AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Seviyorsan değer. Zayıflamana bahane olmuş olur işte. 1 öğün deli gibi yiyeceksen boşa yapma ama. 2 öğün ye az ye. Yemek yemeyi ertele mesela.
Öyle yapıyorum 2 öğün ve az
Vay be benim nişanlımdada 5 kilo göbek var şu göbeği erit diyorum adam vazgeçmiyo yemekten demekki her şey köprüyü geçene kadar
Aman nişanlım görmesin
Böyle bir beslenme şekli yok ya
Tamamen sağlıksız ve tehlikeli
Sağlığından önemli mi normal diyet yap daha iyi en azından yiyerek kilo verirsin
Değmez kardeşim seni kabul eden kız her türlü kabul etmeli eğer fit olmak istiyorsan kendin için ol
Önce sizin sağlığınız gelir lütfen bu saçma kararınızdan vazgeçin 3 öğün yemeye devam edin
Günde 400 kalori civarını aşmazsan haftada 2-3 kilo çok rahat verebilirsin denendi. Sağlıksız falan ama öldürmez. Hızlıca kilonu verip normale dönersin.
Büyük ihtimal kilon var diye seni istemiyor boş ver sen onu seni öyle sevmiyorsa onun icin degisme. Hem diyelim zayıfladın insanlık hali yeniden kilo alırsan ne olacak bırakıp gidecek mi seni
Hiç sağlıklı değil günde iki öğün beslenmen gerekiyor
Sağlıksızzz ve değmez zayıflıycaksan kendin için zayıfla kimse için değil!
seven her şekilde sever tabi gerçek sevgiyi istiyorsan
onun yerine yediklerine dikkat edip spor yapsan daha mantıklı hareket etmiş olursun.
Hiç bir kız için Hiç bir şey değmez. Bak keyfine yiğido
Kendi sağlığını düşün bence düzgün beslenip spor yap kız beklesin
Onun için değer mi bilmem ama kendin için sağlığın için değmeli en azından
Kendim için 40 kilo verdim sen de öyle yap, demek istediğim 40 kilo ver değil kendin için fit ol :)
Bunu kendin için yapacaksan çok iyi onun için yapacaksan kıymet bilmicek knk
Sevdiğin kız hayatını etlilememeli birde az yiyince daha fit olmuyorsun
Değmicek eminim yine istemiyecek simdi yaninda olmayani o zaman yaninda bulundurma bence.
Kimse için değmiyor ayrıca her halinle sevmeli seni. kendin öyle olmak istiyorum daha iyi hissedicem diyorsan yap
Neden değer mi yazdın ki? Alt üstü kilo vericen değmek ile değmemek ne alaka sağlığınla alaka aslında bu 🤦🏻♀️
Hocam, benim için de aynı durum var. Ama bir öğün yemek çok doğru bir hareket değil. Bir miktar bütçen varsa online bir destek alıp, o desteğe uymanı tavsiye ederim. Kız arkadaşını seviyorsun evet, ama bunu kendin için yapmalısın.
Hiç kimseye bu kadar anlam yüklemeye ve hayatını değiştirmek için motivasyon kaynağı yapmaya gerek yok bence. Kendin için zayıfla, kendini sevmeyi öğrenirsen illa ki karşına ilgini çekecek ve seni sevecek biri çıkar.
Az yemek ya da yememek kilo verdirmez. Bir diyetisyenle görüşmeni aynı anda spora da başlamanı tavsiye ederim
Seni seven olduğun gibi sevsin fit görünücem diye aç kalma vücudun için değil seni sen olduğu için sevsin
Mesaj atamiyorum
Öyle bir dünya yok ki işte
Yazık o zaman sana biri için kendine napıyorsun kendini iyi hissettiricejse yap başkası sırf beğenmesi için değil
Sen kilolu birine bakar mıydın?
Seviyorsam bana değer veren birisiyse yarınyolda bırakmıcak birisiyse tipi kilosu önemli değil benim için
Sen çok şey bekliyorsun
Sende böyle giderse çok pişman olursun çok ezilirsin ben fikrimi söyledim karar senin
Kilolu kalmak istemiyorum sadece
Bunu günde bie öğün yiyerek yaparsan hayatta sayıflıyamazsın aç kalarak sayıflanmak tamamen hurafe iyi araştır spor salonuna git veya evde kendin spor aletleri al yavaş yavaş günde bir öğün değilde gün 3 öğün ye ama porsiyonunu azaltarak ye emin ol daha çok faydasını görürsün senin bahsettiğin zatıflama türü geçici süreliğine olur
Çok mu hızlı yazdın
Klavye değiştiriyor 😅
Senin gibi birinin kilolu bir erkeğe bakabileceğini düşünmüyorum
Özele gel istersen
Özelden yazamıyorum Xp yetmiyor kullandığın bir sosyal medya uygulaması var mı
Başkası mı yazdı sana?
Gizliliğini kaldır at
Nerdeydin
Senin daha kendine saygin yok, o kiz seni istemez buyuk ihtimalle. Birileri icin yapilacak is degil.
günde 3 öğün yiyerek de kilo verebilirsin. bu sağlıklı beslenmeyle alakalı. kizartma turu yagli seyler fast food yememen ve bol su ve protein tuketmen gerekiyor benim bildiğim..
yazmayi unutmusum bu arada değmez
bi baskasi icin degil kendin icin yapmalısın
Değmez ilk seni zayıf gördüğünde sana tekmeyi basar. O zayıflık değil ama kastettiğim
Kendin icin yap ben bir ara 96 kilyodum simdi ise 77 kiloyum kimse icin yapmadim kendim icin yaptim ve mutluyum aynada kendini daha cok seveceksin ve basardin diyeceksin
Bunu kendin ve sağlığın için yapman saha önemli evli olsanız tamam derim ama onun dışında bilemedim
Ne demiş rahmetli Müslüm Baba "Aldanma Çocuksu Mahsun Yüzüne"
öncelikle değer mi değmez mi yi boş ver bu yaptığın saçmalık eğer zayıflamak istiyorsan sağlıklı bir şekilde egzersizle zayıfla bana kalırsa sadece kendin istiyorsan zayıfla başkası için değil
Degecegine inaniyorsan yap. Ben kime ne değer ne degmez karar veremiyorum artik🙃
Kimse için değmez, sen ve senin düşüncelerin, isteklerin çok çok daha önemli. Haddinden fazla değer verirsen o kişi o değerin nankörü olur.
Bence seven insan sevdiğini her türlü kabul eder ister kilolu olsun ister zayıf sevdikten sonra sevsin diyede kendini değişmemeli)
Teşekkür ederim
Değer az yemek spor yapmak iyidir iradeni güçlendirir
Tabiki değer güzel kardeşim. Ne derler, aşk için ölmeli, aşk o zaman aşk. 👩⚕️
Tavsiye almak için psikoloğa gitmişimdir denk gelen ;
😅😅
Abartma ya
Sen ne diyorsun ben kendim için bunu göze alabilirim 🙂
Ne?
Kendin icin yasa diyorum net. Sende ne aaanladiysan 😃🤗
Az yiyince kilo verilmiyo spora başla öyle bi hedefin varsa ama bence takılma görünüşüne o seni olduğun gibi seviyosa sorun yok
aldığin karar güzel bir karar ama
bunu sevdiğin kız için degıl kendin için yapmalısın
Neden
O kız için değilde kendin için bişeyler yap oda önemli tabi onu düşündüğünü hissedecek ama dediğim gibi herşeyden önce kendin için yap
SAÇ-MA-LA-MA bir insan için aslaa öyle şeyler yapma yapacaksan sadece kendin için yap ayrıca niye günde bir öğün fit olucam derken sağlığından olma
spor ve düzenli beslenme yapmadan fit olamazsın. anca skinny fat olursun. yani zayıf ama göbekli.
Daha önce yapmıştım ne sarkıntı oldu ne de göbek
İğrenç bir durum hiçbir şey başkası için yapma sadece kendin istiyorsan yap
Kimse için bu kadar fedakarlığa gerek yok olan yine kendine olur
Ulan olm çok doğru 1 karar ama sevdiğin kız için değil kendin için yapmalısın
Bence bir Kız için sağlığından olmaya değmez eğer o kız seviyorsa seni her haliyle beğenir zaten
Kendin icin yap tek öğün yeme sagligindan olursun doyetisyene git gidemezsen saglikli beslen spora git
Spor erkek adama ters ya
Ne alaka ammmk cok yaksikli oluyoar
Hadi ya
Sadece çorba içerek birkaç sene önce çok zayıflamıştım
Kendin için yaparsan değer. Başkası için hiçbir şey yapma şu hayatta
Ruhsal sıkıntıların mı var arkadaşım git 4 5 öğün ye gainzzz Anlarsın ya
1 öğün yiyerek fit olamazsın ki, 3-2 öğün sağlıklı beslenip spora gidersen iyi olur senin için
yine gün de 2 ögün yiyip fit cikabilirsin , bi yandan kosu / yürüyüs yap yine 2 ögün yemegini ye.
Değer ama kız icin degil kendin icin fit olmak güzeldir sonucta o kiz gider digeri gelir 😉
Ama sen cokkkk tatlisinn poncik şey sen sevdiğin kız için kilo mu vermek istiyorsun qy seni yerimmmmm yerrr
Ne diyorsun la
Değmez 1 öğün ne be ben bile günde 4 5 öğün yiyorum yapmayın kendinize
Kimse için degmiyo be nerden biliyosun diye sorma🚬
Neden kendine eziyet ediyosunki anlamıyorum günde 1 öğünle kilo veremezsin ayrıca enerjin biter
Bence çok güzel bikarar hatta söylesen bunu senin için yaptım diye ben etkilenirdim
Abim 45 kilo verdi o da eskiden ayıydı şimdi 15 kız ile yatıyor