Sağlık Alt muayene ile mantar ve sigil görülür mü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 2 sinden birinden şüpheleniyorum :( Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Evet diyen asklarım ben kasıntı icin gitmistm alttan muayene etti kan testi aldı temiz hicbirşey yok dedi olsa görülürmüydi ya:( Alt muayene ile mantar ve sigil görülür mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mrtcn021 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Muayenede cikmadiysa bir sorun yok siz neyden şüphelendiniz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Makat bölgemde sigiller cıktı. Bende genital icin süpheleniyorum genital siğiller gözle görünürde yok ama rahim icinde olabilirmi :(( Yorumla Mrtcn021 +1 yıl Yakin zamanda ıliskiye mi girdiniz Yorumla Soran +1 yıl Hayır 2 sene oldu Yorumla Mrtcn021 +1 yıl Vaktiniz var mi bekliyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl evet ne olduğu anlaşılıyor ben de süphelenmistim intim kullandım geçti çok rahatladım bir kaç ay böyle deneyeceğim 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Bana hicbirşey yok dedi görememiş olma ihtimali varmıdır:( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayır kesinlikle yok belli olurdu jinekolağa gittin di mi ben cekindim gitmeye cözüm aradım böyle kendime nasıl baktı anlatsana biraz Yorumla SırrıYok +1 yıl açıp bakıyor işte.. doktordan çekinmek nedir ya.. Yorumla Soran +1 yıl Gittim canım yarın bidaha randevu aldım baska doktora hatta icim rahat etsin diye😂 bence sende git alttan muayenei soruyorsan eger jelleyip kalın bir şey skmustu cok acıdı ya:(( Yorumla SırrıYok +1 yıl soktuğu şey kalın değil aslında :)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet o soktuğu seyden çekiniyorum fazlasıyla bakireyim ama yapar mı ki yine de Yorumla Soran +1 yıl @SırrıYok dur ismini bulucam ahsjdj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl vajinal spekulum adı Yorumla SırrıYok +1 yıl Yorumla Soran +1 yıl @SırrıYok heh evet buydu ama büyüktü ya ahsjndmfmf acıdı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl her önüne gelenle yatarsan tabi kaparsın mantarı :((( 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Askmm 1 kisiyle attm:( Yorumla SırrıYok +1 yıl umumi wc den bile kaparsın.. biraz hijyene dikkat etmek gerek. Yorumla Soran +1 yıl @SırrıYok evet haklısın dikkat ediyorum aslında lazere gidiyorum lazerden sonra basladı. Umarım lazerdir…. Eger iliskimdense vajinamda tehlikelede😔😔😔 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl görülür 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bana hicbirşey yok demisti görmemis olabilir mi söylememistm mantar ya da sigil var mı diye Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl kaşıntı çok var mi Yorumla Soran +1 yıl Cok degil Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl genelde mantar kaşıntı yapar ondan sordumm Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Evet görünür.Siğil hpv ye işarettir. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet biliyorum:(( Yorumla Soran +1 yıl Genital bölgede olmayıp rahim ağzında cıkarmı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet cikar İç tarafa doğru da yayılabilir. Bakarakta belli Olur diye biliyorum Yorumla
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Sağlık konusunda 878 cevap paylaştı. Çok net belli olur 1 1 Yorumla SırrıYok +1 yıl beni takipte kal Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Muayenede cikmadiysa bir sorun yok siz neyden şüphelendiniz
Makat bölgemde sigiller cıktı. Bende genital icin süpheleniyorum genital siğiller gözle görünürde yok ama rahim icinde olabilirmi :((
Yakin zamanda ıliskiye mi girdiniz
Hayır 2 sene oldu
Vaktiniz var mi bekliyorum
evet ne olduğu anlaşılıyor ben de süphelenmistim intim kullandım geçti çok rahatladım bir kaç ay böyle deneyeceğim
Bana hicbirşey yok dedi görememiş olma ihtimali varmıdır:(
hayır kesinlikle yok belli olurdu jinekolağa gittin di mi ben cekindim gitmeye cözüm aradım böyle kendime nasıl baktı anlatsana biraz
açıp bakıyor işte.. doktordan çekinmek nedir ya..
Gittim canım yarın bidaha randevu aldım baska doktora hatta icim rahat etsin diye😂 bence sende git alttan muayenei soruyorsan eger jelleyip kalın bir şey skmustu cok acıdı ya:((
soktuğu şey kalın değil aslında :))
evet o soktuğu seyden çekiniyorum fazlasıyla bakireyim ama yapar mı ki yine de
@SırrıYok dur ismini bulucam ahsjdj
vajinal spekulum adı
@SırrıYok heh evet buydu ama büyüktü ya ahsjndmfmf acıdı
her önüne gelenle yatarsan tabi kaparsın mantarı :(((
Askmm 1 kisiyle attm:(
umumi wc den bile kaparsın.. biraz hijyene dikkat etmek gerek.
@SırrıYok evet haklısın dikkat ediyorum aslında lazere gidiyorum lazerden sonra basladı. Umarım lazerdir…. Eger iliskimdense vajinamda tehlikelede😔😔😔
görülür
Bana hicbirşey yok demisti görmemis olabilir mi söylememistm mantar ya da sigil var mı diye
kaşıntı çok var mi
Cok degil
genelde mantar kaşıntı yapar ondan sordumm
Evet görünür.
Siğil hpv ye işarettir.
Evet biliyorum:((
Genital bölgede olmayıp rahim ağzında cıkarmı
Evet cikar
İç tarafa doğru da yayılabilir. Bakarakta belli Olur diye biliyorum
Evette sorunun ne tam olarak
Evet görülür
Akbil dolum yapılır 20 indirimle hemde