Bu kacirma saat kaç aralıklarında oluyor öncelikle ona dikat etmek gerekiyor sonra bu saatlere göre tuvalete kalkilirsa altına kaçırma olayini aza indirmis olunur
Ay canım tuvalet alışkanlığıni ya iyi edinmemis olabilirmi korku durumu ya da başka bişey onun altına kaçırmaması için yeniden gece tuvalet alışkanlığının edinmesi gerekiyor bunun için aileden birinin belirli saatlerde tuvalete kaldırması gerekicektir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İlerlemiş yaşlarda istemsizce kaçırma maalesef engelenemez ama orta yaşlarda bu durum oluyorsa bı doktora görünmek şart
Uyurken kaçırmak. Doktora gerek yok evde nasıl bırakılır küçüklükten beri birakamamak icin
Bu kacirma saat kaç aralıklarında oluyor öncelikle ona dikat etmek gerekiyor sonra bu saatlere göre tuvalete kalkilirsa altına kaçırma olayini aza indirmis olunur
Bende sorun yok. Erkek kardeşim gece kaçırıyor
Sorunun sizde olmadığını suylemissiniz erkek kardeşiniz kaç yaşında
Daha 10 yaşında o
Ay canım tuvalet alışkanlığıni ya iyi edinmemis olabilirmi korku durumu ya da başka bişey onun altına kaçırmaması için yeniden gece tuvalet alışkanlığının edinmesi gerekiyor bunun için aileden birinin belirli saatlerde tuvalete kaldırması gerekicektir
Geceleri uyandırıp tuvalete gondermislugumiz var. Yatmadan sıvı vermiyoruz. falan başka napabiliriz
Piskolojik destekte önemli piskolojik olarakta onunla iletişim kurmak gerekiyor ve hergun değilde arada onu bu konu hakinda uyarmak gerekiyor
hapşurunca falan mı oluyo
Ben hapsirinca falan kacirabilirim. De gece uyurken falan kaçırmayı nasıl engellerim
doktora göründün mü peki?
Ben hapsirinca kaciriyorum. Ama erkek kardesim kucuklukten beri birakamadi. Doktora gerek olmadigii dusunuyoz.
bence bi doktora gösterin neymiş sorun tedaviyi doktor bilir
İdrar yolu enfeksiyonun vardır. Ürolojiye git.
Kk sorun bende değil.. neyse. Ama. Yani erkek kardeşim uyurken kaçırıyor.
O gitsin
He TM doktor amcamm. Yaw oyun mu oynuyorsun? Kendi bırakabilir belki
Farklı önerilere açık değilsen niye soru soruyorsun?
Knkm. Dalga geciyo gibisin. Üroloji ye git değişine güldüm. Çocuk daha 10yasinsa ne enfeksiyonu
Belirtmemişsin çünkü.
Yo belirttim neyse duzenliyim
İdrar kaçırmayarak
Bu zeka sana fazla
Teşekkür ederim balım
Bir çocuk psikoloğuna götürebilirsiniz
tedavisi mümkün
Yokbeaaa
doktora gidin
Tövbe
neden
Ne bilm