masaya dusunsene altin takiliyorlar ve biz kusuyoruzzz
Ama atlatirriz ins.. bu boyle kalmaz ben bize inaniyorum yapariz biz yaaa
O zmn dualarimizda birbirimizi unutmayalimmm♡♡ bizim yapacagimiz tek sey olumsuzu dusunmemek baska seylerle ugrasmak ama iste kafamizz hep mideye kayiyorr😆
Kız deme öyle ya of bende öyle düşünüyorum pasta yediriyor ya gelinle damat birbirine biz oraya bırakıveririz içimizde ne var ne yok korkuyorum midem çıkcak bi gün ahshshshshhshshshdhdhd
Yaa tabii ki artık dualarımda sen ve bizim gibiler var ❤️
Mesaj atabilirsem instagram adresimi yazarım takipleşiriz
Bu uygulamayi sirf senin icin silmeyecegimmm ne zaman darlanirsak buraya gelelim o zmn jjsjs yarin sabah yaziyormusum
Olur takiplesiriz mesaj atabilirsek tabii 😄😄
Kız her kusman da bana yazma bende çıkarırım valla orta yere zaten psikolojim bozuk ahdodhsohsoshd
Mesaj atacakken takipten çıktım her yolu deniyorum shdhdhdhhd Twitter dan yazsam fake hesabın var mı Twitter
🤪🤪buldum seni daha bırakmam diyormusum jxjxj yok yok canım o kadar da degil kusmuk lafinda bile cikaracak gibiyim ztn o yuzden chxh rahat ol ama olsunn bxhd
O zaman ne diyoruz love kelebek hanım shshshshs
👋👋 kendine çooook iyi bakk miden bulandiginda aklina beni getir tek benn degilmisim yapabilriim atlatabilirimm gecicek falan de kendini sakinlestir bende oyle yapmaya calisacamm cok tesekkur ederim her sey icin iyi geceler💙💙
Selaaamm nasılsın ben sana bir sey sormak istiyorumm
Neeerreeedesiiin seennn🙃
Kuzuum ne zamandır girmiyorum unutmuşum burayı, nasılsın? Sor tabi buyur ❤️
Iyiyim valla seyy soracaktim psikologa gittin mii benim yine tavann yapti bu araa
Bugun gidiyorum bende acikcasi cok stresliyim
Benimde tavan valla hiç sorma ahahah hiç stres yapma seni en iyi anlayan kişi psikolog olucak şikayetini daha iyi anlatmaya bak sadece inşallah çok iyi gelir
Psikolog dan çıkınca yaz bana
Bir sey demedi bunu yapabilirsin dedi jxjdjd 3 4 seansda biter bu dedi olmassa psikiyatristle beraber yuruturuz ama ilacsiz hallolur dedi
Gerçekten mi ya hiç değişik bir şey demedi mi kız onu anam da söylüyor bana zaten shdjdnnd
Kaç para bayıldın
120 bayisldim diger 3 seans icin 230 verecem yani 5 seansa 350 tl verecem bxbdbs anneme diyorum haftaya daha gitmeyeyim gitmksken hallet bir sey olmaz dedi
Kiz dusunme iste ama git yine Şu an kendimi iyi hissediyorum jxjjx para verdim ya jxjd
Ya bir şey dicem instagram fake adresin var mı varsa yazıp burayı kapasana daha detaylı konuşalım
Vey ben fake adresimi vereyim ordan yaz
tamam sen faje adresini ver ben aksam sana yazarim
Şimdi müsait değil misin shjdhd
Sesli atarsın ama
Disardayim suann
iilaydaakdogn fake hesap bu pp de siyah arka plan isim soyisim var knk
Tamam akşam yaz bekliyorum
Hesabi bulamadim tam kullanici adini ayni sekilde yazsana hesabin orijinali cikiyor direkt
Bir tane hesap buldum ama sen misin bilmiyorummm
Kullanici adi farkli
71 takipçi var Ankara law yazıyor bio da
2 tane a koymuşum bi tane olcak iilaydakdgn
Ben oyle yazinca en az 5 tane hesap cikiyor arada. falan var mii
İşte profil siyah ekran beyaz yazıyla ilayda Akdoğan yazıyor
Istek attim geldi mi
Fakeden
Peki terlemee oluyor mu ne de mide bulantısı olunca hemen terliyorum
Evet soğuk soğuk terliyorum vücut tepkime gösteriyor
hiç yaşamadım.
Umarım bende bir gün..