Sağlık Kasık bölgesinin ağrısından kıvrana kıvrana uyku tutmadı, ne yapmalıyım? deryasorg- Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 gerçekten bunaldım ben artık Güncellemeler+1 yıl dediklerinizi yapıcam teşekkürler Kasık bölgesinin ağrısından kıvrana kıvrana uyku tutmadı, ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
eL_mACOo Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Su iç sonra masa. yap iyi gelir rahatlatır , genelde kaşık ağrıları vücudun boşalma isteğinden olur 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Sıcak su torbasını ağrıyan yere koy ve masaj yaptır 0 0 Yorumla
Unforeseeable Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Regl değilse doktora görün, regl ise ilaç yazdır yakınlarda acil varsa.İğne de yaparlar. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Acile git iğne yaptır en kolay çözüm çok rahatlatıyor beni adet dönemimde. Tek sıkıntı iğne biraz acıtması ama ağrıyı çekmekten kolay 0 0 Yorumla
Aatınısıknkovboy61 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Uzun süre rahatlama olamaması nedeniyle olabilir genelde 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sıcak tut orayı, ağrı kesiciler geçici olarak idare etse de çok sık alma. Üstünü iyice ört mutlaka. 0 0 Yorumla
Attax Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Ağrı kesici iç. mideni usuttunse sade soda iç. 1 0 Yorumla
A_S_İ_L Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Ben uzun süre boşalmayınca yaşıyorum o duyguyu 1 0 Yorumla
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Özel günler mi yoksa başka bir rahatsızlık mı? 1 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Sağlık konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sıcak su kesesı ve parol 1 0 Yorumla
H4DES Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Sıcak su torbasını arana koy. Yastığı kucağına al. Kalçan ve ayakların sıcak olsun, rahat uyursun 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Sağlık konusunda 808 cevap paylaştı. mastürbasyon 🖕👌👩❤️💋👨 🛁 0 0 Yorumla
ismimdensananee2 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 451 cevap paylaştı. parol 1 0 Yorumla
TerapiPsikoloji Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Sıcak su ve masaj 0 1 Yorumla TerapiPsikoloji +1 yıl Denedin mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Su iç sonra masa. yap iyi gelir rahatlatır , genelde kaşık ağrıları vücudun boşalma isteğinden olur
Sıcak su torbasını ağrıyan yere koy ve masaj yaptır
Regl değilse doktora görün, regl ise ilaç yazdır yakınlarda acil varsa.
İğne de yaparlar.
Acile git iğne yaptır en kolay çözüm çok rahatlatıyor beni adet dönemimde. Tek sıkıntı iğne biraz acıtması ama ağrıyı çekmekten kolay
Uzun süre rahatlama olamaması nedeniyle olabilir genelde
Sıcak tut orayı, ağrı kesiciler geçici olarak idare etse de çok sık alma. Üstünü iyice ört mutlaka.
Ağrı kesici iç. mideni usuttunse sade soda iç.
Ben uzun süre boşalmayınca yaşıyorum o duyguyu
Özel günler mi yoksa başka bir rahatsızlık mı?
Sıcak su kesesı ve parol
Sıcak su torbasını arana koy. Yastığı kucağına al. Kalçan ve ayakların sıcak olsun, rahat uyursun
mastürbasyon 🖕👌👩❤️💋👨 🛁
Ovsam okşasam geçerdi
Yumurtalikta bir problem var veya regli oluyorsun
Gecmiş olsun sebebi ne reelg dönemi mi
parol
Parol al hemen yat.
Parafon
Arveles iç
Okşa canım okşaaaa
yaramı ye
Sıcak su ve masaj
Denedin mi