Selamm
Bugün dişim ağrıyor diye 6-7 tane parol içtim şu an aşırı karnım ağrıyor, başka yan etkisi olur mu?
Bugün dişim ağrıyor diye 6-7 tane parol içtim şu an aşırı karnım ağrıyor, başka yan etkisi olur mu?
Haydaa ne yaptın. Doz aşımından dolayı normal kullanımdaki yan etkilerden bile daha kötüsü olabilir. Prospektüsü oku. Doz aşımıyla ilgili bir şey yazıyor mu bak. Hatta bi acile mi gitsen bilmiyorum, aşırı ağrıyorsa...
Cevap
14Cevap
Sen ne yaptın kendine... Halsizlik olur en başta..
İntihar bu yaaa.. Olur tabi..
Aman dikkat et kendine, geçmiş olsun. Bol su iç
Öfori, bilinç bulanıklığı, taşikardi/bradikardi, halsizlik.
Parasetamol doz aşımının başlıca semptomları!
Acil'e gitmende fayda var.
Ya da Acil'e gidemeyeceksen, kusmanı öneririm fakat önemli nokta şu ki, kesinlikle bol su iç daha sonra kus.
Dikkat et beyin kanamasına kadar yol açar ve mide ağrısı dan duramazsin ve sana tavsiyem bir anca doktora gitmelisin böyle diş ağrısı çekeceğine
Geçer ama uzun sürebilir gecmediyse doktora git
Fazla içme tabiki yan etkileri olur bulanti kusma olur böbreklerine zarar verir. Özellikle karaciğere büyük etkisi bar ilacı ictikten iki saat sonra tam etkisini gösteriyor iki saat geçmesini bekle hem parol içme cok bir etkisi olmuyor dua etsen daha cabuk gecer o kadar smcdnkc majezik ic
Parol içme işe yaramıyor artık. Beyinye sinir hücrelerine hatta midene ve karaciğerine zarar verir. Dolorex kullan.
İlaçların hemen hemen hepsi karaciğer ve böbrekler üzerinden çalışıyor bçve fazla kullanmak bu organlara zarar verebilir.
O kadar parol almak illa ki yan etki yapar. Gecmis olsun. Hem parol etklili bir ağrı kesici değil, majezik falan bulundursan evde keşke 😞
6 7 parol? Onu içecegine 1 apranax fort iç iş bitsin ayrıca parol fişe fayda etmez onu içmeknyerine dua et daha iyi
3 taneden fazla olmaz gün içerisinde. En kötü ihtimal zehirlenmişsindir. Kusmaya çalış
Kesmezse 2. yi içersinde 5-6 nedir 😃
zehirlenmeye doğru gidiyosun
Fazla ağrı kesivi yemek iyi değil mideni derlersin
Mide bulantısı olabilir
Sadece öldürür önemli bir şey değil.
Parol yerine daha iyi ağrı kesiciler kullanmalısın
Etin kana. asi doktora git geçmiş olsun
Beyin kanaması
Beyin kanaması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?