Güncellemeler
+1 yıl
*dışarı
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Benim babam 15 sene içtikten sonra bırakmış sen de bırakırsı daha gençsin ayrıca nikotin sakızları çiğneyebilirsin bence
Ben iciyom ama aynı zamanda spor yapiom
Yani
Nikotin sakızı alcam ama bizimkiler daha içtiğimi bilmiyolar. Bi de şöyle bi durum var nikotin bağımlısı değilim sigarayı içmesem bi kriz gibi vs yaşamam sorunum şu mesela boş durduğumda veya dışarda kafeye oturduğumda sigara içmezsem ne yapacağım?
Bence bağımlısın. Sigara bağımlılığından kurtulduğun zaman boş durduğunda ya da kafeye oturduğunda sigara içme ihtiyacı hissetmeyeceksin zaten
Çay içersin kahve içersin
Bağımlı olmadığımı şurdan anlıyorum mesela bizim evdekiler sigara içtiğimi bilmiyolar evde durduğumda sigara içmiyorum mesela bütün gün evde durduğum çok oluyor o zaman hiç içmiyorum
Mesela diyelim günde 20 dal içiyorsun bunu 15 indir sunra 10 sunra 0
Bense iciom birakamiom
Kademeli yani
Aynen benim annem de çok içiyormuş ama hamile olduktan sunra bırakmış. babamda şimdi başladı 😂
Anaaa aynı bizimkiler gibi benim annemde içiyomuş bırakmış bana hamileyken sonra babam başlamış :D
Herhalde babalarımız bizi dünyaya getirmekle hata mı ettim diye mi düşünüyor nedir :D
Galiba 😂hep diyor çocuk yapan enayidir 😂
Hahahaha yazık adamlara o zaman ne çekiyolarsa bizden :D
Ben 10 yaşındayken kuzenlere çok içiyorduk 😂çocukluk işte
Şimdi içmiyorsan problem yok ya. Şimdi hem pahalı hem zararlı
Hayır içmiyorum kokusunda rahatsız oluyorum zaten. 😌 birisine dedim sigara içme yanımda rahatsız oluyorum üç kere dedim sunra dinlemedi yanında kalam vardı eline batırdım öyle bir bağırdı ki 😌
Biraz insafsızmışsın hanfendi sigara basmak nedir ele :D
Bazıları çok saygisizlar yemek çiçek sigara içiyor şerefsiz yemek yiyorum ne bu sigara kim hava atıyon neyse iyi akşamlar 😂
İyi akşamlar :D